Halutaan myydä
Puutuotealan erikoisvalmistus

Kohdenumero FK61498
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 300 000
Toimiala Puutavaran ja puutuotteiden valmistus
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Yritys on toiminut 65 vuotta. Liiketoimintakonsepti on vakiintunut ja yritys tekee pääosin omia tuotteita alusta loppuun. Hiljaisia kausia on tehokkaasti hyödynnetty tekemällä alihankintaa ja asiakkaiden toivomia muita asennustöitä. Kasvupotentiaalia on erityisesti seniorituotteissa. Työntekijät ovat ammattilaisia, jotka pystyvät itsenäiseen työhön.

Yrityksessä on yrittäjän lisäksi viisi työntekijää, jotka pyörittävät nykyistä tuotantoa itsenäisesti. Uutena yrittäjänä sinä voit keskittyä markkinointiin ja asiakassuhteisiin ja mahdollisten uusien tuotteiden kehittelyyn. Yrityksen laaja konekanta ja maalaamo antavat hyvän mahdollisuuden laajentaa toimintaa uusiin tuotealueisiin. Yrityksellä on oma pieni verkkokauppa, jota kehittämällä on saatavissa merkittävää myynninlisäystä.

Yrityksen liikevaihto on noin 300 t€. Kannattavan liiketoiminnan johdosta maksuvalmius on hyvä. Yritys toimii omissa noin 800 k-m2 suuruisissa tiloissa lähellä kuntakeskusta omalla tontilla. Rakennuksen kunto on hyvä eikä tiedossa ole korjaustarpeita. Jatkaja voi vuokrata tai ostaa toimitilat. On siis mahdollista ostaa pelkkä liiketoiminta, koneet ja vaihtovarasto.

Yrityksen kalustoon kuuluu mm: oma puutavarakuivaamo, oma lämpökeskus (lämmitys hukkapuulla/hake), katkaisusahat 3 kpl (joista yksi kaksiteräinen, levy-/tarkistussaha piirtoterin, moniterä halkaisusaha, listahöylä 5-karainen 5 universaali, alajyrsimiä tapituskelkoin 2 kpl, monikaraporat 2 kpl, pylväsporakone, kompressorit 3 kpl, 1.Ruuvi 1.Lamelli 1.Mäntä Leveänauha santaaja 2.nauhainen, pitkänauhasantaaja, reunanauhasantaaja, harjahiomakone, kasauspuristin, hydraulinen liimalevypuristin, maalamossa 2 kpl korkeapaineruiskuja, 9 kpl sivuilmaruiskuja, pyörökuormaaja, pihatraktori, runsaasti käsityökoneita, Lamello/jyrsimiä ym.

Yritysmyynnin syy on eläkkeelle siirtyminen. Nykyinen yrittäjä voi jatkaa nykyisessä roolissaan tai uuden yrittäjän tukena jatkajan toivoman ajan.



Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Vähittäiskauppayritys, joka myy tunnetun vaatebrändin vaatteita kansainvälisellä franchising-sopimuksella.

Yrityksellä on 4 myymälää suurissa kauppakeskuksissa Virossa ja Latviassa.Franchising -malli on ainutlaatuinen. Franchising -saajan ei tarvitse ostaa tuotteita ennen myyntiä, hänen ei tarvitse valita tuotteita, ei tarvitse hinnoitella tuotteita. Kansainvälinen franchising -antaja järjestää tuotteiden oston, toimituksen, hinnoittelun, alennukset jne. Operaattori maksaa tuotteet viikoittain edellisellä viikolla tosiasiallisesti myytyjen tuotteiden mukaan (myymättömiä tuotteita ei tarvitse ostaa pois, ne palau...

Katso lisätiedot

Tuottava tamperelainen ruokaravintola nyt edullisesti

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, herkullisista tuotteista ja ystävällisestä asiakaspalvelusta....

Katso lisätiedot

Alueellisesti tunnettu pienpanimo

Yrityksellä on tarvittava kone- ja laitekanta ammattimaisen pienpanimotoiminnan harjoittamiseen.Yrityksellä on vuosien aikana kehitetty monipuolinen tuotevalikoima, josta se on saanut runsaasti myönteistä palautetta. Lisäksi yritys on kehittänyt ja kehittää uusia tuotteita saadun asiakaspalautteen pohjalta.Tällä hetkellä toiminta ei ole kokoaikaista, mutta mahdollisuudet volyymin kasvattamiseen ovat olemassa....

Katso lisätiedot

Nuohousalan yritys hyvällä asiakaskunnalla ja loistavalla logolla!

Nuohousalan yrityksen liiketoiminta  jolla hyvä asiakasrekisteri ja maine, sekä mainio toiminimi!Liiketoiminta sisältää kaiken toimintaan tarvittavan työvälineistön sekä vuosimallin 2019 pakettiauton (ajettu 69 000 km). Tästä alalla jo toimivalle hyvä lisäansainta mahdollisuus tai alalle tulossa olevalle valmis paketti aloittaa hommat yrittäjänä.Myyjä sitoutuu kilpailukieltoon. ...

Katso lisätiedot