Halutaan myydä
Etsitään sijoittajia mukaan matkasovellus Start uppiin ( Alustatalous)

Kohdenumero FK55939
Hintapyyntö 100 000
Liikevaihto 70 000
Taseen loppusumma 25 000
Toimiala Keksinnöt ja liikeideat
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 4
Haemme sijoittajia mukaan yrityksemme ensimmäiselle rahoituskierrokselle. Tiketin koko on 4000 € - 15 000 €. Haemme rahoitusta noin 40 000 €. Yritykset ovat tervetulleita sijoittamaan, yritys voi olla esimerkiksi mainostoimisto, ohjelmistoalan yritys tai matkailualan yritys.

Kehitämme lähimatkailu alustaa, Aarre App sovellusta. Tavoite on olla maailman johtava lähimatkailu alustatalous. Business model on myydä omia sovellusnäkymiä kunnille ja kaupungeille ja rakentaa markkinapaikka yrityksille, jota kautta myydä kohdennetusti omia tuotteita ja palveluita lähialueella matkaileville. Liikevaihto muodostuu komissioina jokaisesta transaktiosta. Lisäksi Yritykset voivat tilata Premium jäsenyyden, jolla saa lisänäkyvyyttä sovelluksessa. Business model siis B2G, B2B ja alustatalous.

Toimintaa on alettu kehittämään jo vuodesta 2018, yliopisto/korkeakoulu ympäristössä, ja toiminta oli alussa osa-aikaista. Olemme pilotoineet sovellusta yhdessä suomen maakunnassa keväästä 2019 alkaen. Uudellemaalle ja Varsinais-Suomeen sovellus rantautuu pian. Uudelleen brändäsimme sovelluksen ja saimme sen julkistettua tänä kesänä. Tällä hetkellä neljä kaupunkia/kuntaa asiakkaana. Rahoitusta tarvitsemme tuotekehitykseen jotta saamme käyttäjille mahdollisuuden luoda oman profiilin sovellukseen sekä markkinapaikan yrityksiä varten. Lisäksi tarvitsemme rahaa markkinointiin, jotta saamme alustasta suositun. Haemme tempo rahoituksen Business Finlandilta sijoitusten jälkeen. Tavoite on kasvattaa liikevaihtoa lyhyessä ajassa moninkertaisesti, jotta pääsemme etenemään A rahoituskierrokselle. Tavoite Venture Capital tickettiin on. n miljoona euroa. Samalla osallistumme Business Finlandin NIY ohjelmaan.

Olemme toimineet 2 vuotta Maria 01 start up kampuksella. Runsaasti kehitystyötä on tehty. Puolen vuoden konsultointi jakso ja pre vaiheen start uppeihin erikoistuneen konsultin kanssa. Workshoppeja mainostoimiston kanssa, innovaatio jakso Cabridgen yliopistossa, määrällistä tutkimusta sovelluksen käyttäjistä, kilpailu analyysiä, markkinointitutkimusta, kiihdyttämö jakso, ja testimarkkinointia pilottikohteessa. Sovelluksessa on reilu 200 yritystä rekisteröityneenä ja Premiumin myynti alkaa syksyllä. Sovellus laajenee tänä vuonna Uudellemaalle ja Varsinais-Suomeen. Tiimi on sitoutunut ja valmis jatkokehittämään ja viemään yritystä eteenpäin kohti isompia markkinoita. Kymmeniä lämpimiä liidejä kuntien kanssa ja kunnat ovat selkeästi heränneet lähimatkailuun, jossa on tehtävä toimenpiteitä vetovoiman parantamiseksi. Sovellukset ja digitalisaatio eivät ole koronan jälkeen kadonneet mihinkään.

Lähimatkailu, ekologinen matkailu ja matkailu pienemmille paikkakunnille tulee lisääntymään rajusti tämän vuosikymmenen aikana ja korona on vain vauhdittanut ilmiötä josta puhuttiin jo ennen koronaa mahdollisena seuraavana megatrendinä matkailualalla. Ilmiöt tarvitsevat aina alustan elääkseen ja tällä hetkellä tämänkaltainen alusta puuttuu vielä kokonaan.

