Halutaan myydä
Myydään täysin toimiva B2B-verkkokauppa

Kohdenumero FK63365
Hintapyyntö 20 000
Toimiala Parturi, kampaamo
Sijainti Etelä-Savo
Myydään täysin toimiva ja valmis verkkokauppa.
Verkkokauppa on tehty B2B-asiakkaille eli laskutus, perintä ja muukin kaupankäynti on helpompaa kun kuluttajakaupan ehtoja ei sovelleta.

Olen itse samalla alalla mutta aikani kuluu asiakkaiden luona käymiseen. Siksi en voi pitää yllä verkkokauppaa niin laadukkaasti kuin haluaisin.

Toisaalta tämän vuoksi rekisteröityvien asiakkaiden hankkiminen onnistuu minulta tulevaisuudessakin helposti, ihan vain kuten sovitaan.

Verkkokaupassa on huolenpitosopimus (49e/kk), joka takaa sen, ettei sinun tarvitse miettiä järjestelmän ylläpitoa.

Maksuliikenne toimii Paytrailin kautta (14,90e/kk), jonka kautta saat luotettavasti maksut oikeastaan kaikilla mahdollisilla tavoilla. Paytrailin kautta asiakas saa myös rahoituksen helposti ostoksilleen.

Hintaan kuuluu myös varasto, jonka arvo on tällä hetkellä NOIN 11 000e.

Samoin hintaan kuuluu varaston siirto veloituksetta mihin tahansa Manner-Suomessa.

Myyn siis vain verkkokaupan liiketoiminnan, en itse yritystä. Jos haluat ostaa koko yrityksen niin siitäkin voidaan neuvotella.

Koko paketilla hintaa 20000e, sisältää siis myös varaston tarvikkeet (noin 11 000e)

Soita: 044 3110986 - Marko


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Infrarakenteiden huolto- ja korjauspalvelut

Yritys tekee mm. väylähoitoa, ympäristönhoitoa, liikennejärjestelyjä, asfalttipaikkauksia. Sijainti sisäisessä Suomessa kasvukeskuksen talousalueella. Yritys tekee 1,2 miljoonan euron liikevaihdolla käyttökatetta noin 220 000 euroa. Yrityksellä suuria asiakkaita, joiden mukana kasvu uusille markkina-alueille on mahdollista. ...

Katso lisätiedot

Myydään koko osakekanta kannattavasti toimivasta energia- ja kiinteistö-automaatioalan yrityksestä.

Yrityksen päätoimialat ovat automaatiolla toteutettavat energian säästöratkaisut julkiselle ja yksityissektorille ja yksityistalouksiin sekä automaatiokeskusten toteuttaminen eri kohteisiin....

Katso lisätiedot

Perinteikäs tietotekniikka-alan yritys Pohjanmaalla (ICT)

Internet-, tuki- ylläpitopalveluita tarjoava yritys, jolla on myös laite- ja ohjelmistomyyntiä....

Katso lisätiedot

Alueellisesti merkittävä maanrakennusalan yritys, jolla yli 6 M€ liikevaihto

Yrityksellä on alueellisesti vahva tunnettavuus ja sillä on useita asiakkuuksia, joiden varassa toimintaa on kyetty vakaasti harjoittamaan.Yrityksellä on kunnossa olevat fyysiset ja henkiset resurssit sekä riittävä taloudellinen asema.Yrityksellä on ajanmukainen kone- ja laitekanta sekä sitoutunut ja ammattitoinen henkilöstö.Merkittävä osa asiakkaista on alueella operoivat rakennusliikkeet, mutta myös julkinen sektori ja yksityistaloudet ovat osa asiakaskokonaisuutta.Toiminta on kannattavaa ja sen tulevaisu...

Katso lisätiedot