Halutaan myydä
Ihana kauneushoitola Helsingin Munkkiniemessä

Kohdenumero FK61022
Hintapyyntö 50 000
Toimiala Kauneudenhoito
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1
Myynnissä Kauneushoitola ProBeauty and Health Oy Helsingin Munkkiniemessä

Kauneushoitola ProBeauty and Health Oy sijaitsee Helsingissä, merellisessä Länsi-Helsingin Munkkiniemessä, osoitteessa Laajalahdentie 16.

Hoitola on tällä hetkellä aktiivisessa, voitollisessa toiminnassa. Tästä kiitoksen ansaitsee hieno, uskollinen, hyvää palvelua ja laadukkaita hoitoja arvostava asiakaskuntani.
Yrittäjänä sinun on helppo aloittaa ihanassa, merellisessä kaupunginosassa Munkkiniemessä valmiissa, laadukkaassa hoitolassa.

Hoitolan sijainti on mitä parhain. Ei liian ruuhkainen (meluisa), mutta silti kiinteästi ydin Helsinkiin yhteydessä. Raitioliikenne kulkee hoitolan ohi ja tarjolla on aina maksuttomia parkkipaikkoja. Sinulla ja asiakkaallasi on rauha keskittyä laadukkaisiin, välillä pitkiinkin hoitoihin ilman turhaa hälinää ja asiakkaalla on todellinen mahdollisuus rentoutua ja nauttia hoidoista.

Hoitola on remontoitu kauniiksi ja viihtyisäksi ja voit tarjota siellä kaikki asiakkaan haluamat hoidot päästä varpaisiin markkinoiden parhailla laitteilla ja tuotteilla.

Uusi yrittäjä jatkaisi kauneushoitolani toimintaa. Hoitola on n. 70 m2 ja siinä on kolme erillistä hoitopaikkaa (kaksi erillistä hoitohuonetta ja tilava takahuone, jonne mahdollisuus laittaa kolmas paikka es. ripsien tai kynsien tekijälle tai hierojalle). Tilan vuokra on 1020,-/kk ja jaan sen tällä hetkellä vakituisen vuokralaisen (laillistettu hieroja toisessa hoitohuoneessa) kanssa. Taloyhtiössä on juuri tehty putkiremontti. Hoitolassa on kaikki tarpeelliset varusteet, joten toiminnan voi aloittaa välittömästi tai sopimuksen mukaan. Kauppaan kuuluu valmis yritys, samassa paikassa on toiminut hoitola jo lähes 30 vuotta. Myyn kaikki kalusteet, laiteet, tuotteet sekä upean asiakaskunnan tuomat kasvun mahdollisuudet asiakasrekistereineen yhtenä kokonaisuutena. Asiakasrekisterini on tietenkin myös sähköisessä muodossa ja sinulla on mahdollisuus lähettää koko asiakaskunnalla vaikka kuukausittain edullinen tiedote tai markkinointi HTML-kirje. Pohjat kirjeitä varten on valmiina.

Hoitolassa on kaikki työhön tarvittava kalusto:
- Nettisivut ja domain www.probeauty.fi
- Sosiaalisen median kanavat (Facebook, Instagram, eivät ole tällä hetkellä aktiivisessa käytössä markkinointiin, joten tätäkin kautta sinulla on mahdollisuus kasvattaa liiketoimintaa nykyisestä)
- Edullinen ja toimiva Nettiaika-ajanvarausjärjestelmä
- Logo
- Sähköposti
- Kalusteet
- Laitteet:
Laadukas vesipora jalkahoitoja varten,
3D Skintech ihonhoitolaite: timanttimikrohionta, neulaton meso, RF ja LED-valohoito
(+ koulutus + maahantuontisopimus, arvo uutena n. 14000,-
3D Lipo vartalonhoitolaite: Cryo, kavitaatio, RF ja imurullaus, (+ koulutus + maahantuontisopimus, arvo uutena n. 32000,-)
Uuni välineiden sterilointia varten
Höyry
Pyykinpesukone ja kuivausrumpu

Hoitopöytä kolmella moottorilla (lisäksi myös kannettava hoitotuoli sekä hierontapöytä), laadukkaat tuotesarjat vaativienkin hoitojen toteuttamiseen sekä asiakkaille myytäväksi.
Sinulla on upea mahdollisuus jatkaa ja kasvattaa jo toimivaa, hyvän asiakaskunnan omaavaa kauneudenhoitoalan yritystä. Hoitolassa on pienet kiinteät kulut, joten sen myötä riskisi aloittaa yrittäjänä ei ole mahdoton. Olen toiminut hoitolassa 12 vuotta yrittäjänä, edellinen yrittäjä toimi tiloissa 15 vuotta.

Käytössä ovat tuotteet kasvohoitoja varten: Environ (Pääsarja), Exuviance, Dermaviduals, Farfalla, Frantsila.
Hoitolatukun jalka- ja käsihoitosarjat (sekä LCN wow-lakat)
Vartalo- ja hierontahoito tuotteet, Alexandria sokerit
Belotero hyaluronihappo

Tällä hetkellä hoitolassa tehtäviä hoitoja ovat mm: kasvo- käsi- jalkahoidot, hieronnat, kulmien ja ripsien värjäykset, kestolakkaus (wow-lakka ns. vahvan oligomeerisidoksen muodostava lakka, jota ei tarvitse kovettaa UV valolla) ehostukset, sokeroinnit, kasvojen ja vartalon laitehoidot, täyteainehoidot.
Jos kiinnostuit, olethan yhteydessä: [email protected]
Kauppahintaan sisältyy halutessasi perehdytys ja koulutus kaikkiin hoitolassa tekemiini hoitoihin ja minulla on mahdollisuus jäädä osaksi viikkoa vuokralaiseksi hoitolaan niin halutessasi. Myyn hoitolani alan vaihdoksen ja osittaisen eläköitymisen myötä.Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kannattava ovivalmistaja kiinteistöineen

Yritys valmistaa korkeatasoisia ovia pääasiassa yritysasiakkaille. Yrityksellä omat toimitilat, joiden arvo arviokirjan mukaan 570 000 euroa....

Katso lisätiedot

Erinomaisen tuottava ja hyvin hoidettu muovituotteiden valmistaja Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, nopeasta toiminnasta, joustavuudesta ja luotettavuudesta....

Katso lisätiedot

Kasvava ja kannattava liimapuutuotteiden valmistus

Yritys valmistaa liimalevyjä ja hiottuja tuotteita kansainvälisille asiakkaille Euroopassa. Yritys voimakkaassa ja kannattavassa kasvussa. Arvioitu liikevaihto kuluvalle vuodelle 1,0 miljoonaa euroa ja oikaistu käyttökate 190.000 euroa. Ensisijaisesti myydään myös omistajalta vuokralla oleva hallitila, jonka vuokrien säästyessä kannattavuus paranee entisestään....

Katso lisätiedot

Sähköpotkulautojen vuokraamo, jonka toimintaa voidaan siirtää mihin tahansa kaupunkiin tai maahan

Sähköpotkulautoja on yhteensä 115 kpl. Halutessasi voit siirtää tämän sähköpotkulautavuokrauksen toiseen kaupunkiin tai maahan. Tässä tapauksessa lisäinvestointeja ei tarvita välittömästi.Ensimmäisen toimintakauden aikana ja ottaen huomioon yleisen ulkoisen ympäristön, liiketoimintatilanne on vakaa ja tarjoaa suuria kehitysmahdollisuuksia. ...

Katso lisätiedot