Halutaan myydä
Rakennusmateriaalit ja puurakennukset: maahantuonti, tukku, verkkokauppa

Kohdenumero FK56833
Hintapyyntö 48 000
Liikevaihto 40000
Toimiala Maahantuonti
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 2
Myydään täysin valmis ja automatisoitu liiketoiminta: Piharakennuksien B2C verkkokauppa + B2B suoramyynti + maahantuonti ja tukkukauppa + rakentamisen palvelu. Toiminta sisältää kaiken, joka mahdollistaa jatkaa kannattava liiketoiminta. Myyntikanava myös mahdollistaa uusien tuotteiden myynnin samalla kanavalla kasvattamatta mainonnan kustannuksia.

Nykyiset omistajat ovat tukena käyttöön ottamisessa. Mukana on valmis liiketoimintasuunnitelma rahoituksen hakemiseen, sekä moderni myyntiohjausjärjestelmä.

Piharakennuksien ja puumateriaalien markkinat muuttuvat uudistuneen maahantuonti lainsäädännön perustella. Hyvä kasvu mahdollisuus.

Sivut: gardenhus.fi


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Johtava siivousliike Virossa

Vuonna 1993 perustettu kiinteistönhoidon täyden palvelun ammattiosaaja, johtava siivousliike Virossa....

Katso lisätiedot

Hanki kannattava hyvinvointi- ja liikuntastudio ja jatka menestystarinaa!

Tarjolla on jo nyt erittäin kannattava liiketoiminta, jossa on hyvät mahdollisuudet vauhdikkaaseenkin kasvuun.Yhtiö on erikoistunut tarjoamaan palveluita, jotka tukevat kuntoutumista, treenaamista, rasvanpolttoa, selluliitin poistoa ja palautumista modernissa ja inspiroivassa ympäristössä. Kyseessä on tehokas ja terveyttä edistävä patentoitu HYPOXI- menetelmä. Menetelmässä yhdistyy kevyt liikunta, ilmanpaine ja lisänä rasvanpolttoa tukeva ruokavalio. Menetelmä on maailmanlaajuisesti tunnustettu ja todistet...

Katso lisätiedot

Myynnissä viihtyisä seurusteluravintola Jyväskylän ydinkeskustassa

Jyväskylän keskustassa erittäin hyvällä sijainnilla olevan viihtyisän seurusteluravintolan liiketoiminta etsii uutta aktiivista omistajaa. Asiakaspaikkoja yli 300. Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman investointitarpeita. Olemassa olevat ammattitaitoiset työntekijät siirtyvät kaupan mukana uuden omistajan palvelukseen ja täten helpottavat liiketoiminnan tehokasta haltuunottoa.Paikasta voi helposti kehittää omaan liiketoimintakonseptiin soveltuvan version pienillä kustannuksilla ...

Katso lisätiedot

Aktiivisten ja passiivisten RFID järjestelmien valmistus

....

Katso lisätiedot