Halutaan myydä
Omien tuotesuojattujen Design -kaappien myyjä ja kehittäjä etsii uutta omistajaa liiketoiminnalle

Kohdenumero FK63019
Hintapyyntö 75 000
Liikevaihto 100 000
Toimiala Vähittäis- ja tukkukaupat, maahantuojat, edustukset
Sijainti
Henkilöluku 1
Omat kansainvälisesti palkitut hyväkatteiset Design -tuotteet odottavat valmiina uutta omistajaa, joka aktiivisella ja osaavalla myyntityöllä kykenisi kasvattamaan nykyisen liiketoiminnan seuraavalle tasolle. Nykyinen yksinyrittäjä on itse suunnitteluun keskittyvä toimija, joten itse myynti ja markkinointipuoli on jäänyt taka-alalle ja tämä on syynä liiketoiminnan nykyiseen potentiaaliin nähden liian pieneen myyntivolyymiin.
Tuotevalikoimissa on useita erilaisia modulaarisia design tuotteita, lähinnä erilaisia sammutin- ja avainkaappeja, palosuojakaappeja, paloturvakaappeja, yms. Kaikissa tuotteissa yhdistyvät valmistusystävällisyys, korkea laatu, käytännöllisyys ja toiminnallisuus sekä tyylikäs ulkonäkö.
Suoranaista kilpailijaa ei näille tuotteille ole.

Kaappien valmistus on ulkoistettu eli yritys sopi hyvin myös ohutlevytuotteiden valmistukseen ja myyntiin erikoistuneille toimijoille.

Yrityksellä on oma verkkokauppa, josta tuotteita voi ostaa. Lähivuosina tuotteiden myyntiin ja markkinointiin ei ole kuitenkaan pahemmin panostettu. Tuotteet sopivat erityisen hyvin vientituotteiksi ja jo nyt niiden kysyntä on maailmanlaajuista.

Nyt haussa uusi myynnin ja markkinoinnin osaava omistaja. Vanha yrittäjä jää tarvittaessa auttamaan uutta omistajaa eteenpäin.
Yritys ei ole paikkaan sidottu eli ostaja voi olla mistä päin tahansa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Piharakennuksia myyvä yhtiö

Erilaisia piharakennuksia myyvä yhtiö, joka on jo kaksi vuosikymmentä tehnyt erinomaista tulosta.Hyvät näyttelytilat, laaja tuotevalikoima ja ammattimainen henkilökunta....

Katso lisätiedot

Ravintola Gustav Wasa - perinteikäs ravintola Vaasassa

Tyylikäs ja arvostettu edustusravintola Vaasan ydinkeskustassa...

Katso lisätiedot

Pitkän historian omaava työvaatteiden ja erikoistuotteiden verkkokauppa- ja maahantuontiyritys myytävänä!

Myydään Varsinais-Suomessa toimiva pitkän historian omaava työvaatteiden ja erikoistuotteiden verkkokauppa- ja maahantuontiyritys. Yritys on toiminut viimeiset vuodet yhden ulkopuolisen työntekijän ja sivutoimisen yrittäjän toimesta verkkokauppana, sekä pienimuotoisesti myös kivijalkakauppana.Verkkokauppa-alusta ja koko tiedonhallintajärjestelmä on tehty kokonaan uusiksi keväällä 2020. Valikoimissa on lähinnä keittiö- ja hoitoalan varusteita, jalkineita sekä logomerkkauksiin tarkoitettuja vapaa-ajan vaattei...

Katso lisätiedot

Pitkään toiminut autopurkamo hyvällä sijainnilla myynnissä!

Myydään Turun talousalueella pitkään toiminut autopurkamo ja varaosamyyntiin keskittynyt yhtiö.Asiakaskunta koostuu sekä yksityisasiakkaista että yrityksistä (B2B myynnin osuus noin 90 %). Toiminta työllistää tällä hetkellä yrittäjän ja 2 muuta ammattitaitoista työntekijää. Yrityksen työntekijät jatkavat työtä mielellään myös uuden omistajan kanssa.Kauppahinta koostuu lähinnä kiinteistöstä sekä isosta vaihto-omaisuudesta. Lisäksi trukki, vaihtolavat, pumppukärryt, pyöräkuormaaja, työkalut ja muu irtaimisto ...

Katso lisätiedot