Halutaan myydä
Etsitään uutta vuokralaista Tampereen Kalevassa sijaitsevaan ravintolaan

Kohdenumero FK64131
Hintapyyntö 35 000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Pirkanmaa
Nykyinen ravintola etsii uutta vuokralaista eläköitymisen vuoksi. Ravintolalla on suuret näyteikkunat ja tämä sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, ravintolaan pääsee helposti ratikalla tai omalla autolla (maksuttomia kadunvarsipaikkoja löytyy). Ravintola on kooltaan 150m2 ja mahtuu noin 50 asiakasta.

Ruokaravintolalla on täysivarustus ruokaravintolan tai kahvilakonseptin pyörittämiselle. Ravintolasta löytyy rasvakanava ja tehokas ilmastointi.

Uusi vuokralainen pääsee aloittamaan ravintola- tai kahvilakonseptinsa ravintolassa pienellä maksulla vastaan ilman että joutuu liiketoiminnan (liiketoimintaan sisältyy olemassa olevat koneet ja kalusteet) ostamaan. Jos uusi vuokralainen ei halua ostaa olemassa olevia koneita ja kalusteita niin tällöin nykyiset keittiölaitteet ja koneet viedään pois. Jos olemassa olevat kylmät kalusteet, tiskilinjasto, rst-kalusteet ja yms. kiinnostaa, niin nämä myydään erikseen. Hinnasta voidaan neuvotella.

Ravintolan vuokra on alv 0% 25-28e/neliömetri riippuen vuokrasopimusajasta ja siitä, onko uudella vuokralaisella näyttöjä toimivasta liikekonseptista. Lopullinen vuokransumma on neuvoteltavissa.

Mainittakoon vielä, että liiketilan osakkaalla löytyy myös halukkuutta myydä liiketilan osakkeet, jos kauppaosapuolet pääsevät sopuun hinnasta.

Kiinnostuitko? Saat lisätietoa ja kuvia kohteesta jättämällä yhteystietosi.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Sähköpotkulautat 115 kpl

Myynnissä on yhteensä 115 käytettyä sähköspotkulautaa, jotka ovat olleet vuokra-alalla käytössä noin 15 kuukautta. Lisäksi latureita ja varaosia. 100 pyörää hyvässä kunnossa. ...

Katso lisätiedot

Viroon rekisteröity ilmailuyritys, joka tarjoaa erilaisia ​​lentotöitä helikoptereilla

Yhtiö omistaa Robinson 44 Raven I -helikopterin.Viron liikennelautakunta on myöntänyt yhtiölle EASA AOC -lentoluvat (matkustajakuljetukset) ja erityistyöluvat SPO (korkean riskin lennot). Yhtiön AOC-, SPO-luvat ovat myös Suomen, Latvian ja Liettuan ilmailuviranomaisten hyväksymiä.SPO:n suunnassa päätehtävät ovat voimalinjojen tarkastukset, puiden oksien sahauslennot voimalinjojen läheltä, erilaiset ripustusmuovin nostotoimenpiteet, hätälennot, valokuva- ja kuvauslennot. AOC:n suunnan päätyöt ovat taksi- ja ...

Katso lisätiedot

Menestyvä yritys, jonka päätoimiala on kevytmetallirakenteiden projektikohtainen tuotanto ja asennus

Metallikaitoja, portaita, porraskaiteita, metalliaitoja yms. valmistuksessa yritys tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoisen konsultointipalvelun, oikean kokonaisen projektiratkaisun sekä tarvittaessa kuljetuksen ja asennuksen. Pääasiakkaita ovat rakennusyritykset sekä jälleenrakennusyritykset, joille yritys teettää metallitöitä alihankintana. Yli 20 toimintavuoden aikana on Viron markkinoiden lisäksi tehty yksityisiä tilauksia ja välitetty valmiita tuotteita Slovakiassa, Saksassa, Norjassa, Turkissa, Ruotsis...

Katso lisätiedot

Premium-brändi omine sisustustuoteratkaisuineen myytävänä

Loistava mahdollisuus laadukasta brändiin pohjautuvaa liiketoimintaa hakevalle ostajalle. Tarjolla oman alansa tunnettu ykkönen, jonka tuotteet tunnetaan jo vuosikymmenten takaa.Yrityksen itse valmistamat tuotteet ovat pitkäikäisiä, helposti yli 50 vuotta kestäviä, korjattavia, huollettavia ja luonnon materiaaleista käsin tehtyjä. Osat voidaan pitkänkin käytön jälkeen kierrättää.Yritys on rakentanut omalla alallaan tunnetun brändin, joka tunnetaan korkeasta laadusta, innovatiivisista tyylikkäistä tuotteista...

Katso lisätiedot