Halutaan myydä
Arvostettu perheystävällinen ravintola suuressa ostos- ja viihdekeskuksessa.

Kohdenumero FK54245
Hintapyyntö 199 000
Liikevaihto 300 000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Viro
Henkilöluku 7

Viron suurin pannukakkuravintola, jonka pääkohderyhmä ovat lapsiperheet. Tärkeä osa liiketoimintamallia on erittäin ystävällinen ja perhekeskeinen palvelumalli.
Ravintolan pinta-ala on ensimmäisessä kerroksessa 415 m2 ja toisessa kerroksessa noin 140 m2 eli yhteensä noin 650 m2. Vuokrasopimus on voimassa 7.11.2028 asti.
2023 valmistui ravintolan toisen kerroksen juhlasali ja kehitetään juhlapaketteja. Juhlasalin käyttöä on mahdollista lisätä merkittävästi, salia voidaan käyttää myös vakituisten vierailijoiden vastaanottamiseen. Tämä on mahdollisuus liikevaihdon lisäkasvuun.

Koska ravintolan sisustus on vähän käytetty, ei lähitulevaisuudessa ole suunnitteilla suuria investointeja. Ravintolan perustamiskulu on ollut noin 400 000 euroa.

Ravintolan johtaja on tehnyt erittäin hyvää työtä tiimin kokoamisessa. Omistajat eivät ole mukana yhtiön päivittäisessä toiminnassa.
Ravintolan myynnin yhteydessä kaikki osaaminen jää yritykselle. Ja on varmasti myyvien osakkeenomistajien etujen mukaista tukea kaikin tavoin, jotta ravintolan menestys jatkuu.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Digi-painotalo nykyaikaisilla laitteilla.

Digi-painotalo, jonka tavoitteena on tarjota nopeita, käteviä ja laadukkaita painoratkaisuja yritysasiakkaille kohtuulliseen hintaan. Yritys valmistaa pääasiassa mainosprinttejä, erilaisia ​​tarroja, esitteitä, käyttöohjeita ja erikoisratkaisuja.Yrityksen taloudellinen tilanne on hyvä - varoja on riittävästi materiaalien hankintaan ja tarvittaessa voidaan investoida myös uusien laitteiden hankintaan.Yritys toimii kompaktina ja tehokkaana tiiminä, jossa on alansa ammattilaisia.85 % asiakkaista on kanta-asiak...

Katso lisätiedot

Vierasvenesatama palveluineen myytävänä Turun saaristossa!

Vuosikymmeniä veneilijöitä ja matkailijoita Turun Saaristossa Kustavissa palvellut Vuosnaisten Meriaseman liiketoiminta myynnissä (www.vuosnaistenmeriasema.com). Liiketoiminta on ollut hyvässä kasvussa viimeiset vuodet ja Vuosnaisten Meriasema ja sen toimintaa onkin palkittu viime vuosina eri organisaatioiden tahoilta. Mainetta ovat niittäneet erityisesti laadukas, kaloistaan tunnettu saaristolaispöytä sekä runsaat ja maukkaat burgeriannokset. Liiketoimintakauppaan kuuluvat kunnan vuokratontilla (maa-alue n...

Katso lisätiedot

Laajan valikoiman omaava pitkään toiminut kotitaloustavaroiden liike Espanjassa

Mahdollisuus tee-se-itse-, sisustus- ja puutarhanjakeluliikkeeseen ainutlaatuisella paikalla Kataloniassa. Myynti painottuu vähittäiskauppaan vaikkakin myös yritysasiakkaita on.Tuotevalikoimassa mm. erilaisia rautakauppatuotteita, kodinkoneita ja -tarvikkeita. Tuoteportfolio koostuu erinomaisista Espanjalaisista ja kansainvälisistä brändeistä.Toiminut todella pitkään samassa erinomaisessa paikassa, joten asiakkaat löytävät helposti paikan päälle. Kanta-asiakasjärjestelmä B2C ja B2B asiakkaille.Alueen väestö...

Katso lisätiedot

Hää- ja juhlapukujen erikoisliikkeet Tartossa ja Tallinnassa

Viron laajin juhlapukujen ja häävaatteiden salonki avattiin vuonna 2007. Yhtiö tarjoa erinomaisen valikoiman morsiuspukuja ja juhla-asuja sekä naisille että miehille. Yhtiöllä on 2 näyttelytilaa vuokratiloissa - Tartossa ja Tallinnassa. Salongit on sisustettu viihtyisästi ja tyylikkäästi. Asiakkaat - enimmäkseen paikalliset hääparit, mutta merkittävä osa asiakkaista on myös suomalaiset. Salonkien markkinaosuus Virossa on 25%. Myynnissä on salonkien liiketoiminta, sekä varasto (ostohinnan ollessa noin 250 0...

Katso lisätiedot