Halutaan myydä
Korvausilmanlämmitin ikkunanpuiteeseen tai ulkoseinään

Kohdenumero FK64389
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Keksinnöt ja liikeideat
Sijainti Pirkanmaa
Uusi patentoitu tuloilman lämmitin asennetaan huoneistoon karmiventtiilin tai ulkoseinässä tuloilmaventtiilin tilalle. Tuloilmayksikkö sisältää lauhduttimen ja lämmityspatteriin seinän puolelle tulee höyrystin.
Höyrystimestä kaasuuntunut kylmäaine virtaa ylös lauhduttimelle ja siinä nesteeksi tiivistynyt kaasu valuu alas takaisin höyrystimelle. Kaasu ja neste virtaavat samassa putkessa, eli tarvitaan vain yksi putki höyrystimen ja lauhduttimen välille.
Prosessissa tapahtuu faasitransitio eli nesteen ja kaasun olomuodon muutos jossa energia siirtyy tehokkaasti lämpöpatterista tuloilmaan. Kovimmillakin pakkasilla ulkoa tuleva ilma lämpenee 16-24'C.
Kylmäaineena Isobutaani eli R600a, jossa on vähäinen ympäristövaikutus ja hyvä termodynaaminen suorituskyky.
Isobutaania käytetään elintarviketeollisuudessa pakkauskaasuna tai ponneaineena, sekä kodin kylmälaitteiden jäähdytysaineena.
Tuloilman lämmittimessä ei ole liikkuvia osia eikä se tarvitse sähköenergiaa.
- Ei vaadi muuta huoltoa kuin raitisilmasuodattimen vaihdon.
- Asumismukavuus lisääntyy. Ei enää vedontunnetta.
- Energiankulutus ei lisäänny. Huoneen lämpötilaa voi jopa laskea, koska vedontunne jää pois. Osa lämpöpatterin energiasta siirtyy tuloilmaan.
- Voidaan nostaa ilmamäärä pakkasilla rakennusmääräysten mukaiselle tasolle.
Patentin hinta sovitaan neuvotteluissa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Asiakkaiden arvostama ja hyvin hoidettu kiinteistöhuoltoyhtiö Pohjois-Pohjanmaalla

Yhtiöltä saa kaikki kiinteistöjen huoltoon ja hoitoon liittyvät palvelut luotettavasti. Ammattitaitoinen työnjälki on yhtiölle kunnia-asia ja se näkyy pitkäaikaisissa asiakassuhteissa.Toiminta on ollut tasaisessa kasvussa yhtiön perustamisesta lähtien.Yhtiöltä saa taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen: - huoltopalvelut - ulkoalueiden hoito - siivouspalvelutYhtiö tarjoaa erinomaiset tuloksenteko- ja kasvumahdollisuudet innovatiiviselle yrittäjälle....

Katso lisätiedot

Kiinteistöalan palvelut

Yritys aloitti liiketoimintansa siivouspalvelujen tarjoajana. Myöhemmin, liiketoiminnan kehittyessä, yritys alkoi laajentaa palveluvalikoimaansa ja tarjoaa nyt laajan valikoiman toimintoja kiinteistönhallinnasta lumenpoistopalveluihin sekä viheralueiden suunnitteluun ja ylläpitoon. Yhtiö toimii kansallisella tasolla ja asiakasportfolioon kuuluu yrityksiä kaikista suurimmista alueellisista keskuksista. Tavalliset asiakkaat ovat suuryrityksiä....

Katso lisätiedot

Erinomaisen tuottava ja hyvin hoidettu muovituotteiden valmistaja Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, nopeasta toiminnasta, joustavuudesta ja luotettavuudesta....

Katso lisätiedot

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta sekä luonnonkaunis leirintäalue. Paljon rakennusoikeutta jäljellä!

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta jossa on luonnonkaunis leirintäalue....

Katso lisätiedot