Halutaan myydä
Etsitään sijoittajia mukaan matkasovellus Start uppiin ( Alustatalous)

Kohdenumero FK55939
Hintapyyntö 100 000
Liikevaihto 70 000
Taseen loppusumma 25 000
Toimiala Keksinnöt ja liikeideat
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 4
Haemme sijoittajia mukaan yrityksemme ensimmäiselle rahoituskierrokselle. Tiketin koko on 4000 € - 15 000 €. Haemme rahoitusta noin 40 000 €. Yritykset ovat tervetulleita sijoittamaan, yritys voi olla esimerkiksi mainostoimisto, ohjelmistoalan yritys tai matkailualan yritys.

Kehitämme lähimatkailu alustaa, Aarre App sovellusta. Tavoite on olla maailman johtava lähimatkailu alustatalous. Business model on myydä omia sovellusnäkymiä kunnille ja kaupungeille ja rakentaa markkinapaikka yrityksille, jota kautta myydä kohdennetusti omia tuotteita ja palveluita lähialueella matkaileville. Liikevaihto muodostuu komissioina jokaisesta transaktiosta. Lisäksi Yritykset voivat tilata Premium jäsenyyden, jolla saa lisänäkyvyyttä sovelluksessa. Business model siis B2G, B2B ja alustatalous.

Toimintaa on alettu kehittämään jo vuodesta 2018, yliopisto/korkeakoulu ympäristössä, ja toiminta oli alussa osa-aikaista. Olemme pilotoineet sovellusta yhdessä suomen maakunnassa keväästä 2019 alkaen. Uudellemaalle ja Varsinais-Suomeen sovellus rantautuu pian. Uudelleen brändäsimme sovelluksen ja saimme sen julkistettua tänä kesänä. Tällä hetkellä neljä kaupunkia/kuntaa asiakkaana. Rahoitusta tarvitsemme tuotekehitykseen jotta saamme käyttäjille mahdollisuuden luoda oman profiilin sovellukseen sekä markkinapaikan yrityksiä varten. Lisäksi tarvitsemme rahaa markkinointiin, jotta saamme alustasta suositun. Haemme tempo rahoituksen Business Finlandilta sijoitusten jälkeen. Tavoite on kasvattaa liikevaihtoa lyhyessä ajassa moninkertaisesti, jotta pääsemme etenemään A rahoituskierrokselle. Tavoite Venture Capital tickettiin on. n miljoona euroa. Samalla osallistumme Business Finlandin NIY ohjelmaan.

Olemme toimineet 2 vuotta Maria 01 start up kampuksella. Runsaasti kehitystyötä on tehty. Puolen vuoden konsultointi jakso ja pre vaiheen start uppeihin erikoistuneen konsultin kanssa. Workshoppeja mainostoimiston kanssa, innovaatio jakso Cabridgen yliopistossa, määrällistä tutkimusta sovelluksen käyttäjistä, kilpailu analyysiä, markkinointitutkimusta, kiihdyttämö jakso, ja testimarkkinointia pilottikohteessa. Sovelluksessa on reilu 200 yritystä rekisteröityneenä ja Premiumin myynti alkaa syksyllä. Sovellus laajenee tänä vuonna Uudellemaalle ja Varsinais-Suomeen. Tiimi on sitoutunut ja valmis jatkokehittämään ja viemään yritystä eteenpäin kohti isompia markkinoita. Kymmeniä lämpimiä liidejä kuntien kanssa ja kunnat ovat selkeästi heränneet lähimatkailuun, jossa on tehtävä toimenpiteitä vetovoiman parantamiseksi. Sovellukset ja digitalisaatio eivät ole koronan jälkeen kadonneet mihinkään.

Lähimatkailu, ekologinen matkailu ja matkailu pienemmille paikkakunnille tulee lisääntymään rajusti tämän vuosikymmenen aikana ja korona on vain vauhdittanut ilmiötä josta puhuttiin jo ennen koronaa mahdollisena seuraavana megatrendinä matkailualalla. Ilmiöt tarvitsevat aina alustan elääkseen ja tällä hetkellä tämänkaltainen alusta puuttuu vielä kokonaan.

