Halutaan myydä
Korvausilmanlämmitin ikkunanpuiteeseen tai ulkoseinään

Kohdenumero FK64389
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Keksinnöt ja liikeideat
Sijainti Pirkanmaa
Uusi patentoitu tuloilman lämmitin asennetaan huoneistoon karmiventtiilin tai ulkoseinässä tuloilmaventtiilin tilalle. Tuloilmayksikkö sisältää lauhduttimen ja lämmityspatteriin seinän puolelle tulee höyrystin.
Höyrystimestä kaasuuntunut kylmäaine virtaa ylös lauhduttimelle ja siinä nesteeksi tiivistynyt kaasu valuu alas takaisin höyrystimelle. Kaasu ja neste virtaavat samassa putkessa, eli tarvitaan vain yksi putki höyrystimen ja lauhduttimen välille.
Prosessissa tapahtuu faasitransitio eli nesteen ja kaasun olomuodon muutos jossa energia siirtyy tehokkaasti lämpöpatterista tuloilmaan. Kovimmillakin pakkasilla ulkoa tuleva ilma lämpenee 16-24'C.
Kylmäaineena Isobutaani eli R600a, jossa on vähäinen ympäristövaikutus ja hyvä termodynaaminen suorituskyky.
Isobutaania käytetään elintarviketeollisuudessa pakkauskaasuna tai ponneaineena, sekä kodin kylmälaitteiden jäähdytysaineena.
Tuloilman lämmittimessä ei ole liikkuvia osia eikä se tarvitse sähköenergiaa.
- Ei vaadi muuta huoltoa kuin raitisilmasuodattimen vaihdon.
- Asumismukavuus lisääntyy. Ei enää vedontunnetta.
- Energiankulutus ei lisäänny. Huoneen lämpötilaa voi jopa laskea, koska vedontunne jää pois. Osa lämpöpatterin energiasta siirtyy tuloilmaan.
- Voidaan nostaa ilmamäärä pakkasilla rakennusmääräysten mukaiselle tasolle.
Patentin hinta sovitaan neuvotteluissa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tunnetun, menestyvän brändin maahantuonti ja myyntiyritys

Loistava mahdollisuus brändipohjaista liiketoimintaa hakevalle ostajalle. Tarjolla oman alansa ykkönen, joka kuitenkin vasta menestyksensä alkumetreillä.   Yritys on rakentanut omalla alallaan tunnetun brändin, joka tunnetaan korkeasta laadusta, innovatiivisista tuotteistaan ja ensiluokkaisesta palvelutasosta. Liiketoiminta on selkeässä kasvussa mutta valitettavasti omistajien terveydentilanne pakottaa nyt luopumaan tästä lupaavasta tulevaisuuden kasvuliiketoiminnasta aivan liian aikaisin. Yritys on pitkäjä...

Katso lisätiedot

Hanki kannattava hyvinvointi- ja liikuntastudio ja jatka menestystarinaa!

Tarjolla on jo nyt erittäin kannattava liiketoiminta, jossa on hyvät mahdollisuudet vauhdikkaaseenkin kasvuun.Yhtiö on erikoistunut tarjoamaan palveluita, jotka tukevat kuntoutumista, treenaamista, rasvanpolttoa, selluliitin poistoa ja palautumista modernissa ja inspiroivassa ympäristössä. Kyseessä on tehokas ja terveyttä edistävä patentoitu HYPOXI- menetelmä. Menetelmässä yhdistyy kevyt liikunta, ilmanpaine ja lisänä rasvanpolttoa tukeva ruokavalio. Menetelmä on maailmanlaajuisesti tunnustettu ja todistet...

Katso lisätiedot

Erikoiskalustevalmistaja, jolla vuosien osaaminen ja jatkuva kannattava liiketoiminta

Yrityksellä on monipuolinen kone- ja laitekanta sekä osaava henkilöstö, joka mahdollistaa sen toteuttaa asiakkaittensa vaativimmatkin toiveet kalusteiden suhteen. Valmistettavat tuotteet ovat pääsääntöisesti asiakaskohtaisesti räätälöityjä ja ne vaativat aina erikoisosaamista ja/tai erikoiskoneita ja laitteita. Toimintaa on harjoitettu jo pitkään ja kannattavasti. Nyt omistaja on siirtymässä eläkkeelle ja toiminnalle etsitään jatkajaa. Kohde sopii erinomaisesti kalustealan osaajalle ja alan muulle toimijall...

Katso lisätiedot

Etelä-Suomessa sijaitseva palkittu merkkihuoltokorjaamo

Autohuolto on toiminut menestyksekkäästi alueellaan yli 10 vuotta. Valtuutettu merkkihuoltoliike tarjoaa huoltopalveluiden lisäksi erikoistuneita korjaus- ja peltikorjauspalveluita sekä varaosapalvelua. Yritys on palkittu hyvästä asiakastyytyväisyydestä. Toimitilat ovat riittävät hyvin nykyiseen käyttöön ja mahdollistavat toiminnan laajentamisen tulevaisuudessa. ...

Katso lisätiedot