Halutaan myydä
Toimiva ja kannattava Mototec.fi-verkkokauppa

Kohdenumero FK57127
Hintapyyntö 9 500
Liikevaihto 8000
Taseen loppusumma -
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilökunnan lukumäärä -
Myydään valmiiksi rakennettu yli 10 000 tuotteen verkkokauppa.

Mototec.fi–verkkokauppa on yli 10 000 tuotteen kotimainen verkkokauppa, joka tarjoaa todella laajan valikoiman tarvikkeita ja varusteita muun muassa moottoripyöräilyyn, polkupyöräilyyn ja veneilyyn.

Verkkokaupalla ei ole omaa varastoa, joka mahdollistaa suuren tuotevalikoiman ja hyvän tuotesaatavuuden hyvin kustannustehokkaasti, koska pääomaa ei tarvitse sitoa varastoon eikä myöskään varastoinnista aiheudu kustannuksia. Verkkokaupalla on käytössään maahantuojan oma varasto Suomessa.

Verkkokauppaa on markkinoitu varsin kevyesti sosiaalisessa mediassa ja tori.fi:ssä. Tästä huolimatta arvonlisäveroton myynti aikavälillä 5/2019 - 12/2019 oli noin 6000 euroa. Konvertoitaessa tämä koko vuoden arvonlisäverottomaksi myynniksi eli liikevaihdoksi tulisi (sesongin vaikutus huomioiden) noin 8000 euroa. Tämä tarkoittaa sitä, että tällä liikevaihdolla toiminnasta ei tarvitse tilittää arvonlisäveroa lainkaan, koska liikevaihto on alle 10.000 euroa. Arvonlisäverosta saa huojennusta 30 000 euroon saakka, joten Suomen arvonlisäverolakikin on uuden Mototec.fi-kauppiaan puolella.

Toiminta on kaikin puolin erittäin potentiaalista ja kannattavaa. Tulevalta yrittäjältä tarvitaan käytännössä vain markkinointiosaamista ja internet-yhteys. Syvempi tuotetietämys ei ole mitenkään välttämätöntä, eikä sitä esimerkiksi itselläni ole, mutta luonnollisesti se on eduksi.

Verkkokauppatoiminta on myynnissä sen vuoksi, että nykyinen yrittäjä keskittyy muihin, huomattavasi isompiin ja koko päivän vaativiin liiketoimiinsa.

Tässä on loistava mahdollisuus aloittaa verkkokauppiasura edullisesti, koska myyntihintamme on vähemmän kuin verkkokaupan rakentaminen on alun perin kustantanut. Kauppahinta sisältää myös seuraavan 12 kuukauden palvelinmaksun, joka on 50 euroa kuukaudessa ollen toiminnan ainut kiinteä kustannus.

Hinta: 8.500€ (voidaan jakaa kahteen erään, jolloin kokonaishinta on 10.000 €) Myyjä auttaa 3 kk alkuun, jolloin pääset hyvään vauhtiin. Hinta sisältää luonnollisestikin koko verkkokaupan brändeineen ja rekisteröityine toiminimineen. Toiminta myydään täysin velattomana ja ilman ostajaan kohdistuvia sitoumuksia. Pääset siis aloittamaan loistavista lähtökohdista.

Tämä tilaisuus hyödyntämällä on mahdollisuus päästä työllistämään ainakin itsensä – vaikka sitten ulkomailta käsin! Ota yhteyttä, niin ei tarvitse jälkikäteen katua, kun Mototec.fi:n juna meni ohitse.

Hetkeä, jolloin olet valmis aloittamaan ei tule koskaan, joten kannattaa aloittaa heti. Mitä aiemmin aloittaa, sen parempi on lopputulos.

Luottamukselliset lisätiedot ja yhteydenotot 24/7: Joona Turunen, [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Saneerausprojektien ikkunoiden, ikkunakehysten ja ovien tuotantoon erikoistunut tehdas

Yhtiö harjoittaa puisten ikkunoiden ja ovien valmistusta ja myyntiä. Noin 70 % tuotannosta on remontoitavien kohteiden tuotteita ja erikoisratkaisuja, jotka eivät sovellu massatuotantoon. Yrityksen tuotteilla on CE-merkki. Tuotannosta 95 % menee vientiin Suomeen. Pääasiakkaita ovat rakennustarvikeliikkeet, lasitusyritykset, rakennusliikkeet, yksityiset rakentajat. Tuotantoa vielä lisäämällä sekä tehostamalla on tilojen puolesta mahdollisuus kasvattaa huomattavasti tuotantoa. Yhtiö omistaa tontin kooltaan 9,...

Katso lisätiedot

Moderni metallitöiden tuotantokompleksi offshore-laitteiden tuotantoon

Tuotantoyksikössä tehdään pääosin emoyhtiössä valmistettujen osien loppukokoonpano ja koneistus. Tuotantoyksikön kunto on erittäin hyvä, sen lisäksi hyvät ja kokeneet tuotantoasiantuntijat offshore-alalla.Myyntitarjous sisältää kaikki rakennukseen liittyvät koneet ja laitteet (siltanosturit, keskuspaineilmajärjestelmä + kompressori, keskushydrauliikka + hydrauliasema).Tuotantoyksikön vuosiliikevaihto on 1,7 milj. euroa. Kiinteistöyksikön alue: 15 763 m2Kiinteistössä on toimisto-tuotantorakennus (532,4 m²), ...

Katso lisätiedot

Loistavalla paikalla sijaitseva kannattava ja velaton Hotelli-Ravintola Pyhäsalmi Oy eläköitymisen vuoksi

Yritys on tarjonnut laadukkaita majoitus- ja ravintolapalveluita vuodesta 1993 lähtien.Hotellissa on 34 hyvin varusteltua huonetta, kokoustilat 100:lle, kuntosali, 2 saunaa takkahuoneineen ja lisäksi oma vaatepesula.Hotellin yhteydessä olevista ruokaravintolasta ja pubista löytyy yhteensä 355 asiakaspaikkaa. Piha-alueella sijaitsevan esityslavan lisäksi yrityksellä on voimassa olevat anniskeluluvat 1200:lle asiakkaalle tapahtumien järjestämisien yhteydessä. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti suomalaisia liike- ...

Katso lisätiedot

Erikoistunut rakennusalan töitä Turun talousalueella tekevän yrityksen liiketoiminta myynnissä

Rakennusalan erikoistöihin kannattavasti panostanut yritys myy valmiin kasvavan ja hyvätuottoisen liiketoiminnan sopivalle ostajalle. Liiketoiminta pyörii hyvin ja rakennusalan yleinen alamäki ei ole vaikuttanut yrityksen toimintaan. Tällä hetkellä tilauskanta yltää loppuvuoteen asti.Ajanmukainen uudehko ja hyvässä kunnossa oleva kalusto on valmiina ja isompia investointeja ei siis tarvita. Tietysti mahdolliset normaaliin kasvuun tarvittavat investoinnit tulevat eteen kasvun jatkuessa nykyisenlaisena. Asiak...

Katso lisätiedot