Halutaan myydä
Verkkokauppa-yrittäjä

Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 25 000-30 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti
Etsitään erä- ja ulkoilualan verkkokaupan liiketoiminnalle jatkajaa. Kaupassa myydään 2010 perustettu suomen markkinoille suunnattu verkkokauppa, sekä käyttöönotettavissa oleva verkkokauppaversio joka on suunniteltu kansainvälistä kaupankäyntiä varten.

Verkkokaupat on rakennettu MyCashflow -verkkokauppa-alustan päälle mutta verkkokauppa ja brändi on siirrettävissä myös halutessasi muille verkkokauppa-alustoille. Sivuston ulkoasun, logon ja mainospohjat on suunnitellut ammattisuunnittelija. Saat käyttöösi markkinointia varten valmiit ja painokelpoiset logoaineistot ja lehti-ilmoituspohjat, sekä yli 700 Facebook-fanin yritysprofiilin.

Verkkokaupalla on valmiit ja toimivat suhteet useisiin tavarantoimittajiin, joten yrittäjävaihdos on helppoa tehdä ilman toiminnan katkeamista. Verkkokaupalla on ennestään n. 2500 asiakasta. Kauppaan kuuluu myös pieni loppuvarasto (arvo n. 1500e), pääasiassa tuotteet toimitetaan toimitusmyynti- ja myyntitiliperiaatteella, joten alkuvarastoon ei ole välttämätöntä sitoa paljon pääomaa. Toteutunut liikevaihto verkkokaupalla on ollut kolmen edellisen vuoden aikana 25.000-30.000 vuodessa. Verkkokauppa myydään päätoimen lisääntyneiden vastuiden ja ajanpuutteen takia.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.