Halutaan myydä
Myynnissä Oulujokilaakson mielenterveyspalvelut Oy

Kohdenumero FK58738
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Terveydenhoito, sosiaaliala
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Henkilöluku 6
Kodinomainen palvelukoti etsii jatkajaa Vaalassa. Palvelukoti on perustettu v. 1985 ja on tarkoitettu kymmenelle mielenterveyskuntoutujalle. Asukaspaikat ovat olleet lähes 100 % käytössä. Asukkaat ovat pitkäaikaisia ja näin ollen paikasta on tullut heidän ainoa kotinsa. Yrityksellä on sopimukset Oulunkaaren kuntayhtymän kanssa.

Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä kahden omistajan lisäksi neljä työntekijää. Kiinteistö on oma, osa asunto-osakeyhtiötä ja siirtyy kaupan mukana jatkajalle. Kiinteistössä on 10 asukashuonetta, tilava keittiö ja oleskeluhuone. Sauna- ja suihkutilat sekä kaksi wc:tä. Palvelukodilla on kaksi tilavaa terassia ja suojaisalla pihalla oma grillikota.

Palvelukoti sijaitsee rauhallisella alueella, Oulujärven välittömässä läheisyydessä, missä asukkaat voivat huoletta liikkua myös ulkosalla. Vaalan kunnan palvelut ovat helposti tavoitettavissa.

Yritys sopii sinulle, mikäli haluat muutosta työelämääsi, olet terveyden- tai sosiaalihuollon ammattilainen ja haluat tehdä merkityksellistä työtä ikääntyvien mielenterveyskuntoutujien parissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kuormaus & Kuljetus Juvonen Oyn arvokas upea kiinteistö isolla tontilla ja hyvät laadukkaat työkoneet Hämeenkyrössä hyvien yhteyksien varrelta!

Varsinainen liiketoiminta on loppunut jokin aika sitten, mutta kalusto ja halli on jäänyt firmalle. Nyt nämä tarjotaan mahdollisuutena uudelle yrittäjälle. Soveltuu upeasti monenlaiseen käyttöön. Halli on läpiajettava isoin ovin ja rasvamontulla. Kalusto soveltuu maansiirtoon ja vaikkapa auraustöihin....

Katso lisätiedot

Länsi-Suomessa huikea hiekkarantainen virkistyskeskus huomattavalla majoituskapasiteetilla ja mahdollisuuksilla

Mökkimajoitusta erilaisissa ja erikokoisissa mökeissä, caravan-alue, isot monipuoliset kokoustilat, lounasravintola, uimarantaa, saunoja huikeassa ympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. ...

Katso lisätiedot

Myynnissä pullantuoksuinen Karoliinan Kahvimylly Oy Keski-Suomesta

Persoonallinen kahvila on luonut mainetta runsaalla ja herkullisella kakku- ja pullavalikoimallaan. Tuoreen pullantuoksu houkuttelee asiakkaita heti aamusta. Tuotevalikoimaan kuuluu myös maittavat suolaiset piirakat, sämpylät, keksit ja pikkuleivät. Kaikki tuotteet leivotaan käsin paikan päällä vankalla ammattitaidolla laadusta ja mausta tinkimättä.Yrityksen keittiössä valmistuu päivittäin vaihtuvaa keittoa, ruokaisia salaattiannoksia ja herkullisia maalaispizzoja.Yrityksen tyylikkäissä kokous- ja ryhmätilo...

Katso lisätiedot

Valtakunnallinen lattia- ja seinäpintojen myynti- ja asennusliike

Yli 40 vuotta toiminut yritys on erikoistunut lattian päällystykseen ja seinien verhoiluun. Yrityksen toimialueena on koko Suomi. Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta. Yrityksen liikevaihto muodostuu pääosin lattioiden ja seinien asennus- ja kunnostustöistä. Yrityksen asiakkaina ovatkin pääasiassa rakennusliikkeet, mutta myös kotitaloudet, kaupungit ja kunnat.Yritys työllistää 10 henkilöä aina työnjohdosta asentajiin. Tarpeen vaatiessa käyttää myös alihankkijoita asennustehtävissä. Työnte...

Katso lisätiedot