Halutaan myydä
Myydään käytettyjen golfvälineiden verkkokauppa

Kohdenumero FK58876
Hintapyyntö 25 000
Liikevaihto n. 80 000€
Toimiala Urheilu- ja ulkoiluvälineet, polkupyöräliikkeet
Sijainti Koko Suomi
Käytettyjen golfvälineiden verkkokauppa etsii uutta innokasta kauppiasta. Luovumme liiketoiminnasta ajanpuutteen vuoksi.

Toiminta myydään liiketoimintasiirtona, joten ostajalle ei tule vanhan yritystoiminnan vastuita.

Myymme verkkokaupan kautta käytettyjä golfvälineitä.
Brändi on alalla tunnettu ja pidetty. Markkinointia ja brändäämistä olemme tehneet pilke silmäkulmassa ja se on toiminut hienosti. Brändi erottuu joukosta edukseen.
Hanki nyt itsellesi valmis paketti kevään tulikuumaa markkinaa varten. Viime vuoden valtavat aloittaneet massat päivittävät varusteensa aloittelijapektista seuraavalle tasolle.
Kauppaan kuuluu:
- Loistavasti toimiva ja tyylikäs verkkokauppa, joka toimii sujuvasti ja on miellyttävä käyttää (Shopify)
- Sometilit: Facebook (442 tykkääjää), Instagram (249 seuraajaa) ja TikTok(294 seuraajaa).
- Isompien mailaerien hankintakanavat.
- Meidän tuki toiminnan jatkamisen helpottamiseksi. Haluamme nähdä luomuksemme menestyvän ja huikean potentiaalin hyödyntämisen.
- Verkkokaupassa olevan hinnoittelukoneen, loistava hankintakanava käytetyille mailoille kunnon katteella.
- Mailojen puhdistukseen/kiillotukseen sopivat vermeet
- Välineiden tuotekuvaukseen hankitut kuvausvalot ja tausta.
- Rahalla ja vaivalla rakennetun brändin. Ollaan oltu oikeasti näkyvillä.
- Facebook sivun kattavuus tänä vuonna: 246 153, maksettu kattavuus 254 400 ja maksetut näyttökerrat 1,4milj.
- Instagramin kattavuus 78 849.
- Jäljellä olevan varaston, myyntiarvo ehkä 1000-2000€
- Jos uusi kauppias haluaa perustaa oman vaatebrändin, harjoitusvälinebrändin tai vaikka oman välinebrändin autamme tehdaskontaktejen kanssa.

Jos liikevaihtoa haluaa todella kasvattaa ottaa vain uudet mailat myyntiin myös. Meiltä löytyy johtavien merkkien maahantuojien yhteystiedot, jotka luovutamme tarvittaessa.

Jos on tarve varaston ulkoistamiselle, voidaan neuvotella sopimus niin, että me hoidamme edelleen lähetykset ja varastoinnin. Myös mailojen kiilotukset, puhdistukset ja tuotekuvaus tulee samassa paketissa. Varastomme sijaitsee Rajamäellä.

Lisätietoja [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tuottoisa lounaskahvila Pirkanmaalaisessa kaupungissa

Vilkkaalla alueella kahvila-, leipomo- ja -kevytlounas -tuotteet....

Katso lisätiedot

Myynnissä persoonallinen ja tunnettu ruokaravintola nelostien varrella

Persoonallinen ja hyvämaineinen ravintola sijaitsee nelostien varrella. Ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa, anniskeluoikeudet sekä kaksi hyvin varusteltua kokous- / juhlakabinettia.Yritys on ollut samojen yrittäjien omistuksessa vuodesta 1995 alkaen. Tänä aikana yritykselle on muodostunut pitkäaikainen sekä vahva asiakaskunta, joka muodostuu pääsääntöisesti nelostien kulkijoista. Samat asiakkaat palaavat ravintolaan vuosi toisensa jälkeen.Liiketoiminnan jatkaminen onnistuu jouhevasti, sillä ravintolaan on t...

Katso lisätiedot

Varsinais-Suomessa todella pitkään toimineen tunnetun rengasliikkeen liiketoiminta myynnissä

Vuosikymmenten saatossa asiakkaiden luottamuksen saanut rengasliike hyvällä sijainnilla etsii liiketoiminnalle uutta jatkajaa. Yritys myy, huoltaa ja korjaa renkaita sekä lisäksi yrityksellä on useita satoja vakituisia rengashotelliasiakkaita. Asiakkaina on sekä yksityishenkilöitä että yritysasiakkaita.Yritys sopii hyvin uudelle yrittäjälle tai laajentamista tavoittelevalle yritykselle. Liiketoiminta myydään eläköitymisen ja sairauden vuoksi....

Katso lisätiedot

Menestyvä lounasravintola myynnissä Turun talousalueella hyvään hintaan

Turun talousalueella myytävänä toimiva laadukas moderni lounasravintola erinomaisella sijainnilla. Yritys toimii uudehkoissa vuokratiloissa.Yritys on keskittynyt lähinnä lounas- ja ruokaravintolaliiketoimintaan mutta tekee jonkin verran myös catering -palveluja yritysasiakkaille. Myös aamulla ja aamupäivällä palveluvalikoimissa on aamupalaa sekä kahvilapalvelut. Nykyinen toiminta mahdollistaa yrittäjälle kevyen työkuorman ja hyvän tulostason. Mikäli kuitenkin kiinnostusta on liiketoiminannan ja tuloksen ka...

Katso lisätiedot