Halutaan myydä
Myydään osakeyhtiö (parturi-kampaamo)

Kohdenumero FK61997
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Palveluyritykset
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Loistavalla sijainnilla Vantaan kivistössä, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella, vuokratiloissa toiminut kampaamo etsii uutta omistajaa.

Kauppaan kuuluu mahdollisuus jatkaa toimintaa samoissa, 92 neliön suuruisissa vuokratiloissa keskeisellä sijainnilla. Mahdollisuuksia on monia näin isossa ja valoisassa tilassa, mm. alivuokralaisen hankkiminen, tai sitten vähän isomman kampaamon/kauneushoitolan pyörittäminen. Tiloihin lukeutuu myös WC-, sekä taukotilat.

Tästä sijainnista on myös moneksi ja mahdollisuuksia esimerkiksi täysin eri alan yrityksellekin löytyy lukuisia, mikäli sijainti ja valmis Oy -pohja kiinnostaa. Meillä on esimerkiksi toiminut tiloissamme myös tatuointialan yrittäjä. Kivistössä erinäisille palveluille onkin tarvetta, joten uudet yrittäjät tällä alueella otetaan avosylin vastaan!

Olemme toimineet alueella jo kolmen ja puolen vuoden ajan. Asiakaskuntamme on vakiintunut ja kivistön alueen koko ajan kasvaessa uusia asiakkaita tulee jatkuvasti lisää. Iso osa asiakkaistamme koostuu myös lähipaikkakuntalaisista, sillä sijaintimme puolesta meille on vaivatonta tulla muualtakin, kuin pelkästään Vantaan sisältä.

Puhtaalta pöydältä aloittavalle yrittäjälle haluamme tarjota myyntiä kaikkine irtaimistoineen, sisältäen mm;

-Uudet huonekalut
-Myyntituotteet (Maria Nila)
-Tekniset tuotteet (Maria Nila, Wella)
-Markkinointimateriaalit
-Maksupäätteet, kassajärjestelmät, ajanvarausjärjestelmät
-Asiakaspaikat ja pesupaikat
-Työvälineet (Pinnit, koneet, kammat, harjat)

Myös pelkän liiketoiminnan myyminen onnistuu, ilman irtaimistoa. Kaikki on sovittavissa!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä niin neuvotellaan! Kerromme mielellämme myös lisätietoja vuokrista ja muista kiinteistä kuluista, sekä oikeastaan mistä vaan mieltä askarruttavista asioista. Kauppahinta kilpailukykyinen ja myöskin neuvoteltavissa, suuntaan jos toiseenkin.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Nopeasti kasvava elintarvikkeiden tukkumyyntiyritys tunnetulla tuotemerkillä

Yksi Viron laajimman tuotevalikoiman omaavista elintarviketukkukaupoista. Toimittajina yli 250 valmistajaa pääasiassa Länsi-Euroopasta. Yritys palvelee sekä yrityksiä että yksityisiä. Yrityksen vahvuudet: Tunnettu kauppamerkki Ammattitaitoinen tiimi Paras tuotevalikoima Hyvin järjestetty logistiikka 4. sija omassa markkinasegmentissä Omistaja on kiinnostunut jatkamaan työskentelyä yrityksessä viedäkseen sen seuraavalle kehitystasolle uuden kumppanin kanssa. ...

Katso lisätiedot

Pitkään menestyksekkäästi toiminut ilmanvaihtoalan (LVI) yritys Satakunnasta eläkkeelle siirtymisen vuoksi

Yli 30 vuoden kokemuksella yritys toteuttaa teollisen ja julkisen rakentamisen ilmastointiurakoita ja huoltopalveluja pääasiassa Satakunnan alueella. Lisäksi yrityksellä on asiakkaanaan myös yksityistalouksia. Sillä on pitkäaikaisen kokemuksen mukanaan tuoma ammattitaito ja ylpeys. Sen henkilöstö on sitoutunutta ja asiakaslähtöisen palvelumallin sisäistänyttä....

Katso lisätiedot

Kasvava, kannattava ja monipuolinen siivousalan yritys

Laaja ja monipuolinen asiakaskunta, jonka lisäksi uusia asiakkaita on koko ajan pyrkimässä yrityksen toiminnan piiriin....

Katso lisätiedot

Robottihitsaukseen erikoistunut laite- ja kokoonpanovalmistaja

Keskiraskas konepaja, joka valmistaa alihankintana laiteosia ja kokoonpanoja pääasiassa ulkopuolisille asiakkaille mutta myös emoyhtiön tarpeisiin. Asiakassuhteet ovat pääosin pitkäaikaisia ja luottamuksellisia....

Katso lisätiedot