Halutaan myydä
Myydään osakeyhtiö (parturi-kampaamo)

Kohdenumero FK61997
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Palveluyritykset
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Loistavalla sijainnilla Vantaan kivistössä, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella, vuokratiloissa toiminut kampaamo etsii uutta omistajaa.

Kauppaan kuuluu mahdollisuus jatkaa toimintaa samoissa, 92 neliön suuruisissa vuokratiloissa keskeisellä sijainnilla. Mahdollisuuksia on monia näin isossa ja valoisassa tilassa, mm. alivuokralaisen hankkiminen, tai sitten vähän isomman kampaamon/kauneushoitolan pyörittäminen. Tiloihin lukeutuu myös WC-, sekä taukotilat.

Tästä sijainnista on myös moneksi ja mahdollisuuksia esimerkiksi täysin eri alan yrityksellekin löytyy lukuisia, mikäli sijainti ja valmis Oy -pohja kiinnostaa. Meillä on esimerkiksi toiminut tiloissamme myös tatuointialan yrittäjä. Kivistössä erinäisille palveluille onkin tarvetta, joten uudet yrittäjät tällä alueella otetaan avosylin vastaan!

Olemme toimineet alueella jo kolmen ja puolen vuoden ajan. Asiakaskuntamme on vakiintunut ja kivistön alueen koko ajan kasvaessa uusia asiakkaita tulee jatkuvasti lisää. Iso osa asiakkaistamme koostuu myös lähipaikkakuntalaisista, sillä sijaintimme puolesta meille on vaivatonta tulla muualtakin, kuin pelkästään Vantaan sisältä.

Puhtaalta pöydältä aloittavalle yrittäjälle haluamme tarjota myyntiä kaikkine irtaimistoineen, sisältäen mm;

-Uudet huonekalut
-Myyntituotteet (Maria Nila)
-Tekniset tuotteet (Maria Nila, Wella)
-Markkinointimateriaalit
-Maksupäätteet, kassajärjestelmät, ajanvarausjärjestelmät
-Asiakaspaikat ja pesupaikat
-Työvälineet (Pinnit, koneet, kammat, harjat)

Myös pelkän liiketoiminnan myyminen onnistuu, ilman irtaimistoa. Kaikki on sovittavissa!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä niin neuvotellaan! Kerromme mielellämme myös lisätietoja vuokrista ja muista kiinteistä kuluista, sekä oikeastaan mistä vaan mieltä askarruttavista asioista. Kauppahinta kilpailukykyinen ja myöskin neuvoteltavissa, suuntaan jos toiseenkin.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Henkilöliikenneyhtiön liiketoiminta Pohjois-Suomessa

Yhtiö on toiminut erittäin kannattavasti ja tehnyt vuosia hyvää tulosta vakiintuneella ja tehokkaasti johdetulla toimintatavalla. Yhtiö liikennöi kaupunkiliikennettä, tilausmatkoja Suomessa ja Euroopassa ja hoitaa alueellaan sopimus ja koululaisliikennettä. Lisäksi yhtiö harjoittaa taksiliiketoimintaa ja on alueensa KELA-auktorisoitu kuljetusyhtiö....

Katso lisätiedot

Huipputuottava energiaratkaisujen myyntiin ja toteutukseen keskittyvän yrityksen liiketoiminta

Myydään Länsi-Suomessa toimivan todella hyvätuottoisen energiaratkaisujen myyntiin ja asennuksiin keskittyvän menestyksekkään yrityksen liiketoiminta tarjousten perusteella. Talotekniikka-alan yritys myy ja toteuttaa energiaratkaisuprojektit yksityishenkilöille, yrityksille ja taloyhtiöille eri toteutustavoilla niin lämmitykseen kuin viilennykseen liittyen. Yritys hyödyntää asentamissaan energiaratkaisuissaan yleisimpiä tunnettuja ja haluttuja ekologisia energiaratkaisuja. Yritys myös huoltaa laaja- alaise...

Katso lisätiedot

Koko Suomen alueella toimiva kiertotalousyritys erikoisalana sisäpurkutyöt

Yrityksen asiakkaina ovat yksityiset rakennusliikkeet, rakennuttajat ja yksityiset kuluttaja-asiakkaat.Liiketoiminnan tarkoitus on edistää kestävää kehitystä, materiaalien uusiokäyttöä, raaka-aineiden lajittelua.Purkaminen ja lajittelu tehdään ympäristöä kunnioittaen ja sääntöjä noudattaen....

Katso lisätiedot

Yksi Viron vanhimmista luonnontuotteiden kauppaketjuista ja verkkokaupoista

Yrityksen visiona on olla Virossa luotettava ekotuotteita myyvä yritys, joka arvostaa asiakkaita, työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita. Yritys on suurimman osan tuotevalikoimastaan ​​maahantuoja, harjoittaen sekä vähittäis- että tukkumyyntiä. Kansainvälisten yritysten tapauksessa tavarantoimittajat ovat enimmäkseen yksinoikeudellisia ja pitkäaikaisia ​​kumppaneita. Yrityksellä on 4 myymälää, verkkokauppa ja tukkumyynti. Suurin potentiaali olisi tukku- ja verkkokaupassa. ...

Katso lisätiedot