Halutaan myydä
Satamaravintolan liiketoimintamahdollisuus Savonrannan keskustassa

Kohdenumero FK61846
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Etelä-Savo
Mahdollisuus vuokrata toimiva ja viihtyisä ravintolatila Savonrannan satamasta, suositun veneilyreitin varrelta. Paikkakunnalla on runsaasti vapaa-ajan asuntoja ja vuokrattavat tilat sijaitsevat järvenrannalla aivan Savonrannan keskustassa. Kesäsesonki on vilkas ja mahdollistaa kannattavan liiketoiminnan.

Tilat ovat erittäin hyvässä kunnossa ja salin seinät ja lattia vastikään uusittu, keittiö on täysin varusteltu (isot kylmätilat, pizzauuni jne.). Ravintolasalin pinta-ala n. 90 ², keittiö n. 40 m², sos. tilat n. 50 m². Suuret terassit n. 250 – 300 m² ja varastotilaa yhteensä n. 100 m². Kiinteistössä on hyvä talotekniikka/ilmanvaihto, suorasähkölämmitys, varaava takka ja kolme ilmalämpöpumppua. Tilat ovat suurimmaksi osaksi valmiiksi kalustettu astiastoa myöten.

Eli kaikki pitkälti valmiina liiketoiminnan aloittamiseen!

Luotettava vuokranantaja ja mahdollisuus myös pitempiaikaiseen vuokrasopimukseen. Edullinen vuokra, mikä määräytyy sopimuksen mukaan.

Alueen tarjoamia muita palveluja ovat 35 venepaikkaa, 20 karavaanipaikkaa, polttoainejakelupiste, septitankin tyhjennys, erillisessä rakennuksessa oleva sauna kahdella erillisellä suihku- ja wc-tilalla, pieni pesutupa sekä beachvolley -kenttä ja grillikatos. Ravintola-alue sopii myös erinomaisesti erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Lisäpalvelujen hoitamisesta ja tulojen jakautumisesta voi sopia kiinteistöyhtiön kanssa.

Lisätietona mainittakoon, että Savonranta on saanut myönteisen päätöksen suuremmasta kehityshankkeesta, joka toteutuu paikkakunnan yritysten ja yhdistysten kesken. Siitä on merkittävä hyöty paikkakunnan palveluiden markkinoinnille ja näin apua myös satamapalveluiden markkinoinnissa.

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää. Yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.

Yritysvalmentaja Katja Remes, puh. 044 417 4960 / [email protected]
Kiinteistöyhtiön edustaja Juha-Pekka Hämäläinen, puh. 0405458317

Savonranta on Etelä-Savon maakunnan Savonlinnan kaupungin itäosissa sijaitseva pitäjä. Se on osa Savonlinnan seutukuntaa.

Lisätietoja Savonrannasta:
savonranta.fi
visitsavonlinna.fi


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään vuosikymmeniä samalla paikalla toiminut suosittu iltaravintola

Vuosikymmeniä samalla paikalla toiminut suosittu iltaravintola.Ravintola sijaitsee hotellikiinteistön toisessa kerroksessa ja tarjoaa tilaa jopa 350 hengelle nykyisten anniskelulupien rajoissa.  Konseptiin kuuluu olennaisena osana tanssittava musiikki, jota tarjoillaan DJ:den, artistien ja livebändien esittämänä. Tilat sisältävät kaksi baaritiskiä sekä suuren esiintymislavan, ja tanssilattia on yksi kaupungin suurimmista. Asiakaskunta on monipuolinen, ulottuen kaupunkilaisista myös ympäryskuntien asukkaisii...

Katso lisätiedot

Viherrakennusyritys, joka suunnittelee sekä rakentaa pihoja pääkaupunkiseudulla

Yhtiö on viherrakentamisen ammattilainen, joka suunnittelee sekä rakentaa piha-alueita pääkaupunkiseudulla. Palvelutarjontaan kuuluvat myös pihojen hoitotyöt.Asiakkaat ovat pääosin pääkaupunkiseudulla toimivia isompia rakennusliikkeitä. Asiakkaina on myös kaupunkien ja kuntien viheryksiköitä. Toimivat ja luottamukselliset suhteet asiakkaisiin sekä muihin yhteistyökumppaneihin ovat olleet tärkeä tekijä yhtiön menestystarinassa.Yhtiöllä on pitkä historia alan hyvämaineisena ja luotettavana toimijana, jota ei ...

Katso lisätiedot

Pitkän historian omaava menestyvä LVI yritys kaupan!

Hyvämaineinen yritys tekee vaativia LVI-asennuksia ja -urakointia saneerauskohteissa sekä uudisrakentamisen puolella Länsi-Suomessa. Suurin osa asiakkaista on yrityksiä mutta jonkin verran töitä tehdään myös taloyhtiöille ja yksityishenkilöille. Asiakasrekisteri on yrityksen pitkän historian, ammattitaitoisen henkilöstön ja laadukkaan toiminnan vuoksi varsin laaja ja monipuolinen. Yleisempien putkitöiden lisäksi osaaminen kattaa myös mm. jäähdytysputkistot, kaukolämpötyöt sekä sprinklerijärjestelmät. Olemas...

Katso lisätiedot

Suunnittelupainotteinen järjestelmätoimittaja

Yritys tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita järjestelmäratkaisuja mukaan lukien suunnittelun, järjestelmätoimitukset kuin myös huollon. Toimitukset tapahtuvat pääosin avaimet käteen periaatteella.Huoltotoiminnassa varmistetaan käytössä olevien järjestelmien sekä laitteiden toimivuus ja turvallisuus. Modernisointiliiketoiminnassa tarjotaan ratkaisuja elinkaarensa loppupäässä oleville järjestelmille niin osapäivityksiä kuin täysmodernisointiratkaisuja....

Katso lisätiedot