Halutaan myydä
Mainostoimisto

Kohdenumero FK64056
Hintapyyntö 43 000
Liikevaihto 40000
Toimiala Mainostoimisto, markkinointi
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1
Mainostoimistomme Etsii Uutta Johtajaa – Oletko Valmis Ottamaan Ohjat?
Oletko visionääri, joka näkee mahdollisuuksia siellä, missä muut näkevät esteitä? Mainostoimistomme kaipaa juuri sinunlaista johtajaa, joka osaa myydä palveluitamme eteenpäin ja jolla on verkostoja tuomaan lisäarvoa. Tarjoamme monipuolisia palveluita, kuten videot, animaatiot, kotisivut, verkkokaupat ja graafinen suunnittelu. Sinulla on vapaus valita työskentelypaikkasi, olipa se sitten asiakkaan tiloissa tai omassa kotitoimistossasi.

Viime vuoden liikevaihtomme ylitti 40 000€, ja meillä on jo sopimusasiakas 2000€/kk arvosta tämän vuoden loppuun. Lisäksi meillä on mahdollisuus osallistua suuriin kilpailutuksiin, joissa vuosisopimukset ovat vähintään 50 000€. Markkinat ovat nousussa, ja meillä on töitä kahdelle. Yrityksemme tiimissä on jo yksi etätyöskentelevä koodari/suunnittelija, jonka kanssa voit neuvotella yhteistyöstä jatkossa.

Olen valmis kouluttamaan ja opastamaan sinua alkuvaiheessa. Lisäksi minulla on laaja freelance-verkosto, joka voi auttaa sinua erilaisissa projekteissa. Myymme yrityksen nimen, logon, kotisivut, referenssit ja laitteet.

Jos olet valmis ottamaan seuraavan askeleen ja johtamaan mainostoimistoa kohti uusia saavutuksia, ota yhteyttä. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Rakennussuunnittelun ja valvonnan hyvämaineinen asiantuntijayritys

Rakennus- ja rakennesuunnittelua ja valvontaa, rakennuttamista ja sopimusvalvontaa, vastaavan mestarin palvelut, kuntotarkastukset ja -tutkimukset sekä haitta-ainetutkimukset....

Katso lisätiedot

Tuottava tamperelainen ruokaravintola nyt edullisesti

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, herkullisista tuotteista ja ystävällisestä asiakaspalvelusta....

Katso lisätiedot

Myydään pääkaupunkiseudulla toimivan taksiliikenteen liiketoiminta

Yritys on erikoistunut esteettömiin kuljetuksiin ja yrityksen kautta hoituvat kaikki erityisjärjestelyjä vaativat kuljetukset. Palveluun kuuluu myös erityislasten koulukuljetukset.Yhtiö on tämän vuoden alusta alkaen terävöittänyt toimintaansa keskittymällä ydinliiketoimintaansa, joka on esteettömät kuljetukset. Tällä on ollut merkittävä vaikutus yrityksen kannattavuuteen. Yhtiö työllistää yhteensä n. 20 henkilöä, joista kaksi toimistossa ja yksi kuljetuksista vastaava esimies. Kuljettajat ovat suomenkielent...

Katso lisätiedot

Siivousliike, erikoissiivoukset

Yrityksen toiminta keskittyy erikoissiivouksiin, joissa sillä on merkittäviä kilpailuetuja.Markkina-alueena on lähtökohtaisesti koko Suomi.Yritys on erittäin kannattava ja sitä se on ollut koko sen toimintansa ajan....

Katso lisätiedot