"The only way to make sense out of change is to plunge into it, move with it, and join the dance." Alan Watts

Yrityksessä on vielä tilaa yhdelle yrittäjälle jos omaat kokemusta markkinoinnista, brändin kehittämisestä tai designista ja 10 000 - 5000 euron sijoituksella voit päästä mukaan co-founderiksi. Haemme monipuolista sijoittaja profiilia. Kokemusta ja verkostoa matkailualalta, markkinoinnista kuten mainostoimistoista, myynnistä ja ohjelmistokehityksestä. Olemme valmiita neuvottelemaan tiivimmästä yhteistyöstä isomman yrityksen kanssa, jossa yritys sijoittaa meihin isomman summan rahaa. Nämä ovat kasvu vaihtoehtoja ja siksi hyvä kartoittaa. Mikäli yrityksellä on visiota laajentaa liiketoimintaa matkailualan alustatalouteen, on mahdollista että tästä voi syntyä hedelmällinen yhteistyökuvio. Exit ei meitä tässä vaiheessa varsinaisesti kiinnosta, mutta olemme silti avoimia kuulemaan erilaisia tarjouksia isoilta yrityksiltä. Täydelliset matchit ovat harvassa, hyvänä esimerkkinä Suomesta vaikka Telia ja Nebula.

Venture Capital rahan turvin optimoimme sovellusta ja suuntaamme jo heti Pohjoismaihin, Baltiaan, Puolaan ja Saksaan. Eurooppaan skaalaudutaan kun transaktio voluumi on riittävällä tasolla B rahoituskierroksen turvin. Tarvittaessa lähdetään piankin tutkimusmatkalle Piilaaksoon kehittämään uutta teknologiaa ja keräämään rahoitusta.

Lähimatkailu on avaamassa isoa markkinaa. Ihmiset kokevat moraalisesti vääräksi matkustaa useaan kertaan vuodessa lentokoneella viikonloppulomille, vaikka rahaa olisi. Lähellä olevat paikkakunnat 1000 km säteellä tarjoavat matkailunjanon sammuttamiseen vaihtoehtoja.

Ota yhteyttä investor deckin saamiseksi +358443570966 / [email protected] ja varaa aika tapaamiseen täällä Maria 01 kampuksella tai etänä Teamsin välityksellä, niin tutustutaan, me pitchaamme ja katsotaan jaammeko saman vision.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Uudellamaalla toimiva huostaanotettujen nuorten perhekoti

Kyseessä on  yritys, jonka liiketoiminta on ammatillinen perhehoito eli ympärivuorokautinen hoito, huolenpito ja kasvatus huostaanotetuille lapsille. Luvat ovat 7+1 asiakaspaikkaa, jolloin henkilökuntavaatimus on 3,8. Tällä hetkellä työntekijöitä noin 5. Asiakaspaikoista täytetty 7. Toimitila-kiinteistö 350m2. Talousrakennus 70m2. Perhekoti on koko historiansa ajan tehnyt tulosta. Kiinteistö myydään erikseen ja vuokrauskin on mahdollista. Kauppahintapyyntö ei siis sisällä kiinteistön myyntihintaa. Liikevaih...

Katso lisätiedot

Kankaiden ja käsityölankojen vähittäis- ja tukkuketjut Virossa.

Myydään kaksi yritystä jotka liittyvät toisiinsa (samat omistajat ja johtajat, yhteinen varasto- ja myyntitila).Yhden yrityksen päätoiminta on kankaiden ja ompeluvälineiden vähittäis- ja tukkumyynti, joka on toiminut vuodesta 1991. Enemmistö valikoima kankaista on eurooppalaisten valmistajien kankaita Saksasta, Italiasta, Espanjasta, Belgiasta ja Hollannista. Toisen yrityksen perustoimiala on käsityölankojen ja neulonnan apuvälineiden vähittäis- ja tukkumyynti.  Yhtiö on alansa markkinajohtaja.Yhtiöillä on ...

Katso lisätiedot

Kannattava kyläkauppa keskisessä Suomessa

Yritys harjoittaa kannattavaa ja kasvavaa kyläkaupan liiketoimintaa. Vuonna 2020 yritys teki 500 000 euron liikevaihdolla 82 000 euroa voittoa ennen omistajan palkkoja. Yrityksen kannattavaa kasvua tulee lähistöllä olevan kilpailijan lopettaminen sekä vuoden 2020 lopulla auennut Veikkauksen myyntipiste. Toimintaa tukee myös vapaa-ajan asumisen lisääntyminen. Erinomainen tilaisuus työllistää itsensä ja mahdollisen puolison. 119 000 euron hintapyyntö sisältää myös toimitilan....

Katso lisätiedot

Lapin eteläosan kunnassa kannattavasti toimiva jätehuoltoalan yritys

Yritys on vuonna 1992 toimintansa aloittanut jätehuoltoalan yritys, jonka toiminta on keskittynyt jätteiden käsittelyyn ja kuljetuksiin. Päätuotteita ovat keräilyastioiden ja säiliöiden tyhjennykset. Asiakkaita ovat yritykset, julkinen sektori ja yksityiset kotitaloudet.Yrityksen päämääränä on kehittää kiertotaloutta vastuullisesti, edistää loppusijoitettavien jätteiden määrien vähentämistä ja toimia kannattavana ja kasvavana yrityksenä....

Katso lisätiedot