Halutaan myydä
HYPOXI - Yrittäjäksi riskittömästi vakaan asiakaskunnan kanssa

Kohdenumero FK55688
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Kuntosalit ja muut liikunta-alan yritykset
Sijainti Etelä-Savo
Hypoxi Savonlinna sijaitsee kaupungin keskustassa vuokratiloissa osoitteessa Olavinkatu 60 (linja-autoasema, 1. krs). Alueella ei ole vastaavaa toimintaa, eikä siten myöskään kilpailua. Yrityksen pitkään toiminut studio on mahdollistanut asiakaskunnan vakiintumisen.

Liiketoimintakaupassa myydään Hypoxi Savonlinnan kalusto tarvikkeineen, asiakasrekisteri ym. liiketoiminnan materiaali. Studion laitteiston ja toiminnan voi myös vuokrata, ostaa tai tehdä leasingsopimuksen.

Myyjä voi tarvittaessa perehdyttää ostajan, ja myös jatkossa sekä nykyinen yrittäjä, että maahantuoja ovat käytettävissä neuvoineen. Liiketoimintaan ja itse menetelmään annetaan koulutusta maahantuojan puolelta.

Menetelmä soveltuu kaikille hyvinvoinnista kiinnostuneille laihduttajille, kuntoliikkujille, urheilijoille ja aivan tavallisille ihmisille ilman urheiluharrastusta eikä tämän turvallisen toiminnan harjoittamiseen tarvitse erikseen mitään viranomaisten asettamia lupavaatimuksia.

Asiakaskuntaa voi laajentaa urheiluseuroihin ja muihin mahdollisiin ryhmiin. Mahdollisuus päästä kehittämään kuntoutusta ja kuntoutuksen tukena toimimista. Kuntoutuksen eteen tehty työtä useampi vuosi.

Liiketoimintaan on myös mahdollista yhdistää muuhun toimintaan esimerkiksi kuntosalin yhteyteen tai kuntoutuslaitoksen/fysikaalisen hoitolaitoksen yhteyteen. Hyödynnettävissä kelakorvausasiakkaille.

Maksuvälineenä studiolla on käytetty pankki- ja luottokorttien sekä laskun lisäksi myös liikuntaseteleitä- ja kortteja.

Vuokra hinta alk.500€+alv/kk ja aika sovitaan yhdessä.

http://www.hypoxi.fi/mita-on-hypoxi/

Lisätiedot:
Yrittäjä Sanni Montonen, [email protected]
Yritysvalmentaja Pekka Turunen puh. 041 311 7309 / [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Voittoa tavoitteleva hammaslääketieteen yritys

Yhtiö on perustettu vuonna 2006 ja sen päätoimiala on hammaslääketieteen kokonaispalvelujen tuottaminen. Kokeneiden hammaslääkäreiden, potilasystävällisten hintojen ja keskeisen sijainnin ansiosta noussut yhdeksi suosituimmista hammasklinikoista, josta saa apua kaikkiin hammasongelmiin. Kaikki tilat, kalusteet ja koneet ovat tällä hetkellä moitteettomassa kunnossa ja niitä huolletaan jatkuvasti. Työntekijöiden keskuudessa vallitsee myönteinen asenne viime vuosien kehitykseen nähden (työolojen parantaminen s...

Katso lisätiedot

Siivousliike, erikoissiivoukset

Yrityksen toiminta keskittyy erikoissiivouksiin, joissa sillä on merkittäviä kilpailuetuja.Markkina-alueena on lähtökohtaisesti koko Suomi.Yritys on erittäin kannattava ja sitä se on ollut koko sen toimintansa ajan....

Katso lisätiedot

Yritys, jonka päätoimiala on lasisten rakenteiden tuottaminen ja myynti

Yhtiöllä on kokemusta tällä alalla vuodesta 2008 ja tuotanto on yksilöllistä ja ottaa huomioon asiakkaan toiveet. Yhtiön asiakkaita ovat kaikki suuret ja keskisuuret rakennusurakoitsijat Virossa. Yhtiön liikevaihto on 0,5 miljoonaa euroa vuodessa. Tällä hetkellä kaikki tarvittavat laitteet ovat käytettävissä eikä investointeja tarvita. Yrityksellä on etu kilpailijoihin nähden matriisiensa ja profiiliensa suhteen, sillä useimmat käyttävät jälleenmyyjäprofiileja ja riippuvaisia niiden toimitusajoista. Yrityks...

Katso lisätiedot

Automaatioteknologialiiketoiminta teollisuuden prosesseihin

Yritys tarjoaa erikoiskoneita teollisuusautomaatioon. Näihin kuuluvat mm. ruuvisyöttölaitteet, kuljetinhihnat, tärykuljettimet. Älykkäät kuljetinjärjestelmät sovaltuvat tuotteiden ja komponenttien kokoonpanolinjoihin. Merkittävimmät asiakasryhmät ovat sähköteknisten tuotteiden valmistajat, koneenrakennus ja muovituotteiden valmismus....

Katso lisätiedot