Halutaan myydä
Myydään osakeyhtiö (parturi-kampaamo)

Kohdenumero FK61997
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Palveluyritykset
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Loistavalla sijainnilla Vantaan kivistössä, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella, vuokratiloissa toiminut kampaamo etsii uutta omistajaa.

Kauppaan kuuluu mahdollisuus jatkaa toimintaa samoissa, 92 neliön suuruisissa vuokratiloissa keskeisellä sijainnilla. Mahdollisuuksia on monia näin isossa ja valoisassa tilassa, mm. alivuokralaisen hankkiminen, tai sitten vähän isomman kampaamon/kauneushoitolan pyörittäminen. Tiloihin lukeutuu myös WC-, sekä taukotilat.

Tästä sijainnista on myös moneksi ja mahdollisuuksia esimerkiksi täysin eri alan yrityksellekin löytyy lukuisia, mikäli sijainti ja valmis Oy -pohja kiinnostaa. Meillä on esimerkiksi toiminut tiloissamme myös tatuointialan yrittäjä. Kivistössä erinäisille palveluille onkin tarvetta, joten uudet yrittäjät tällä alueella otetaan avosylin vastaan!

Olemme toimineet alueella jo kolmen ja puolen vuoden ajan. Asiakaskuntamme on vakiintunut ja kivistön alueen koko ajan kasvaessa uusia asiakkaita tulee jatkuvasti lisää. Iso osa asiakkaistamme koostuu myös lähipaikkakuntalaisista, sillä sijaintimme puolesta meille on vaivatonta tulla muualtakin, kuin pelkästään Vantaan sisältä.

Puhtaalta pöydältä aloittavalle yrittäjälle haluamme tarjota myyntiä kaikkine irtaimistoineen, sisältäen mm;

-Uudet huonekalut
-Myyntituotteet (Maria Nila)
-Tekniset tuotteet (Maria Nila, Wella)
-Markkinointimateriaalit
-Maksupäätteet, kassajärjestelmät, ajanvarausjärjestelmät
-Asiakaspaikat ja pesupaikat
-Työvälineet (Pinnit, koneet, kammat, harjat)

Myös pelkän liiketoiminnan myyminen onnistuu, ilman irtaimistoa. Kaikki on sovittavissa!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä niin neuvotellaan! Kerromme mielellämme myös lisätietoja vuokrista ja muista kiinteistä kuluista, sekä oikeastaan mistä vaan mieltä askarruttavista asioista. Kauppahinta kilpailukykyinen ja myöskin neuvoteltavissa, suuntaan jos toiseenkin.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Lasitusalan yritys, joka on toiminut menestyksekkäästi jo useita vuosikymmeniä

Yhtiö palvelee Uudenmaan alueella sijaitsevassa toimipisteessään yksityishenkilöitä ja yrityksiä lasitukseen liittyvissä tarpeissa.Palveluihin kuuluvat perinteiset ikkuna- ja tuulilasiprojektit sekä laajemmat ratkaisut suunnittelusta toteutukseen asti.Asiakaskunta koostuu sekä yksityis- että yritysasiakkaista ja yhtiö on vakuutusyhtiöiden suosittelema.Toimintaa harjoitetaan useiden vuosikymmenten kokemuksella. Yhtiön vahvuuksia ovat kokemus, monipuolisuus, joustavuus sekä nykyaikainen konekanta. Liiketoimin...

Katso lisätiedot

Satakuntalainen todella suosittu kahvila kaupungin ydinkeskustassa

Yritys panostaa laadukkaaseen kahvilaelämykseen, joka syntyy ensiluokkaisista, paikallisista raaka-aineista ja intohimosta parhaiden makunautintojen luomiseen.Yritys tunnetaan runsaista ja raikkaista salaateista sekä itsetehdyistä leivonnaisista, joissa maistuu ja näkyy rakkaus leipomiseen.Yritys tuntee käyttämänsä raaka-aineet ja valmistaa itse kaiken alusta loppuun saakka. Valtaosa raaka-aineista tulee lähialueelta.Suosittu salaattipöytä on avoinna koko aukioloaikamme ajan. Kahvilan salaattilounas on kaup...

Katso lisätiedot

Vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte

Myydään kokonaisuus, josta muodostuu Pudasjärvellä sijaitsevasta hotelli Pikku-Syötteen ja hiihtokeskus Pikku-Syötteen muodostamasta kokonaisuudesta (Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte).Kohde sijaitsee Pudasjärvellä Syötteen matkailualueella. Alue muodostuu Syötteen kansallispuistosta ja Iso-Syötteen ja Pikku-Syötteen matkailukeskuksista. Alueella on mm. Metsähallituksen luontokeskus. Kohde sijaitsee hieman yli 140 kilometrin päässä Oulusta. Kokonaisuuteen kuuluu kaksi tuplahiihtohissiä eli ankkurihis...

Katso lisätiedot

Uudellamaalla tasaisessa kasvussa oleva, kannattava ja hyvämaineinen erikoisvaraosien verkkokaupan liiketoiminta. Myös osakekauppa voi tulla kyseeksi. Jos sinulla on kivijalkakauppa ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa tai aloittaa verkkoliiketoiminnan, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava pohja, jota uuden yrittäjän on helppo toimia tai lähteä kehittää lisää.

Yhtiön päätoiminta on myydä varaosia innokkaille elämäntapa harrastajille. Yhtiö on käytännössä ainut toimija Suomessa omalla tuotealalla. Yhtiön myynnistä yli 90 % tapahtuu oman nykyaikaisen verkkokaupan kautta. Koska suurin osan myynnistä tapahtuu verkkokaupan kautta, liiketoiminta on täysin siirrettävissä. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business että mahdollisuus elää erittäin innokkaiden harrastajien kanssa. Pääsyy myyntiin on yrittäjän halu löytää osaavan jatkajan, joka varmistaa, että hän...

Katso lisätiedot