Halutaan myydä
Oulun Autot Oy automyynti ja kaikkien autojen ajoneuvojen vuokraamo

Kohdenumero FK62427
Hintapyyntö 123
Liikevaihto 200000
Toimiala Autovuokraamoja
Sijainti Oulu
Henkilöluku 1
Nyt harvinaisen hyvä, kannattava ja pitkään toiminut autoalan moniosaajayritys tarjolla, jota voi kehittää rajattomasti ja helposti haluamaansa suuntaan sillä konsepti, brändi, nimi Oulun Autot Oy, Oulunautotaxi ja kaikki toiminta on jo valmiina.

Kullan arvoinen tilaisuus uudelle yrittäjälle. Tarjouksia otetaan vastaan 50000€ molemmin puolin, hinta riippuen siitä onko kyseessä pelkän liiketoiminnan osto, koko osake-yhtiö tai kalustoa mitä kauppaan sovitaan kuuluvaksi. Se voidaan katsoa tarkemmin paikanpäällä mitä kalustoa ostaja mukaan tarvitsee tai haluaa. Tarjouksia kaikesta kuunnellaan.

Mieluiten myydään kaikki eli kokonaisuus kerralla ja tämä vaihtoehto varmasti on paras ja edullisin uuden yrittäjän kannalta.

Ostaja on varma voittaja! Tässä on kaikki valmiina yrityksen liiketoiminnan jatkamiseen.

-Autojen ja Ajoneuvojen Vuokraamo

-Automyynti

-Taksin liikennelupa

-Autojen vakuutus myynti

.-Tuonti autot ulkomailta

-Kaikki autojen ajoneuvoihin liittyvä liiketoiminta. toimintana myös kaikki laillinen liiketoiminta, joten laajentaa voi mille allalle tahansa haluaa.

Talous on kunnossa. Ei ole velkaa ja luottokelpoinen joka suuntaan.

Tässä on erinomainen tilaisuus, autojen myynti, vuokraus,- ja kuljetusalasta kiinnostuneelle yrittäjälle .Jo vuodesta 2008 Oulussa toiminut Oulun Autot Oy etsii uutta yrittäjää / jatkajaa yritystoiminnalle, jota yrityksen perustaja itse nyt myy.

Oulun Autot Oy:lla on lisäksi TAKSIN liikennelupa Oulun Autotaxi. Yrityksellä ei ole pankki- eikä verovelkaa. Luottotiedot ovat kunnossa ja toiminta on vakiintunutta sekä kannattavaa.

Myyntihinnasta ja kaupan muista yksityiskohdista voidaan neuvotella ostajan tarpeiden mukaan, lähtökohtana on kuitenkin se, että yhtiö myydään kokonaisuudessaan.

Yrityksen tämän hetkisen liiketoiminnan pääalueena on kaikkien ajoneuvojen myynti, vuokraus, pakettiautojen, pikkubussien ja matkailuautojen sekä työkoneen ja autotrailerin vuokraus. Asiakkaiden maatöihin on ollut vuokrattavana Bobcat 773 kuormaaja ja vaativiin kuljetustarpeisiin uusi auton- / koneenkuljetustraileri. Kauppa käy myös autokaupassa hyvin.

Tässä on uudelle ja innokkaalle yrittäjälle valmis, hyvän nimen omaava paketti jota voi lähteä kehittämään oman osaamisen ja vision mukaan. Yrityksellä on jo viidestoista toimintavuosi menossa, ja nimi on Oulun alueella hyvin tunnettu.

Autorahoituksen yhteistyökumppaneita ovat Svea- ja SAV-rahoitus ja saatavissa myös muut rahoitus yhtiöt. Yrityksellä on myös rahoitus- ja vakuutusoikeudet kaikkiin moottoriajoneuvoihin.

Asiakkaina on yritysten ja yksityishenkilöiden lisäksi esim. nimekkäitä artisteja sekä niiden levy-yhtiöitä. Sekä vakio vuokraaja asiakkaitakin.

Tällä hetkellä kalustossa on n. 35 kpl vuokrattavia ja myytäviä autoja ja muuta kalustoa.

Yritys sijaitsee erinomaisella liikepaikalla suoraan Kuusamontien varressa, jossa yritys voi myös jatkaa toimintaansa. Uusi yrittäjä voi myös halutessaan muuttaa liiketoiminnan muualle. Yritystä myy yrityksen alkuperäinen omistaja / perustaja, jolle yritys on toiminut yli 14 vuoden ajan omana elinkeinona. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän toimintaan sopimuksen mukaan.

Myös nykyinen toimitila ja koko halli rakennnus on mahdollisuus ostaa kokonaan omaksi!

Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja neuvottelujen käynnistämiseksi: Yrittäjä Lari Rönn, puh.0405403050 / [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tunnettu ja menestyksekäs kaihdinalan myyntiyhtiö Kaihdin Sampo Oy Tampereella

Tunnetut tuotemerkit, myös suunnittelu ja asennus....

Katso lisätiedot

Tori ja grillikioski keskellä Kuusamoa

Kuusamon Tori Oy on kuusamolainen yritys, jonka Auno Törmänen perusti vuonna 2010. Perustamisestaan alkaen Kuusamon torista grillipalveluineen tehtiin toimiva kaupungin sydän, jolla sijaitsee toripalveluiden lisäksi perinteinen grillikioski. Tori onkin kehittyvän Kuusamon keskipiste, jonka toritoiminta ja grilli ovat osa kuusamolaisuutta, jota kuusamolaiset ja turistit arvostavat.Kuusamon Tori Oy grilleineen tarjoaa asiakkaille kirjon toritoimintaa ja konstailemattomalla tavalla valmistettuja, perinteisiä g...

Katso lisätiedot

Huonekaluteollisuuden alihankintaliiketoiminta

Yritys valmistaa puuosia huonekaluteollisuusasiakkaille. Yhtiön sijainti sisäisessä Suomessa pienemmällä paikkakunnalla. Hyvät edellytykset kehittää toimintaa. Yhtiö kärsinyt omistajan terveydentilasta. Myydään liiketoiminta....

Katso lisätiedot

Kasvava vahinkosaneerausyritys Varsinais-Suomessa

Myydään vahinkosaneerauksiin erikoistunut remontointi- ja rakennusyritys, joka toimii lähinnä kahdella isommalla toimialueella Varsinais-Suomessa. Yrityksellä on luotettava maine ja pitkäkestoisten vakioasiakassuhteiden ansiosta liiketoiminta on vakaata. Liikevaihdosta reilusti yli puolet tulee vakuutusyhtiöiden tilauksista ja suurin osa lopusta suoraan isännöitsijöiltä.Kysyntä mahdollistaa liiketoiminnan kasvattamisen nykyisellä palveluvalikoimalla. Mahdollisuus kasvattaa palveluvalikoimaa myös kattamaan a...

Katso lisätiedot