Halutaan myydä
MYYTÄVÄNÄ AUTOKORJAAMO ETELÄ-KARJALASSA

Kohdenumero FK56056
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Ajoneuvojen huoltokorjaamot
Sijainti Etelä-Karjala
Oletko aikaansaapa auton korjaaja? Kykenetkö itsenäiseen työskentelyyn? Arvostatko rauhaa, keskellä maaseutua mutta hyvien yhteyksien varrella?
Myynnissä pitkään toiminut autokorjaamo Pohja-Lankilassa Ruokolahdella. Korjaamohalli sijaitsee omalla puolen hehtaarin rantatontilla kylän keskustassa.

Hallissa on kaksi asennuslinjaa, joissa molemmissa reilun neljän metrin ajokorkeus. Hallin varusteluun kuuluu öljymonttu, paineilmajärjestelmä, jarrutesteri, rengaskoneet, sorvi, jyrsin sekä muu korjaamokalusto ja -välineistö. Korjaamossa on myös toimisto-/myymälätila sekä tontilla erillinen varastorakennus.

Korjaamo on perinteinen kyläkorjaamo, jonka asiakaskunta koostuu ympärivuotisesti lähinnä paikallisista asukkaista, mutta kesäkuukausina myös kesäasukkaat ovat merkittävä tulon lähde.
Hallin yhteydessä on myös n. 40 neliön kahden huoneen asuintila, joka vaatii remontointia mikäli se otetaan asuntokäyttöön. Rakennus- ja kalustokanta on ikääntynyttä mutta toimivaa.

Korjaamo myydään mieluimmin sekä kiinteistö- että liiketoimintakauppana. Kiinteistötunnus 700-455-1-80.
Tontilla on myös rakennusoikeutta jäljellä.

Tässä on mahdollisuus nohevalle, oman tulevaisuuden rakentajalle, jolla pysyy kädessä niin jakoavain, hitsipilli kuin vasarakin. Ja jos vielä pitää vesillä liikkumisesta ja kalastuksesta, tässä on paikka!

Lisätietoja ja yhteydenotot
Pekka Kovanen
0500 749 178
[email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Uudellamaalla toimivan maarakennusyhtiön konevuokraustoiminnan liiketoiminta.

Yhtiö on tällä hetkellä keskittynyt Uudenmaan talousalueella maarakennuskoneitten vuokraukseen. Yhtiö palvelee infrarakentamisessa pitkäaikaisia asiakkaitaan vaativissa tie-, katu- ja kenttäprojekteissa. Yhtiöllä on käytössään erittäin ajanmukainen kalusto. Yhtiöllä on toimintaansa varten vuokrattuna riittävät toimitilat Uudellamaalla. Henkilöstö on ammattitaitoinen ja kokenut. Yhtiö käyttää lisäksi vakiintuneita yhteistyökumppaneita. Liiketoiminta on siirrettävissä kokonaan tai osittain. Hintapyyntö perus...

Katso lisätiedot

Pitkään toiminut seurusteluravintola myynnissä loistosijainnilla!

Loistosijainnilla pitkään toimineen seurusteluravintolan liiketoiminta myynnissä Turussa. Ravintola on tunnettu hyvästä olutvalikoimasta ja viihtyisästä ilmapiiristä. Liiketoimintaa on pyöritetty lähinnä ammattitaitoisen palkatun henkilöstön avulla eli kohde sopii sekä uudelle aloittavalle yrittäjälle sekä jo pidempään toimineelle kasvuhakuiselle yritykselle. ...

Katso lisätiedot

Yksi Viron vanhimmista luonnontuotteiden kauppaketjuista ja verkkokaupoista

Yrityksen visiona on olla Virossa luotettava ekotuotteita myyvä yritys, joka arvostaa asiakkaita, työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita. Yritys on suurimman osan tuotevalikoimastaan ​​maahantuoja, harjoittaen sekä vähittäis- että tukkumyyntiä. Kansainvälisten yritysten tapauksessa tavarantoimittajat ovat enimmäkseen yksinoikeudellisia ja pitkäaikaisia ​​kumppaneita. Yrityksellä on 4 myymälää, verkkokauppa ja tukkumyynti. Suurin potentiaali olisi tukku- ja verkkokaupassa. ...

Katso lisätiedot

Asfaltti- ja kiinteistöalan erikoisosaaja, jolla on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus

Yhtiöllä on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus ja se tarjoaa samanaikaisesti useampaa eri palvelua samoille asiakkaille, joka lisää sen kilpailuetua ja luo konkreettista lisäarvoa asiakkaille.Nuorekas kasvuyritys saavuttaa meneillään olevana tilikautena kautta aikain suurimman liikevaihtonsa.Palveluihin kuuluvat mm. kiinteistöjen asfaltin ja kattojen korjaus- sekä huoltotyöt ja erilaiset vesieristystyöt.Yhtiö on innovatiivinen uudistaja ja alan edelläkävijä, jonka tavoitteena on tuottaa asiakkaille merkittäv...

Katso lisätiedot