Halutaan myydä
MYYTÄVÄNÄ AUTOKORJAAMO ETELÄ-KARJALASSA

Tämä kohde on myyty tai poistettu myynnistä. Katso vastaavat kohteet myytävät yritykset sivulta.
Kohdenumero FK56056
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Ajoneuvojen huoltokorjaamot
Sijainti Etelä-Karjala
Oletko aikaansaapa auton korjaaja? Kykenetkö itsenäiseen työskentelyyn? Arvostatko rauhaa, keskellä maaseutua mutta hyvien yhteyksien varrella?
Myynnissä pitkään toiminut autokorjaamo Pohja-Lankilassa Ruokolahdella. Korjaamohalli sijaitsee omalla puolen hehtaarin rantatontilla kylän keskustassa.

Hallissa on kaksi asennuslinjaa, joissa molemmissa reilun neljän metrin ajokorkeus. Hallin varusteluun kuuluu öljymonttu, paineilmajärjestelmä, jarrutesteri, rengaskoneet, sorvi, jyrsin sekä muu korjaamokalusto ja -välineistö. Korjaamossa on myös toimisto-/myymälätila sekä tontilla erillinen varastorakennus.

Korjaamo on perinteinen kyläkorjaamo, jonka asiakaskunta koostuu ympärivuotisesti lähinnä paikallisista asukkaista, mutta kesäkuukausina myös kesäasukkaat ovat merkittävä tulon lähde.
Hallin yhteydessä on myös n. 40 neliön kahden huoneen asuintila, joka vaatii remontointia mikäli se otetaan asuntokäyttöön. Rakennus- ja kalustokanta on ikääntynyttä mutta toimivaa.

Korjaamo myydään mieluimmin sekä kiinteistö- että liiketoimintakauppana. Kiinteistötunnus 700-455-1-80.
Tontilla on myös rakennusoikeutta jäljellä.

Tässä on mahdollisuus nohevalle, oman tulevaisuuden rakentajalle, jolla pysyy kädessä niin jakoavain, hitsipilli kuin vasarakin. Ja jos vielä pitää vesillä liikkumisesta ja kalastuksesta, tässä on paikka!

Lisätietoja ja yhteydenotot
Pekka Kovanen
0500 749 178
[email protected]


Viesti lähetetty

Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Sahateollisuuslaitteiden valmistus ja huolto

Yhtiö  omistaa kiinteistöjä ja tuotantorakennuksia, joissa se suunnittelee, valmistaa, myy ja huoltaa metsä- ja sahateollisuuslaitteita. Yrityksellä on kanta-asiakasverkosto: saha- ja puuteollisuusyrityksiä.Hyvän kokemuksen ja tunnustuksen ansiosta tällä toimialalla on mahdollisuus kasvaa sahateollisuuslaitteiden myynnissä vientimarkkinoilla ja/tai siirtyä siirtyä puun jälkikäsittelykoneiden tuotannon alalle.Myös biopolttoainekattilarakennusten rakentaminen on mahdollista aloittaa uudelleen yrityksen pitkäj...

Katso lisätiedot

Tapahtumalaitteiden vuokraus ja myynti

Yrityksen päätoiminta on yritysinventaarion vuokraaminen, myynti ja asennus.Yhtiö vuokraa ja asentaa pääasiassa esiintymislavoja ja katsomoita erilaisiin ulkoilmatapahtumiin. Varastossa on myös telttoja. Yrityksen sesonkiaika on touko-syyskuussa, mutta kohteita on myös talvella.Viron markkinoilla on saavutettu vankka asema ja vuodesta 2022 lähtien on ollut kasvavaa kiinnostusta myös Suomen suunnasta. Yritys on hyvässä kunnossa. Kalusto on uuden veroista ja kanta-asiakaspiiri on muodostunut. Ensimmäiset asia...

Katso lisätiedot

Alueen johtava veneilyn ja erikoiskulkuneuvojen erikoisliike

YRITYSKUVAUSMonipuolinen ja tunnettu veneilyn erikoisliike, jolla on myyntivalikoimissa myös mönkijät ja moottorikelkat. Toiminta on ympärivuotista eri tuoteryhmien sesonkien vuorotellessa. Myös veneliiketoiminta on ympärivuotista talvisäilytysten ja talvihuoltojen johdosta. Veneilyä ajatellen erinomainen sijainti. Hyvät myymälä- ja varastotilat sekä paljon piha-aluetta. Vuokrattuja säilytystiloja on liikkeen välittömässä läheisyydessä. NÄKYMÄT JA MAHDOLLISUUDETYritys on vakaalla pohjalla, ja toiminta pysty...

Katso lisätiedot

Myydään erittäin kannattava omia vitamiini- ja lisäravinteita myyvä yritys

Yritys myy omia vitamiini- ja lisäravinnevalmisteita Tuotteet valmistetaan laadukkaasti sopimusalihankkijan toimesta. Yrityksellä on yksinoikeus tuotteiden myyntiin Suomen ja Baltian alueilla.Liiketoiminta on pitkälle automatisoitu omaa CRM-/ERP-järjestelmää käyttäen.Mahdollisuus laajentaa toimintaa uusiin tuotteisiin ja kansainvälisille markkinoille.Yritystoiminta ei vaadi erityisosaamista ja se on helposti siirrettävissä uudelle omistajalle.Yritys on siirrettävissä toiselle paikkakunnalle.Myyjä on valmis ...

Katso lisätiedot