"The only way to make sense out of change is to plunge into it, move with it, and join the dance." Alan Watts

Yrityksessä on vielä tilaa yhdelle yrittäjälle jos omaat kokemusta markkinoinnista, brändin kehittämisestä tai designista ja 10 000 - 5000 euron sijoituksella voit päästä mukaan co-founderiksi. Haemme monipuolista sijoittaja profiilia. Kokemusta ja verkostoa matkailualalta, markkinoinnista kuten mainostoimistoista, myynnistä ja ohjelmistokehityksestä. Olemme valmiita neuvottelemaan tiivimmästä yhteistyöstä isomman yrityksen kanssa, jossa yritys sijoittaa meihin isomman summan rahaa. Nämä ovat kasvu vaihtoehtoja ja siksi hyvä kartoittaa. Mikäli yrityksellä on visiota laajentaa liiketoimintaa matkailualan alustatalouteen, on mahdollista että tästä voi syntyä hedelmällinen yhteistyökuvio. Exit ei meitä tässä vaiheessa varsinaisesti kiinnosta, mutta olemme silti avoimia kuulemaan erilaisia tarjouksia isoilta yrityksiltä. Täydelliset matchit ovat harvassa, hyvänä esimerkkinä Suomesta vaikka Telia ja Nebula.

Venture Capital rahan turvin optimoimme sovellusta ja suuntaamme jo heti Pohjoismaihin, Baltiaan, Puolaan ja Saksaan. Eurooppaan skaalaudutaan kun transaktio voluumi on riittävällä tasolla B rahoituskierroksen turvin. Tarvittaessa lähdetään piankin tutkimusmatkalle Piilaaksoon kehittämään uutta teknologiaa ja keräämään rahoitusta.

Lähimatkailu on avaamassa isoa markkinaa. Ihmiset kokevat moraalisesti vääräksi matkustaa useaan kertaan vuodessa lentokoneella viikonloppulomille, vaikka rahaa olisi. Lähellä olevat paikkakunnat 1000 km säteellä tarjoavat matkailunjanon sammuttamiseen vaihtoehtoja.

Ota yhteyttä investor deckin saamiseksi +358443570966 / [email protected] ja varaa aika tapaamiseen täällä Maria 01 kampuksella tai etänä Teamsin välityksellä, niin tutustutaan, me pitchaamme ja katsotaan jaammeko saman vision.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään pääkaupunkiseudulla toimivan taksiliikenteen liiketoiminta

Yritys on erikoistunut esteettömiin kuljetuksiin ja yrityksen kautta hoituvat kaikki erityisjärjestelyjä vaativat kuljetukset. Palveluun kuuluu myös erityislasten koulukuljetukset.Yhtiö on tämän vuoden alusta alkaen terävöittänyt toimintaansa keskittymällä ydinliiketoimintaansa, joka on esteettömät kuljetukset. Tällä on ollut merkittävä vaikutus yrityksen kannattavuuteen. Yhtiö työllistää yhteensä n. 20 henkilöä, joista kaksi toimistossa ja yksi kuljetuksista vastaava esimies. Kuljettajat ovat suomenkielent...

Katso lisätiedot

Kiinteistöpalvelualan yritys

Hyvällä asiakaskunnalla ja maineella varustettu kiinteistöpalvelualan yritys varsinais-suomen alueella. Yritys työllistää noin kymmenen henkilöä ja on varmistanut vankan aseman alueella. Liikevaihto noin 700 000 euroa. Asiakaspalvelulla isorooli toiminnassa ja se on samalla yrityksen vahvuus. Hyvä ja laaja kone/laite kanta jolla hommat saadaan hoidettua nopeasti ja tehokkaasti tukevat toimintaa. Tässä hyvä paketti alalla jo toimivalle joka hakee laajentumista tai alalle ryhtyvälle valmis toimiva kokonaisuus...

Katso lisätiedot

Terveystuotteiden jakelija sairaaloille

Yhtiö toimii kansainvälisten äitiystuotteiden jakelijana sairaaloille Benelux-maiden alueella. Yhtiöllä yli 10 vuoden toimintahistoria....

Katso lisätiedot

Kiinteistökehitys Tallinnan lähellä

Hyviä tontteja liike- ja tuotantorakentamiseen Tallinnan keskustan läheltä. Vapaita tontteja 7000 neliötä Tallinnan kehätien ja Tabasalun teknologiakylän vieressä. Erinomainen mahdollisuus kiinteistökehittämiseen. ...

Katso lisätiedot