Halutaan myydä
Monipuolinen aktiviteetti- ja ohjelmapalvelutoiminta Savonlinnassa

Kohdenumero FK63076
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Majoitusyritys, hotellit
Sijainti Etelä-Savo
Myydään vuonna 2017 perustettu Activity Maker Oy:n Savonlinnan toiminta. Yrityksen toiminta sijaitsee loistavalla sijainnilla ydinkeskustan laidalla vuokra kiinteistössä vanhalla asemalla, jossa vuokra edullinen. Yrityksessä on yrittäjän lisäksi työskennellyt tarvittaessa kausityöntekijöitä.

Activity Makerin palveluihin kuuluu erittäin monipuolinen aktiviteetti- ja ohjelmapalvelutoiminta ja vanhalla asemalla toimiva majatalo, jossa yöpymispaikkoja on 14 henkilölle.

Vanhalla asemalla olevia liiketoimintoja majatalo palvelun lisäksi ovat pakohuonepelit, lasten synttäritilat, terassi ja kesäkahvila. Pihapiiristä löytyy minigolfrata.

Muita palveluita ovat luonto-, retki- ja juhlavälineiden/palvelujen vuokraus. Yrityksellä on myös valmiita yhteystyö ja leasing sopimuksia, joita uusi yrittäjä voi tarvittaessa hyödyntää. Mahdollisuus myös AuroraHut:n liiketoiminnan ostamiseen.

Yrityksen toimintaan liittyvään kalustoon kuuluu lisäksi muun muassa kuorma-auto, mönkijä, paintball varusteet, useita pomppulinnoja ja benji trampoliini.

Uusi yrittäjä saa eri liiketoiminta osien lisäksi verkkokaupan, yrityksen puhelinnumeron, nykyiset varaukset sekä luodut asiakaskontaktit säilyvät.

Toimintaa on mahdollista kehittää moneen suuntaan kiinnostuksien mukaan.

Yritys myydään liiketoimintakauppana yrittäjän muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Yrittäjä voi perehdyttää uuden yrittäjän alkuun.

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Yritysvalmentaja Pekka Turunen puh. 041 311 7309 / [email protected]
Yrittäjä Jari Naukkarinen puh. +358 449782127 / [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte

Myydään kokonaisuus, josta muodostuu Pudasjärvellä sijaitsevasta hotelli Pikku-Syötteen ja hiihtokeskus Pikku-Syötteen muodostamasta kokonaisuudesta (Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte).Kohde sijaitsee Pudasjärvellä Syötteen matkailualueella. Alue muodostuu Syötteen kansallispuistosta ja Iso-Syötteen ja Pikku-Syötteen matkailukeskuksista. Alueella on mm. Metsähallituksen luontokeskus. Kohde sijaitsee hieman yli 140 kilometrin päässä Oulusta. Kokonaisuuteen kuuluu kaksi tuplahiihtohissiä eli ankkurihis...

Katso lisätiedot

Menestynyt kuljetusliike, jolla pitkä historia ja hyvä tuloksentekokyky

Yrityksellä on vuosikymmenten vakiintunut markkina-asema ja useita kanta-asiakkaita, joille tarjottavat palvelut antavat yritykselle hyvän tuloksentekokyvyn.Sopimusasiakkaiden lisäksi yrityksellä on luonnollisesti myös muita asiakkuuksia.Yritys tuottaa palvelut asiakkailleen omalla kalustolla on omalla henkilöstöllään. Henkilökunta on sitoutunut voimakkaasti yritykseen ja sen osaaminen ja palveluote on asiakkaita tyydyttävä.Yrityksen toiminnan volyymi on pitkään ollut nykyisellä tasollaan eikä yrittäjä ole ...

Katso lisätiedot

Hieno pito- ja ruokapalveluyritys, jolla kahviloita/ravintola Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta. ...

Katso lisätiedot

Menestyvän suomalaisen vaatevalmistajan osakekanta

Yhtiö on valmistanut vaatteita jo useita kymmeniä vuosia ja menestynyt taloudellisesti hyvin koko pitkän historiansa ajan.Asiakkaat ovat suomalaisia merkittäviä vaatteiden jälleenmyyjiä.Omien brändien tuotannon lisäksi yhtiö tekee yhteistyötä muiden brändien omistajien kanssa.Valmistuksessa käytetään tarkoin valittuja laadukkaita raaka-aineita ja toimittajat ovat valikoituneet vuosikymmenien yhteistyön myötä.Liiketoiminta alusta asti ollut kannattavaa ja mahdollistanut yhtiön investoinnit uusimpaan mahdolli...

Katso lisätiedot