Halutaan myydä
Toimiva ja kannattava Mototec.fi-verkkokauppa

Kohdenumero FK57127
Hintapyyntö 9 500
Liikevaihto 8000
Taseen loppusumma -
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilökunnan lukumäärä -
Myydään valmiiksi rakennettu yli 10 000 tuotteen verkkokauppa.

Mototec.fi–verkkokauppa on yli 10 000 tuotteen kotimainen verkkokauppa, joka tarjoaa todella laajan valikoiman tarvikkeita ja varusteita muun muassa moottoripyöräilyyn, polkupyöräilyyn ja veneilyyn.

Verkkokaupalla ei ole omaa varastoa, joka mahdollistaa suuren tuotevalikoiman ja hyvän tuotesaatavuuden hyvin kustannustehokkaasti, koska pääomaa ei tarvitse sitoa varastoon eikä myöskään varastoinnista aiheudu kustannuksia. Verkkokaupalla on käytössään maahantuojan oma varasto Suomessa.

Verkkokauppaa on markkinoitu varsin kevyesti sosiaalisessa mediassa ja tori.fi:ssä. Tästä huolimatta arvonlisäveroton myynti aikavälillä 5/2019 - 12/2019 oli noin 6000 euroa. Konvertoitaessa tämä koko vuoden arvonlisäverottomaksi myynniksi eli liikevaihdoksi tulisi (sesongin vaikutus huomioiden) noin 8000 euroa. Tämä tarkoittaa sitä, että tällä liikevaihdolla toiminnasta ei tarvitse tilittää arvonlisäveroa lainkaan, koska liikevaihto on alle 10.000 euroa. Arvonlisäverosta saa huojennusta 30 000 euroon saakka, joten Suomen arvonlisäverolakikin on uuden Mototec.fi-kauppiaan puolella.

Toiminta on kaikin puolin erittäin potentiaalista ja kannattavaa. Tulevalta yrittäjältä tarvitaan käytännössä vain markkinointiosaamista ja internet-yhteys. Syvempi tuotetietämys ei ole mitenkään välttämätöntä, eikä sitä esimerkiksi itselläni ole, mutta luonnollisesti se on eduksi.

Verkkokauppatoiminta on myynnissä sen vuoksi, että nykyinen yrittäjä keskittyy muihin, huomattavasi isompiin ja koko päivän vaativiin liiketoimiinsa.

Tässä on loistava mahdollisuus aloittaa verkkokauppiasura edullisesti, koska myyntihintamme on vähemmän kuin verkkokaupan rakentaminen on alun perin kustantanut. Kauppahinta sisältää myös seuraavan 12 kuukauden palvelinmaksun, joka on 50 euroa kuukaudessa ollen toiminnan ainut kiinteä kustannus.

Hinta: 8.500€ (voidaan jakaa kahteen erään, jolloin kokonaishinta on 10.000 €) Myyjä auttaa 3 kk alkuun, jolloin pääset hyvään vauhtiin. Hinta sisältää luonnollisestikin koko verkkokaupan brändeineen ja rekisteröityine toiminimineen. Toiminta myydään täysin velattomana ja ilman ostajaan kohdistuvia sitoumuksia. Pääset siis aloittamaan loistavista lähtökohdista.

Tämä tilaisuus hyödyntämällä on mahdollisuus päästä työllistämään ainakin itsensä – vaikka sitten ulkomailta käsin! Ota yhteyttä, niin ei tarvitse jälkikäteen katua, kun Mototec.fi:n juna meni ohitse.

Hetkeä, jolloin olet valmis aloittamaan ei tule koskaan, joten kannattaa aloittaa heti. Mitä aiemmin aloittaa, sen parempi on lopputulos.

Luottamukselliset lisätiedot ja yhteydenotot 24/7: Joona Turunen, [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tunnettu ja menestyksekäs kaihdinalan myyntiyhtiö Kaihdin Sampo Oy Tampereella

Tunnetut tuotemerkit, myös suunnittelu ja asennus....

Katso lisätiedot

Voittoa tavoitteleva hammaslääketieteen yritys

Yhtiö on perustettu vuonna 2006 ja sen päätoimiala on hammaslääketieteen kokonaispalvelujen tuottaminen. Kokeneiden hammaslääkäreiden, potilasystävällisten hintojen ja keskeisen sijainnin ansiosta noussut yhdeksi suosituimmista hammasklinikoista, josta saa apua kaikkiin hammasongelmiin. Kaikki tilat, kalusteet ja koneet ovat tällä hetkellä moitteettomassa kunnossa ja niitä huolletaan jatkuvasti. Työntekijöiden keskuudessa vallitsee myönteinen asenne viime vuosien kehitykseen nähden (työolojen parantaminen s...

Katso lisätiedot

Arvostettu, kansainvälisestikin toimiva laadukkaiden metalli- ja muoviosien valmistaja

Toiminta muodostuu metallin levyosatöistä ja koneistuksesta, sekä muovin ruiskupuristus- ja kokoonpanotöistä merkittäville suomalaisille ja kansainvälisille konevalmistajille. Yhtiöllä merkittävät toimittajasopimukset johtaviin alan asiakkaisiin....

Katso lisätiedot

Pohjoismaiden suurin sisäminigolfkeskus

Myynnissä on vierailukeskus, jossa voit pelata minigolfia sisätiloissa. 24-kaistainen keskus (16 Green Parkissa ja 8 Wild Wild West Salonissa) on Pohjoismaiden suurin sisäminigolfkeskus. Lisäksi keskuksessa on erillinen huone syntymäpäiville ja muille tapahtumille. Yritys sijaitsee uudessa ostoskeskuksessa Tallinnan keskustassa sataman välittömässä läheisyydessä. Tilojen kokonaispinta-ala on 542 m2, jonne mahtuu samanaikaisesti jopa 180 asiakasta....

Katso lisätiedot