Halutaan myydä
40 vuotta toiminut fysioterapiayritys

Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Kuntosalit ja muut liikunta-alan yritykset
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 1-2
Myydään vakituisen asiakaskunnan omaavan 40 vuotta toimineen fysioterapiayrityksen liiketoiminta sekä kuntosalioy:n osakkeet omistajan eläkeiän lähestyessä. Fysioterapian ja kuntosalin tilat ovat samassa 100 m2 vuokratilassa, jossa kohtuullinen vuokra. Hyvä sijainti, helppo saavutettavuus, remontoitu vuosien mittaan toimintaan hyvin sopiviksi, ei sisäilmaongelmia.
Nykyinen omistaja voi opastaa uuden yrittäjän työhön, voi myös työskennellä sopimuksen mukaan. Edessä on ensin lonkkanivelen leikkaus tämän kevään aikana.
Kuntosali on hyvin varustettu, painopakkavastuksella toimivat laitteet ovat velattomia. Aerobisina laitteina sisäsoutulaite ja cros-trainer, sekä jonkin verran vapaita painoja. Laitteet huollettu vuosittain. Liikuntasetelit ja e-passi käytössä. Vakituisten asiakkaiden ryhmä koostuu yrityksistä, ammattiliitoista ja yhteisöistä, jotka tukevat työntekijöiden ja jäsenten kuntosalikäyntejä.
Paikka on sopiva 1-2 henkilön yritykseksi.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.