Halutaan myydä
Myydään elämyspalvelu Carccia (liiketoiminnan osa)

Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 50 000€
Toimiala Elintarvikkeiden myynti, tuonti, vienti
Sijainti Pirkanmaa
Henkilöluku 5
Myydään Tampereella maaliskuussa 2020 perustettu elämyspalvelu Carccia. Carccian liiketoiminta on pääsääntöisesti koostunut irtokarkkien kotiintoimituksesta autolla sekä dronella, mutta Carccialla on tehty myös kannattavaa b2b-myyntiä. Carccialla on ollut Tampereen lisäksi franchising-toimintaa Oulussa, Jyväskylässä ja Helsingissä. Palvelun markkinointia ja b2b-myyntiä on kuitenkin hoidettu alusta asti Tampereella.

Ostaja saa kasvavan ja kehityskelpoisen liiketoiminnan lisäksi käyttöönsä Carccian Instagram-, Facebook- ja TikTok-kanavat (yhteenlaskettu seuraajamäärä n. 11 220) sekä sähköpostin ja WooCommerse-pohjaisen, juuri valmistuneen uuden verkkokaupan. Carccian SEO on kehitetty niin, että googlettamalla "karkkien toimitus" Carccia on Google-haussa ensimmäisenä.

Lisätietoja Carcciasta sekä liiketoiminnan ostamisesta voi tiedustella soittopyynnöllä osoitteesta info@carccia.fi. Carccian toimintaan sekä luotuun brändiin ja markkinointiin voi tutustua paremmin Instagramissa ja Facebookissa nimellä @carccia.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.