Halutaan myydä
Monipuolinen aktiviteetti- ja ohjelmapalvelutoiminta Savonlinnassa

Kohdenumero FK63076
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Majoitusyritys, hotellit
Sijainti Etelä-Savo
Myydään vuonna 2017 perustettu Activity Maker Oy:n Savonlinnan toiminta. Yrityksen toiminta sijaitsee loistavalla sijainnilla ydinkeskustan laidalla vuokra kiinteistössä vanhalla asemalla, jossa vuokra edullinen. Yrityksessä on yrittäjän lisäksi työskennellyt tarvittaessa kausityöntekijöitä.

Activity Makerin palveluihin kuuluu erittäin monipuolinen aktiviteetti- ja ohjelmapalvelutoiminta ja vanhalla asemalla toimiva majatalo, jossa yöpymispaikkoja on 14 henkilölle.

Vanhalla asemalla olevia liiketoimintoja majatalo palvelun lisäksi ovat pakohuonepelit, lasten synttäritilat, terassi ja kesäkahvila. Pihapiiristä löytyy minigolfrata.

Muita palveluita ovat luonto-, retki- ja juhlavälineiden/palvelujen vuokraus. Yrityksellä on myös valmiita yhteystyö ja leasing sopimuksia, joita uusi yrittäjä voi tarvittaessa hyödyntää. Mahdollisuus myös AuroraHut:n liiketoiminnan ostamiseen.

Yrityksen toimintaan liittyvään kalustoon kuuluu lisäksi muun muassa kuorma-auto, mönkijä, paintball varusteet, useita pomppulinnoja ja benji trampoliini.

Uusi yrittäjä saa eri liiketoiminta osien lisäksi verkkokaupan, yrityksen puhelinnumeron, nykyiset varaukset sekä luodut asiakaskontaktit säilyvät.

Toimintaa on mahdollista kehittää moneen suuntaan kiinnostuksien mukaan.

Yritys myydään liiketoimintakauppana yrittäjän muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Yrittäjä voi perehdyttää uuden yrittäjän alkuun.

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Yritysvalmentaja Pekka Turunen puh. 041 311 7309 / [email protected]
Yrittäjä Jari Naukkarinen puh. +358 449782127 / [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kauppakeskus Espanjassa

Kauppakeskus Espanjassa....

Katso lisätiedot

Myynnissä monien mahdollisuuksien perinteinen ja viihtyisä lounasravintola ja kahvila

Unelmiesi yritys on nyt myynnissä – perinteikäs ja kodikas lounasravintola ja kahvila odottavat uutta omistajaa!Tässä on tilaisuutesi tarttua pitkien perinteiden ja makunautintojen tarjoamaan mahdollisuuteen. Myynnissä on lounasravintola ja kahvila, joka on ollut osa paikkakunnan historiaa aina vuodesta 1981. Yrityksen vahva ja vakiintunut asema rakentuu laadukkaan kahvilan ja houkuttelevan lounasravintolan ympärille.Asiakkaiden suosikiksi noussut yritys tarjoaa herkullisia ja ainutlaatuisia ruokaelämyksiä,...

Katso lisätiedot

Elektroniikkalaitteita valmistava yritys Länsi-Suomessa

Ainutlaatuinen tilaisuus ostaa itselleen huippukannattava yritys jolla on uniikki tuoteperhe ja todella vahva asema markkinoilla. ...

Katso lisätiedot

Kannattava kattorakentamisen liiketoiminta myynnissä!

Toistakymmentä vuotta Pirkanmaalla toiminut vakavarainen, arvostettu ja luotettava vesikattorakentamiseen erikoistunut yritys myytävänä.Omat tuotantotilat ja sopiva asennuskalusto sekä osaavat työntekijät takaavat laadukkaat kattototeutukset kaikkiin vaativimpiinkin korjaus-, huolto- ja uudiskohteisiin niin kotitalouksille, asunto-osakeyhtiöille kuin rakennusliikkeille.Yritys on omalla alallaan ja maantieteellisellä alueellaan niin tunnettu, että tarjouspyyntöjä tulee automaattisesti riittävästi nykytoimint...

Katso lisätiedot