Halutaan myydä
Monipuolinen aktiviteetti- ja ohjelmapalvelutoiminta Savonlinnassa

Kohdenumero FK63076
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Majoitusyritys, hotellit
Sijainti Etelä-Savo
Myydään vuonna 2017 perustettu Activity Maker Oy:n Savonlinnan toiminta. Yrityksen toiminta sijaitsee loistavalla sijainnilla ydinkeskustan laidalla vuokra kiinteistössä vanhalla asemalla, jossa vuokra edullinen. Yrityksessä on yrittäjän lisäksi työskennellyt tarvittaessa kausityöntekijöitä.

Activity Makerin palveluihin kuuluu erittäin monipuolinen aktiviteetti- ja ohjelmapalvelutoiminta ja vanhalla asemalla toimiva majatalo, jossa yöpymispaikkoja on 14 henkilölle.

Vanhalla asemalla olevia liiketoimintoja majatalo palvelun lisäksi ovat pakohuonepelit, lasten synttäritilat, terassi ja kesäkahvila. Pihapiiristä löytyy minigolfrata.

Muita palveluita ovat luonto-, retki- ja juhlavälineiden/palvelujen vuokraus. Yrityksellä on myös valmiita yhteystyö ja leasing sopimuksia, joita uusi yrittäjä voi tarvittaessa hyödyntää. Mahdollisuus myös AuroraHut:n liiketoiminnan ostamiseen.

Yrityksen toimintaan liittyvään kalustoon kuuluu lisäksi muun muassa kuorma-auto, mönkijä, paintball varusteet, useita pomppulinnoja ja benji trampoliini.

Uusi yrittäjä saa eri liiketoiminta osien lisäksi verkkokaupan, yrityksen puhelinnumeron, nykyiset varaukset sekä luodut asiakaskontaktit säilyvät.

Toimintaa on mahdollista kehittää moneen suuntaan kiinnostuksien mukaan.

Yritys myydään liiketoimintakauppana yrittäjän muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Yrittäjä voi perehdyttää uuden yrittäjän alkuun.

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Yritysvalmentaja Pekka Turunen puh. 041 311 7309 / [email protected]
Yrittäjä Jari Naukkarinen puh. +358 449782127 / [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Työvaatteiden valmistaja ja työvaatteiden vuokrauspalvelun tarjoaja

Yhtiö valmistaa työvaatteita suurille Viron teollisuusyrityksille ja Suomen suurimmille työvaatevalmistajille ja -myyjille. Täysi työvaatteiden vuokrauspalvelu on tarjolla Viron suurille valmistusyrityksille.Vaatteiden vuokrauspalvelu sisältää kokonaisvaltaisen pesu-, huolto ja toimitusprosessin ja palvelu kattaa tekstiilien koko elinkaaren hankinnasta  loppuhävittämiseen asti.Yrityksen yleinen tila on hyvä: 1. Yrityksellä on laaja materiaali- ja valmiiden tuotteiden varasto. 2. Riittävät taloudelliset resu...

Katso lisätiedot

Tori ja grillikioski keskellä Kuusamoa

Kuusamon Tori Oy on kuusamolainen yritys, jonka Auno Törmänen perusti vuonna 2010. Perustamisestaan alkaen Kuusamon torista grillipalveluineen tehtiin toimiva kaupungin sydän, jolla sijaitsee toripalveluiden lisäksi perinteinen grillikioski. Tori onkin kehittyvän Kuusamon keskipiste, jonka toritoiminta ja grilli ovat osa kuusamolaisuutta, jota kuusamolaiset ja turistit arvostavat.Kuusamon Tori Oy grilleineen tarjoaa asiakkaille kirjon toritoimintaa ja konstailemattomalla tavalla valmistettuja, perinteisiä g...

Katso lisätiedot

Yksi viron vanhimmista ja tunnetuimmista vaatetusyhtiöistä

Yhtiön liikevaihto on yli 3 milj € vuodessa. Viime vuosina on uusittu lähes kaikki koneet ja laitteet. Tuoteiden laatu vastaa EU vaatimuksille – yli puolet tuotannosta myydään Pohjoismaissa ja muissa Euroopan maissa. Mahdolliset uudet asiakkaat ulkomailla: Japani, Espanja, Venäjä, Amerikka. Kotimarkkinoilla sopimukset kaikkien suurten kauppaketjujen kanssa.  ...

Katso lisätiedot

Myydään koko osakekanta kannattavasti toimivasta energia- ja kiinteistö-automaatioalan yrityksestä.

Yrityksen päätoimialat ovat automaatiolla toteutettavat energian säästöratkaisut julkiselle ja yksityissektorille ja yksityistalouksiin sekä automaatiokeskusten toteuttaminen eri kohteisiin....

Katso lisätiedot