Halutaan myydä
Omien tuotesuojattujen Design -kaappien myyjä ja kehittäjä etsii uutta omistajaa liiketoiminnalle

Kohdenumero FK63019
Hintapyyntö 75 000
Liikevaihto 100 000
Toimiala Vähittäis- ja tukkukaupat, maahantuojat, edustukset
Sijainti
Henkilöluku 1
Omat kansainvälisesti palkitut hyväkatteiset Design -tuotteet odottavat valmiina uutta omistajaa, joka aktiivisella ja osaavalla myyntityöllä kykenisi kasvattamaan nykyisen liiketoiminnan seuraavalle tasolle. Nykyinen yksinyrittäjä on itse suunnitteluun keskittyvä toimija, joten itse myynti ja markkinointipuoli on jäänyt taka-alalle ja tämä on syynä liiketoiminnan nykyiseen potentiaaliin nähden liian pieneen myyntivolyymiin.
Tuotevalikoimissa on useita erilaisia modulaarisia design tuotteita, lähinnä erilaisia sammutin- ja avainkaappeja, palosuojakaappeja, paloturvakaappeja, yms. Kaikissa tuotteissa yhdistyvät valmistusystävällisyys, korkea laatu, käytännöllisyys ja toiminnallisuus sekä tyylikäs ulkonäkö.
Suoranaista kilpailijaa ei näille tuotteille ole.

Kaappien valmistus on ulkoistettu eli yritys sopi hyvin myös ohutlevytuotteiden valmistukseen ja myyntiin erikoistuneille toimijoille.

Yrityksellä on oma verkkokauppa, josta tuotteita voi ostaa. Lähivuosina tuotteiden myyntiin ja markkinointiin ei ole kuitenkaan pahemmin panostettu. Tuotteet sopivat erityisen hyvin vientituotteiksi ja jo nyt niiden kysyntä on maailmanlaajuista.

Nyt haussa uusi myynnin ja markkinoinnin osaava omistaja. Vanha yrittäjä jää tarvittaessa auttamaan uutta omistajaa eteenpäin.
Yritys ei ole paikkaan sidottu eli ostaja voi olla mistä päin tahansa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kannattava sähköalan yritys Länsi-Suomessa

Sähkökeskuksia, testauslaitteita, tehovastuselementtejä ja ohjauspaneeleja valmistava yritys....

Katso lisätiedot

Kannattava kattorakentamisen liiketoiminta myynnissä!

Toistakymmentä vuotta Pirkanmaalla toiminut vakavarainen, arvostettu ja luotettava vesikattorakentamiseen erikoistunut yritys myytävänä.Omat tuotantotilat ja sopiva asennuskalusto sekä osaavat työntekijät takaavat laadukkaat kattototeutukset kaikkiin vaativimpiinkin korjaus-, huolto- ja uudiskohteisiin niin kotitalouksille, asunto-osakeyhtiöille kuin rakennusliikkeille.Yritys on omalla alallaan ja maantieteellisellä alueellaan niin tunnettu, että tarjouspyyntöjä tulee automaattisesti riittävästi nykytoimint...

Katso lisätiedot

Autokorjaamo Espoossa

Yritysjärjestelyn seurauksena myynnissä autokorjaamo, jolla modernit työkalut ja  erinomainen sijainti. Autojen huoltoon ja korjauksiin hyvin soveltuvaa toimitilaa on käytetty myös mm. koulutuskäytössä....

Katso lisätiedot

Perinteikäs tietotekniikka-alan yritys Pohjanmaalla (ICT)

Internet-, tuki- ylläpitopalveluita tarjoava yritys, jolla on myös laite- ja ohjelmistomyyntiä....

Katso lisätiedot