Halutaan myydä
Toimiva ja kannattava Mototec.fi-verkkokauppa

Kohdenumero FK57127
Hintapyyntö 9 500
Liikevaihto 8000
Taseen loppusumma -
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilökunnan lukumäärä -
Myydään valmiiksi rakennettu yli 10 000 tuotteen verkkokauppa.

Mototec.fi–verkkokauppa on yli 10 000 tuotteen kotimainen verkkokauppa, joka tarjoaa todella laajan valikoiman tarvikkeita ja varusteita muun muassa moottoripyöräilyyn, polkupyöräilyyn ja veneilyyn.

Verkkokaupalla ei ole omaa varastoa, joka mahdollistaa suuren tuotevalikoiman ja hyvän tuotesaatavuuden hyvin kustannustehokkaasti, koska pääomaa ei tarvitse sitoa varastoon eikä myöskään varastoinnista aiheudu kustannuksia. Verkkokaupalla on käytössään maahantuojan oma varasto Suomessa.

Verkkokauppaa on markkinoitu varsin kevyesti sosiaalisessa mediassa ja tori.fi:ssä. Tästä huolimatta arvonlisäveroton myynti aikavälillä 5/2019 - 12/2019 oli noin 6000 euroa. Konvertoitaessa tämä koko vuoden arvonlisäverottomaksi myynniksi eli liikevaihdoksi tulisi (sesongin vaikutus huomioiden) noin 8000 euroa. Tämä tarkoittaa sitä, että tällä liikevaihdolla toiminnasta ei tarvitse tilittää arvonlisäveroa lainkaan, koska liikevaihto on alle 10.000 euroa. Arvonlisäverosta saa huojennusta 30 000 euroon saakka, joten Suomen arvonlisäverolakikin on uuden Mototec.fi-kauppiaan puolella.

Toiminta on kaikin puolin erittäin potentiaalista ja kannattavaa. Tulevalta yrittäjältä tarvitaan käytännössä vain markkinointiosaamista ja internet-yhteys. Syvempi tuotetietämys ei ole mitenkään välttämätöntä, eikä sitä esimerkiksi itselläni ole, mutta luonnollisesti se on eduksi.

Verkkokauppatoiminta on myynnissä sen vuoksi, että nykyinen yrittäjä keskittyy muihin, huomattavasi isompiin ja koko päivän vaativiin liiketoimiinsa.

Tässä on loistava mahdollisuus aloittaa verkkokauppiasura edullisesti, koska myyntihintamme on vähemmän kuin verkkokaupan rakentaminen on alun perin kustantanut. Kauppahinta sisältää myös seuraavan 12 kuukauden palvelinmaksun, joka on 50 euroa kuukaudessa ollen toiminnan ainut kiinteä kustannus.

Hinta: 8.500€ (voidaan jakaa kahteen erään, jolloin kokonaishinta on 10.000 €) Myyjä auttaa 3 kk alkuun, jolloin pääset hyvään vauhtiin. Hinta sisältää luonnollisestikin koko verkkokaupan brändeineen ja rekisteröityine toiminimineen. Toiminta myydään täysin velattomana ja ilman ostajaan kohdistuvia sitoumuksia. Pääset siis aloittamaan loistavista lähtökohdista.

Tämä tilaisuus hyödyntämällä on mahdollisuus päästä työllistämään ainakin itsensä – vaikka sitten ulkomailta käsin! Ota yhteyttä, niin ei tarvitse jälkikäteen katua, kun Mototec.fi:n juna meni ohitse.

Hetkeä, jolloin olet valmis aloittamaan ei tule koskaan, joten kannattaa aloittaa heti. Mitä aiemmin aloittaa, sen parempi on lopputulos.

Luottamukselliset lisätiedot ja yhteydenotot 24/7: Joona Turunen, [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Itä-Suomessa pitkään toiminut tuottava IV-yritys kaupan

Vuosikymmeniä toiminut hyvämaineinen yritys tekee IV-asennuksia ja -urakointia saneerauskohteissa sekä uudisrakentamisen puolella Itä-Suomessa. Lisäksi yritys tekee IV huoltotöitä sekä valmistaa omalla verstaalla tarvittavia osia kohteisiin. Osavalmistusta myydään myös muille alan toimijoille. Suurin osa asiakkaista on yrityksiä mutta jonkin verran töitä tehdään myös taloyhtiöille ja yksityishenkilöille sekä kaupungeille ja kunnille. Asiakasrekisteri on yrityksen pitkän historian, ammattitaitoisen henkilöst...

Katso lisätiedot

Laajan valikoiman omaava pitkään toiminut kotitaloustavaroiden liike Espanjassa

Mahdollisuus tee-se-itse-, sisustus- ja puutarhanjakeluliikkeeseen ainutlaatuisella paikalla Kataloniassa. Myynti painottuu vähittäiskauppaan vaikkakin myös yritysasiakkaita on.Tuotevalikoimassa mm. erilaisia rautakauppatuotteita, kodinkoneita ja -tarvikkeita. Tuoteportfolio koostuu erinomaisista Espanjalaisista ja kansainvälisistä brändeistä.Toiminut todella pitkään samassa erinomaisessa paikassa, joten asiakkaat löytävät helposti paikan päälle. Kanta-asiakasjärjestelmä B2C ja B2B asiakkaille.Alueen väestö...

Katso lisätiedot

Lelupuoti Nallukka etsii uutta omistajaa

Myynnissä täydenpalvelun Lelupuoti Nallukan liiketoiminta Pieksamäellä.Lelupuoti Nallukka on yksi Suomen vanhimmista lelukaupoista, jonka tunnelmassa on jotain taianomaista. Ilo ja hyvä mieli tarttuvat mukaasi heti, kun astut ovesta sisään. Vierailu lelukaupassa on elämys niin lapselle kuin aikuiselle.Lelupuodin valikoima on vertaansa vailla. Valikoimasta löytyvät lelut, pelit, askartelu- ja taidetarvikkeet. Edustettuna on kaikki tunnetuimmat tuotemerkit. Sopisiko tämä liiketoiminta juuri sinulle! Nykyinen...

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla ja Itä-Uudellamaalla pitkään toimineen ja menestyksekkään rakennuskonevuokraamon koko osakekanta. Ostajan niin halutessa, pääomistajat ovat valmiita jatkamaan omistajina pienellä osuudella.

Yhtiöllä on yli 20 vuoden kokemus rakennuskoneitten vuokraamisesta. Yhtiöllä on kattava määrä rakennuskoneita, joita tarvitaan rakennusprojekteissa. Yhtiö on paikallisesti erittäin tunnettu ja luotettava toimija. Yhtiö uudistaa jatkuvasti omaa kalustoaan. Oman kattavan valikoiman lisäksi yhtiö vuokraa useiden yhteistyökumppaneiden tuotteita ja palveluita Keski- ja Itä-Uudellamaalla sekä Pääkaupunkiseudulla. Yhtiöllä on toimintaansa varten vuokrattuna riittävät toimitilat pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Hen...

Katso lisätiedot