Halutaan myydä
MYYTÄVÄNÄ AUTOKORJAAMO ETELÄ-KARJALASSA

Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Ajoneuvojen huoltokorjaamot
Sijainti Etelä-Karjala
Oletko aikaansaapa auton korjaaja? Kykenetkö itsenäiseen työskentelyyn? Arvostatko rauhaa, keskellä maaseutua mutta hyvien yhteyksien varrella?
Myynnissä pitkään toiminut autokorjaamo Pohja-Lankilassa Ruokolahdella. Korjaamohalli sijaitsee omalla puolen hehtaarin rantatontilla kylän keskustassa.

Hallissa on kaksi asennuslinjaa, joissa molemmissa reilun neljän metrin ajokorkeus. Hallin varusteluun kuuluu öljymonttu, paineilmajärjestelmä, jarrutesteri, rengaskoneet, sorvi, jyrsin sekä muu korjaamokalusto ja -välineistö. Korjaamossa on myös toimisto-/myymälätila sekä tontilla erillinen varastorakennus.

Korjaamo on perinteinen kyläkorjaamo, jonka asiakaskunta koostuu ympärivuotisesti lähinnä paikallisista asukkaista, mutta kesäkuukausina myös kesäasukkaat ovat merkittävä tulon lähde.
Hallin yhteydessä on myös n. 40 neliön kahden huoneen asuintila, joka vaatii remontointia mikäli se otetaan asuntokäyttöön. Rakennus- ja kalustokanta on ikääntynyttä mutta toimivaa.

Korjaamo myydään mieluimmin sekä kiinteistö- että liiketoimintakauppana. Kiinteistötunnus 700-455-1-80.
Tontilla on myös rakennusoikeutta jäljellä.

Tässä on mahdollisuus nohevalle, oman tulevaisuuden rakentajalle, jolla pysyy kädessä niin jakoavain, hitsipilli kuin vasarakin. Ja jos vielä pitää vesillä liikkumisesta ja kalastuksesta, tässä on paikka!

Lisätietoja ja yhteydenotot
Pekka Kovanen
0500 749 178
pekka.kovanen@nic.fi


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.