Halutaan myydä
Omien tuotesuojattujen Design -kaappien myyjä ja kehittäjä etsii uutta omistajaa liiketoiminnalle

Kohdenumero FK63019
Hintapyyntö 75 000
Liikevaihto 100 000
Toimiala Vähittäis- ja tukkukaupat, maahantuojat, edustukset
Sijainti
Henkilöluku 1
Omat kansainvälisesti palkitut hyväkatteiset Design -tuotteet odottavat valmiina uutta omistajaa, joka aktiivisella ja osaavalla myyntityöllä kykenisi kasvattamaan nykyisen liiketoiminnan seuraavalle tasolle. Nykyinen yksinyrittäjä on itse suunnitteluun keskittyvä toimija, joten itse myynti ja markkinointipuoli on jäänyt taka-alalle ja tämä on syynä liiketoiminnan nykyiseen potentiaaliin nähden liian pieneen myyntivolyymiin.
Tuotevalikoimissa on useita erilaisia modulaarisia design tuotteita, lähinnä erilaisia sammutin- ja avainkaappeja, palosuojakaappeja, paloturvakaappeja, yms. Kaikissa tuotteissa yhdistyvät valmistusystävällisyys, korkea laatu, käytännöllisyys ja toiminnallisuus sekä tyylikäs ulkonäkö.
Suoranaista kilpailijaa ei näille tuotteille ole.

Kaappien valmistus on ulkoistettu eli yritys sopi hyvin myös ohutlevytuotteiden valmistukseen ja myyntiin erikoistuneille toimijoille.

Yrityksellä on oma verkkokauppa, josta tuotteita voi ostaa. Lähivuosina tuotteiden myyntiin ja markkinointiin ei ole kuitenkaan pahemmin panostettu. Tuotteet sopivat erityisen hyvin vientituotteiksi ja jo nyt niiden kysyntä on maailmanlaajuista.

Nyt haussa uusi myynnin ja markkinoinnin osaava omistaja. Vanha yrittäjä jää tarvittaessa auttamaan uutta omistajaa eteenpäin.
Yritys ei ole paikkaan sidottu eli ostaja voi olla mistä päin tahansa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myytävänä menestyvän kodinkonekauppaa harjoittavan yrityksen osakekanta

Myytävänä pitkään toimineen menestyvän kodinkonekauppaa harjoittavan yrityksen osakekanta.Yhtiö toimii muutamalla paikkakunnalla harjoittaen lähinnä kodintekniikan vähittäismyyntiä.Yrityksen toiminta ja talous ovat vahvalla pohjalla sekä yhtiön tulevaisuuden näkymät ovat hyvät.Yritys myydään pääomistajan eläköitymisen vuoksi mutta osa pienosakkaista jatkaa mielellään työntekoa uuden omistajan apuna, samoin kuin koko muu ammattitaitoinen henkilöstä.Tässä siis mielenkiintoinen mahdollisuus kodintekniikasta ki...

Katso lisätiedot

Pitkän historian omaava toimistotarvikeliike Turun naapurikunnassa

Yrityksellä on pitkäaikaiset, vuosikymmenten mittaiset, kontaktit merkittäviin tavarantoimittajiin ja sitä kautta sen tarjonta on monipuolista ja laadukasta (tunnetut tuotemerkit ja yli 3000 tuotenimikettä).Liiketila sijaitsee aivan kaupungin kaupallisessa keskustassa katutasolla, jossa sen tavoitettavuus on hyvä.Myymälän lisäksi yrityksellä on toimiva verkkokauppa, joka mahdollistaa markkina-alueen paikallisuutta isomman koon.Toimintaa on pyörittänyt yksi palkattu henkilö, joskin nykyisin yrityksen omistaj...

Katso lisätiedot

Prosessiteollisuuden konevalmistaja Italiasta

Pitkään toiminut monimutkaisten mekaanisen käsittelyn, automaation, kaasu- ja öljypumpujen osaaja ja valmistaja. Autoteollisuus on yksi tärkeä asiakasryhmä.Vahvuudet:- Korkea laatutaso- Monimutkaisten prosessointiratkaisujen korkeatasoinen tekninen osaaminen.- Pitkät suhteet asiakkaisiin (nyt 10 % suoraa vientiä, mutta lisäksi paljon epäsuoraa vientiä)...

Katso lisätiedot

Viherrakennusyritys, joka suunnittelee sekä rakentaa pihoja pääkaupunkiseudulla

Yhtiö on viherrakentamisen ammattilainen, joka suunnittelee sekä rakentaa piha-alueita pääkaupunkiseudulla. Palvelutarjontaan kuuluvat myös pihojen hoitotyöt.Asiakkaat ovat pääosin pääkaupunkiseudulla toimivia isompia rakennusliikkeitä. Asiakkaina on myös kaupunkien ja kuntien viheryksiköitä. Toimivat ja luottamukselliset suhteet asiakkaisiin sekä muihin yhteistyökumppaneihin ovat olleet tärkeä tekijä yhtiön menestystarinassa.Yhtiöllä on pitkä historia alan hyvämaineisena ja luotettavana toimijana, jota ei ...

Katso lisätiedot