Halutaan myydä
Monialainen liiketoimintakokonaisuus Ylivieskassa

Kohdenumero FK66779
Hintapyyntö 99 000
Toimiala Muu toimiala
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Henkilöluku 7
Myynnissä monialainen liiketoimintakokonaisuus kiinteistöineen Ylivieskassa.

Kiinteistö sijaitsee Ylivieskassa, Ruutihaantie 10:ssa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Liikekiinteistön koko reilut 700m2 , mukaan kuuluu 90m2 omakotitalo ja iso 4700m2 tontti. Omakotitalo ja sen takana oleva parkkialue ovat vuokrattuina.

Ostajalla on mahdollisuus ostaa pelkkä kiinteistö, kiinteistö liiketoimintoineen, tai kiinteistö jonkin yksittäisen liiketoiminnan kanssa. Kiinteistö myydään erikseen ja liiketoiminnat liiketoimintakauppana.

Hintamääritykseen on ilmoitettu liiketoimintojen arvo, jotka myydään kiinteistökaupan yhteydessä huomattavan edullisesti yhteiskauppana mukaan.

Liiketoiminnoista:

- Touhutalo Ylivieska sisäleikkipuisto on saanut hyvän alueellisen markkina-aseman ja sillä ei ole alueellista kilpailua. Liikevaihto ja asiakasmäärät ovat kasvaneet vuosittain. Monipuolinen puisto on nyt valmiiksi rakennettu, mutta materiaalia löytyy myös paljon lisää mikäli haluaa jalostaa puistoa isommaksi tai erilaiseksi.

- Rolls Ylivieska on perustettu alkujaan tukemaan sisäleikkipuistoa, mutta on saanut myös oman vakiintuneen asiakaskunnan paikkakunnalla. Toiminta on monikanavaista: ravintola, verkkotilaukset, DriveIn palvelut ja Take-Away myyntiä. Rolls kalustoon kuuluu täysipainoinen ravintolakalusto, joka kävisi moneen muuhunkin toimintaan.

- Hauskakauppa.fi -verkkokauppa- ja myymälä on jo 15-vuoden ikäinen ja asiakaskuntaa on ympäri suomen. Käytössä on yksi parhaimmista järjestelmistä: SKJ/Confirma, jossa on valtavat potentiaalit innokkaalle yrittäjälle kehittää toimintaa. Hauskakaupan toiminnat on hoidettu muiden liiketoimintojen ohessa, ilman erillistä henkilökuntaa.

Liiketoimintakokonaisuus on ollut viimevuosina kasvavaa ja tuloksellista. Nykyiset yrittäjät ovat pyörittäneet yritystoimintaa noin 20-vuotta ja hakevat nyt uusien suunnitelmien vuoksi uutta kapteenia toiminnoille.

Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan asiasta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Asiakkaidensa keskuudessa tunnettu ja luotettu kuljetusliike Pohjois-Pohjanmaalla

Pohjois-Pohjanmaalla toimiva asiakkaidensa keskuudessa tunnettu ja luotettu lämpötilasäädeltyjen elintarvikkeiden ja kappaletavaran kuljetusliike, jolla useita merkittäviä asiakkaita.Yrityksellä on ajanmukainen kalusto sekä osaava ja sitoutunut henkilöstö. Yritys tuottaa asiakkailleen pääasiassa sopimuspohjaisia palveluja ja on saavuttanut hyvän aseman asiakkaittensa silmissä.Sopimukset ovat monipuolisia ja pitkäaikaisia.Pitkä ja menestyksekäs historia antaa yritykselle uskottavuutta ja kilpailuetua nykyise...

Katso lisätiedot

Tyylikäs ravintolaliiketoiminta trendikkäällä, suositulla sekä kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla Högforsin ruukkialueella Karkkilassa

Tarjolla on tyylikäs, täydessä toimintavalmiudessa oleva, vahvan paikallisen brändin omistava ja suositulla Högforsin ruukin alueella sijaitseva ravintolaliiketoiminta.Ravintola on koko perheelle suunnattu ja se on tarjonnut käsityönä sekä rakkaudella tehtyä bistroruokaa ja street foodia. Teemana on ollut luoda oman kylän olohuone kauniissa tiloissa Högforsin ruukkialueella ja koskireittien ympäröimänä.Liiketoiminta on valmis paketti sisältäen:- vahvan ja edelleen kehityskelpoisen brändin- vetovoimaisen rav...

Katso lisätiedot

Myydään pitkän historian omaava lihanjalostusteollisuusyritys Pohjois-Italiasta

Yritys on keskittynyt salamin ja makkaran tuotantoon. Toinen tärkeä toimiala on tyypillisten italialaisten liha- ja kalaruokien tuotanto.Nykyään italialaiselle ruoalle ja "valmiille aterioille" on suuri kansainvälinen kysyntä.Vahvuudet:- Suuri tuotantokapasiteetti- Yrityksellä on pitkä historia (yli 50 vuotta)- Hyvä maine markkinoilla- Toimiva kokenut organisaatio...

Katso lisätiedot

Menestyvä ammattipuutarhatarvikkeiden maahantuonti- ja myyntiyritys etsii uutta omistajaa

Myytävänä pitkään toiminut laadukkaiden ammattipuutarhatarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin keskittynyt yritys. Yrityksen pitkän historian johdosta asiakaskunta on laaja ja yritys onkin omassa asiakassegmentissään varsin tunnettu toimija koko Suomen alueella.Yrityksellä on hyvät päämiehet ja tätä kautta laaja, kattava ja laadukas tuotevalikoima oman erikoisalansa tuotteita. Myynti perustuu projektimyyntiin, kivijalkamyymälään sekä verkkokauppamyyntiin. Nämä tukevat hyvin toisiaan ja takaavat parhaan asia...

Katso lisätiedot