Halutaan myydä
Myydään täysin toimiva B2B-verkkokauppa

Kohdenumero FK63365
Hintapyyntö 20 000
Toimiala Parturi, kampaamo
Sijainti Etelä-Savo
Myydään täysin toimiva ja valmis verkkokauppa.
Verkkokauppa on tehty B2B-asiakkaille eli laskutus, perintä ja muukin kaupankäynti on helpompaa kun kuluttajakaupan ehtoja ei sovelleta.

Olen itse samalla alalla mutta aikani kuluu asiakkaiden luona käymiseen. Siksi en voi pitää yllä verkkokauppaa niin laadukkaasti kuin haluaisin.

Toisaalta tämän vuoksi rekisteröityvien asiakkaiden hankkiminen onnistuu minulta tulevaisuudessakin helposti, ihan vain kuten sovitaan.

Verkkokaupassa on huolenpitosopimus (49e/kk), joka takaa sen, ettei sinun tarvitse miettiä järjestelmän ylläpitoa.

Maksuliikenne toimii Paytrailin kautta (14,90e/kk), jonka kautta saat luotettavasti maksut oikeastaan kaikilla mahdollisilla tavoilla. Paytrailin kautta asiakas saa myös rahoituksen helposti ostoksilleen.

Hintaan kuuluu myös varasto, jonka arvo on tällä hetkellä NOIN 11 000e.

Samoin hintaan kuuluu varaston siirto veloituksetta mihin tahansa Manner-Suomessa.

Myyn siis vain verkkokaupan liiketoiminnan, en itse yritystä. Jos haluat ostaa koko yrityksen niin siitäkin voidaan neuvotella.

Koko paketilla hintaa 20000e, sisältää siis myös varaston tarvikkeet (noin 11 000e)

Soita: 044 3110986 - Marko


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Nuohousalan yritys hyvällä asiakaskunnalla ja loistavalla logolla!

Nuohousalan yrityksen liiketoiminta  jolla hyvä asiakasrekisteri ja maine, sekä mainio toiminimi!Liiketoiminta sisältää kaiken toimintaan tarvittavan työvälineistön sekä vuosimallin 2019 pakettiauton (ajettu 69 000 km). Tästä alalla jo toimivalle hyvä lisäansainta mahdollisuus tai alalle tulossa olevalle valmis paketti aloittaa hommat yrittäjänä.Myyjä sitoutuu kilpailukieltoon. ...

Katso lisätiedot

Menestyksekäs tuoremarjaliiketoiminta Pohjois-Suomesta etsii jatkajaa

Rekisteröity tuoremarjabrändi Pohjois-Suomesta 33 vuotisella historialla etsii uutta omistajaa. Liiketoimintaan kuuluu 10 vakiintunutta myyntipistettä, asianmukainen kuljetuskalusto, kylmäkontteja, tarvikevarasto sekä sopimukset. Uusi yrittäjä saa vahvan pohjan, jonka varaan on tukeva rakentaa ja kehittää liiketoimintaa edelleen. Tässä on tilaisuus makean tulevaisuuden tahtovalle....

Katso lisätiedot

Naisten muodin erikoisliike

Sesongit huomioon ottava laadukkaiden ja persoonallisten vaatteiden ja jalkineiden erikoisliike. Yrityksellä Vanhassa Raumassa upea kivijalkaliike, johon ihmiset tulevat niin satunaisesti, kuin matkankin päästä varta vasten!...

Katso lisätiedot

Ompelupalveluita tarjoava yritys, jolla on omat tuotantolaitokset

Yrityksellä on koneet ja osaaminen paksumpien kankaiden ja teknisten materiaalien ompelemiseen. Päätuotteita ovat lemmikkieläintarvikkeet, ensiapulaukut, lasikangastiivisteet. Liikevaihto maittain: Viro 65 %, Suomi 26 %, Ruotsi 9 %. Yrityksellä on tuotantoon tarvittavat laitteet/koneet, ammattitaitoinen työvoima sekä hyvässä kunnossa oleva rakennus. Yhtiö on taloudellisissa vaikeuksissa. Myyntityöhön pitäisi panostaa enemmän....

Katso lisätiedot