Halutaan myydä
TAIKALYHTY ETSII UUTTA KANTAJAA!

Kohdenumero FK64963
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Kirpputorit, antikat, käytetyn tavaran kauppa
Sijainti Etelä-Karjala
Tiedätkö sen tunteen, kun astut sisään vanhan kirjan tuoksuisiintiloihin ja tunnet menneiden aikojen henkäyksen? Nyt sinulla on osaltasi mahdollisuus kannatella aikamatkailua.

Antikvariaatti Taikalyhty Lemin keskustassa on ollut kansallistenaarteiden tyyssija vuosikymmenten ajan. Avaisitko sinä uudenluvun tässä ainutlaatuisessa liiketoiminnassa?

Liiketontiksi kaavoitettu kiinteistö sijaitsee hyvällä paikalla Lemin keskustassa. Siihen kuuluu kahdeksan asuinhuonetta, neljän huoneen liiketila ja ulkorakennus, jossa on viisi tilavaa varastoa ja sauna. Mahdollisuudet monitoimitilaksi ja kohtaamispaikaksi ovat erinomaiset.

Taikalyhty on ollut osa antikvaarista yhteisöä jo vuosikymmenten ajan, ja se on kerännyt ympärilleen uskollisen asiakaskunnan, joka arvostaa menneiden aikojen aarteita. Laaja valikoima kirjoja, harvinaisia lehtiä, vanhoja karttoja, taide-esineitä ja paljon muuta – tämä paikka tarjoaa mahdollisuuden sukeltaa menneiden vuosikymmenten tunnelmaan. Varastossa uinuu jopa 20.000 nimikettä.

Kauppa voidaan tehdä joko osakekauppana (Aatu Pekari Oy,0162568-6), mihin sisältyy liikekiinteistö irtaimistoineen tai liiketoimintakauppana, mihin sisältyy antikvariaattikokoelmineen. Molemmissa tapauksissa on mahdollisuus jatkaa antikvariaattitoimintaa nykyisessä liiketilassa.

Oletko aina haaveillut omasta kirjakaupasta tai antikvariaatista? Tämä on mahdollisuutesi tehdä unelmistasi totta. Jokainen päivä täällä on kuin matka menneisiin aikoihin – ja asiakkaat rakastavat sitä. Tämä on mahdollisuus, joka ei tule toistumaan. Älä jää paitsi tilaisuudesta omistaa tämä aarrearkku ja jatkaa perinteen vaalimista. Ota yhteyttä ja astu menneiden aikojen maailmaan tänään!

Yhteystiedot ja lisätietoja, mm. kuvia voi pyytää:
Antikvariaatti Taikalyhty/Aatu Pekari Oy
Uimintie 7, 54710 Lemi
Pertti Pekari, hallituksen puheenjohtaja
+358 400 610 795
[email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Menestyvän suomalaisen vaatevalmistajan osakekanta

Yhtiö on valmistanut vaatteita jo useita kymmeniä vuosia ja menestynyt taloudellisesti hyvin koko pitkän historiansa ajan.Asiakkaat ovat suomalaisia merkittäviä vaatteiden jälleenmyyjiä.Omien brändien tuotannon lisäksi yhtiö tekee yhteistyötä muiden brändien omistajien kanssa.Valmistuksessa käytetään tarkoin valittuja laadukkaita raaka-aineita ja toimittajat ovat valikoituneet vuosikymmenien yhteistyön myötä.Liiketoiminta alusta asti ollut kannattavaa ja mahdollistanut yhtiön investoinnit uusimpaan mahdolli...

Katso lisätiedot

Pitkään menestyksekkäästi toiminut ammattilaistyökalujen valmistaja ja tukkukauppa

Varsinais-Suomessa pitkään toiminut laadukkaiden käsityökalujen valmistaja ja tukkukauppa myytävänä. Yrityksen tuotteet on suunnattu erityisesti ammattilaiskäyttöön. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu kestämään kovaa käyttöä. Korkea laatutaso onkin yrityksen toiminnan ydin.Yrityksellä on laaja jälleenmyyntiverkosto, jota kautta tuotteiden myynti tapahtuu kattavasti ympäri Suomen. Lisäksi osa tuotteista menee vientiin. Yrityksen toimintatavat ja prosessit on kehitetty pitkälle ja mahdollistavat tulevaisu...

Katso lisätiedot

Yrityksille ja yksityishenkilöille täyden palvelun pesulapalvelua ja kuivapesuratkaisua tarjoava yhtiö

Yhtiön päätoimialana on tarjota yrityksille ja yksityishenkilöille täyden palvelun pesulapalvelua ja kuivapesuratkaisua. Yrityksen kannattavuuden parantamiseksi yhtiön tuotantoa on tehostettu, volyymeja lisätty, palveluiden hintoja on sopeutettu (palveluhintojen nostamisen muodossa) ja kustannuksia on leikattu kilpailijoita alhaisempien kustannusten saavuttamiseksi.  Tuotanto on saatettu vastaamaan Euroopan unionin tiukkoja vaatimuksia, jotta pesulapalvelu voidaan tarjota ammattitaidolla oikealla toteutukse...

Katso lisätiedot

Yksilöllisiä apuvälineitä valmistava yritys

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta....

Katso lisätiedot