Halutaan myydä
Myydään käytettyjen golfvälineiden verkkokauppa

Kohdenumero FK58876
Hintapyyntö 25 000
Liikevaihto n. 80 000€
Toimiala Urheilu- ja ulkoiluvälineet, polkupyöräliikkeet
Sijainti Koko Suomi
Käytettyjen golfvälineiden verkkokauppa etsii uutta innokasta kauppiasta. Luovumme liiketoiminnasta ajanpuutteen vuoksi.

Toiminta myydään liiketoimintasiirtona, joten ostajalle ei tule vanhan yritystoiminnan vastuita.

Myymme verkkokaupan kautta käytettyjä golfvälineitä.
Brändi on alalla tunnettu ja pidetty. Markkinointia ja brändäämistä olemme tehneet pilke silmäkulmassa ja se on toiminut hienosti. Brändi erottuu joukosta edukseen.
Hanki nyt itsellesi valmis paketti kevään tulikuumaa markkinaa varten. Viime vuoden valtavat aloittaneet massat päivittävät varusteensa aloittelijapektista seuraavalle tasolle.
Kauppaan kuuluu:
- Loistavasti toimiva ja tyylikäs verkkokauppa, joka toimii sujuvasti ja on miellyttävä käyttää (Shopify)
- Sometilit: Facebook (442 tykkääjää), Instagram (249 seuraajaa) ja TikTok(294 seuraajaa).
- Isompien mailaerien hankintakanavat.
- Meidän tuki toiminnan jatkamisen helpottamiseksi. Haluamme nähdä luomuksemme menestyvän ja huikean potentiaalin hyödyntämisen.
- Verkkokaupassa olevan hinnoittelukoneen, loistava hankintakanava käytetyille mailoille kunnon katteella.
- Mailojen puhdistukseen/kiillotukseen sopivat vermeet
- Välineiden tuotekuvaukseen hankitut kuvausvalot ja tausta.
- Rahalla ja vaivalla rakennetun brändin. Ollaan oltu oikeasti näkyvillä.
- Facebook sivun kattavuus tänä vuonna: 246 153, maksettu kattavuus 254 400 ja maksetut näyttökerrat 1,4milj.
- Instagramin kattavuus 78 849.
- Jäljellä olevan varaston, myyntiarvo ehkä 1000-2000€
- Jos uusi kauppias haluaa perustaa oman vaatebrändin, harjoitusvälinebrändin tai vaikka oman välinebrändin autamme tehdaskontaktejen kanssa.

Jos liikevaihtoa haluaa todella kasvattaa ottaa vain uudet mailat myyntiin myös. Meiltä löytyy johtavien merkkien maahantuojien yhteystiedot, jotka luovutamme tarvittaessa.

Jos on tarve varaston ulkoistamiselle, voidaan neuvotella sopimus niin, että me hoidamme edelleen lähetykset ja varastoinnin. Myös mailojen kiilotukset, puhdistukset ja tuotekuvaus tulee samassa paketissa. Varastomme sijaitsee Rajamäellä.

Lisätietoja [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Puurakenteiden valmistukseen ja myyntiin erikoistuneen perheyrityksen erittäin kannattava ja kasvava liiketoiminta myynnissä!

Vuosikymmenten historian omaava puurakenteiden valmistukseen ja myyntiin erikoistuneen perheyrityksen liiketoiminta myytävänä Varsinais-Suomesta. Liiketoiminta erittäin kannattavaa ja vahvassa kasvussa. Nopea, hyvä ja joustava palvelu, laadukkaat tuotteet sekä korkea osaaminen lisättynä korkeaan toimitusvarmuuteen ovat yrityksen myyntivaltteja. Puurakenteiden korkealaatuinen valmistus- ja tuoteosaaminen ovat yrityksen erityisvahvuuksia. Lisäksi kattava myyntiverkosto, suunnittelukyvykkyys, projektiseurant...

Katso lisätiedot

Pieni kuljetusliike

Vakituisesti ajaa yhtiö yhdellä puoliperävaunu yhdistelmällä pääasiassa Suomi-Ruotsi välillä ja satunnaisesti myös muita kuljetuksia lähinnä huolintaliikkeille. 100 % yritysasiakkaita. Ei kiireellisiä investointi tarpeita. Hyvät kuljettajat ja erittäin hyvä maine työn luotettavuudessa. Markkinointia ei tehdä koska kysyntää paljon enemmän kun yritys pysty tarjoamaan. Tällä hetkellä heti saisi 10 autoa lisää töihin jos haluaisi....

Katso lisätiedot

Pitkään toiminut seurusteluravintola myynnissä loistosijainnilla!

Loistosijainnilla pitkään toimineen seurusteluravintolan liiketoiminta myynnissä Turussa. Ravintola on tunnettu hyvästä olutvalikoimasta ja viihtyisästä ilmapiiristä. Liiketoimintaa on pyöritetty lähinnä ammattitaitoisen palkatun henkilöstön avulla eli kohde sopii sekä uudelle aloittavalle yrittäjälle sekä jo pidempään toimineelle kasvuhakuiselle yritykselle. ...

Katso lisätiedot

Myydään erikoistuneen kuljetusliikkeen liiketoiminta, liikeomaisuus ja kalusto

Yritys tarjoaa kuljetuspalveluita tilauksesta yksityisille asiakkaille, yrityksille ja julkisille toimijoille. Yrityksellä on toimipiste kahdella paikkakunnalla toimialueena koko Suomi - eikä ulkomaan keikatkaan tuntemattomia ole.Tavaraa liikutellaan kahdella kuorma- sekä yhdellä pakettiautolla. Ajoneuvot ovat varusteltu toimialan erityisluonne huomioiden sekä toiminnassa hyödynnetään sähköisiä järjestelmiä.Yritys tunnetaan ammattitaitoisesta palvelustaan asiakkaiden toiveet huomioiden! ...

Katso lisätiedot