Halutaan myydä
TAIKALYHTY ETSII UUTTA KANTAJAA!

Kohdenumero FK64963
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Kirpputorit, antikat, käytetyn tavaran kauppa
Sijainti Etelä-Karjala
Tiedätkö sen tunteen, kun astut sisään vanhan kirjan tuoksuisiintiloihin ja tunnet menneiden aikojen henkäyksen? Nyt sinulla on osaltasi mahdollisuus kannatella aikamatkailua.

Antikvariaatti Taikalyhty Lemin keskustassa on ollut kansallistenaarteiden tyyssija vuosikymmenten ajan. Avaisitko sinä uudenluvun tässä ainutlaatuisessa liiketoiminnassa?

Liiketontiksi kaavoitettu kiinteistö sijaitsee hyvällä paikalla Lemin keskustassa. Siihen kuuluu kahdeksan asuinhuonetta, neljän huoneen liiketila ja ulkorakennus, jossa on viisi tilavaa varastoa ja sauna. Mahdollisuudet monitoimitilaksi ja kohtaamispaikaksi ovat erinomaiset.

Taikalyhty on ollut osa antikvaarista yhteisöä jo vuosikymmenten ajan, ja se on kerännyt ympärilleen uskollisen asiakaskunnan, joka arvostaa menneiden aikojen aarteita. Laaja valikoima kirjoja, harvinaisia lehtiä, vanhoja karttoja, taide-esineitä ja paljon muuta – tämä paikka tarjoaa mahdollisuuden sukeltaa menneiden vuosikymmenten tunnelmaan. Varastossa uinuu jopa 20.000 nimikettä.

Kauppa voidaan tehdä joko osakekauppana (Aatu Pekari Oy,0162568-6), mihin sisältyy liikekiinteistö irtaimistoineen tai liiketoimintakauppana, mihin sisältyy antikvariaattikokoelmineen. Molemmissa tapauksissa on mahdollisuus jatkaa antikvariaattitoimintaa nykyisessä liiketilassa.

Oletko aina haaveillut omasta kirjakaupasta tai antikvariaatista? Tämä on mahdollisuutesi tehdä unelmistasi totta. Jokainen päivä täällä on kuin matka menneisiin aikoihin – ja asiakkaat rakastavat sitä. Tämä on mahdollisuus, joka ei tule toistumaan. Älä jää paitsi tilaisuudesta omistaa tämä aarrearkku ja jatkaa perinteen vaalimista. Ota yhteyttä ja astu menneiden aikojen maailmaan tänään!

Yhteystiedot ja lisätietoja, mm. kuvia voi pyytää:
Antikvariaatti Taikalyhty/Aatu Pekari Oy
Uimintie 7, 54710 Lemi
Pertti Pekari, hallituksen puheenjohtaja
+358 400 610 795
[email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä Kurikan Kiinteistöyhtiö Männistö Oy

Kiinteistöyhtiö sijaitsee Etelä-Pohjanmaan maakunnan alueella Kurikassa hyvien liikenneyhteyksien varrella kaupungin keskustassa. Kiinteistössä aikaisemmin toimineen teollisen tehtaan jälkeen tilat on saneerattu vastaamaan useiden vuokralaisten tarpeita. Tilat soveltuvat moneen käyttöön ja ne ovat helposti muutettavissa käyttötarpeen mukaan. Kiinteistön rakennusala on noin 3 700 m2 ja kerrosala n. 4 300 m2. Kiinteistöstä on yli 60 % vuokrattuna. Kaikki kiinteistön tilat ovat lämpöiset ja kaukolämmön piiris...

Katso lisätiedot

Yrittäjä Motonet -korjaamoon

Motonet etsii useampaan Motonet -korjaamoon yrittäjää.Yrittäjää haetaan ainakin sijainneille Kokkola, Mikkeli, Pori, Varkaus, Rauma, Oulu ja Iisalmi. Seinäjoella on myös myynnissä Motonet Korjaamon osakeyhitö: https://www.yrityskaupat.net/fi/myytava-yritys/ajoneuvojen-huoltokorjaamot/etela-pohjanmaa/uusi-tunnetun-brandin-alla-toimiva-ja-voittoa-tekeva-autohuolto-realisoidaan-pois/118010/Motonet -korjaamoketju on laadukas monimerkkikorjaamoketju, jossa suoritetaan yleiset huoltotyöt, määräaikaishuollot ja ko...

Katso lisätiedot

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta.

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta....

Katso lisätiedot

Perinteikäs pitopalveluyritys jolla oma myymälä ja juhlatila.

Juhla- ja pitopalvelu Vikströmin pitopalvelu sekä oma myymälä, lisäksi omat juhlatilat joissa mahdollisuus järjestää juhlat ja tilaisuudet. Hyvä verkosto mm. hautaustoimistojen ja kukkakauppojen kanssa. Omat tilat mahdollistavat tilaisuuksien järjestämisen tehokkaasti ja laadukkaasti.Valttina on perinteikäs ruuanvalmistus aitona kotiruokana omalla reseptiikalla. Juhla- ja Pitopalvelu Vikströmin tarina alkaa vuodesta 1949, jolloin Irja Vikström perusti yrityksen. Yritys tarjoaa edeltäjiensä tavoin laadukka...

Katso lisätiedot