Halutaan myydä
Kauneushoitola

Kohdenumero FK60184
Hintapyyntö 24 800
Liikevaihto 65 000
Toimiala Kauneudenhoito
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1
Myytävänä Kauneushoitola Salon Lady Chair.

Sijaitsemme Helsingissä tunnelmallisessa Punavuoressa osoitteessa Albertinkatu 10.

Aloita helposti yrittäjänä valmiissa hoitolassa, jolla on erinomainen sijainti ja vakiintunut asiakaskunta. Liikkeemme tunnetaan hyvästä laadusta ja palvelusta, mikä varmistaa aina riittävän asiakasvirran.

Hoitolassamme on 24 m² tilaa ja lisäksi toinen kerros lähes 20 m², joka voidaan halutessa muuntaa esimerkiksi SPAn, hierontapaikan tai tatuointistudion käyttöön. Vuokra on edullinen, ja tilassa on uusi kaunis sisustus.

Viimeiset kolme vuotta ovat olleet menestyksekästä aikaa, jolloin tehtiin putki- ja pintaremontti sekä hankittiin uusi kalusto. Myyn liikkeen kaikki tarpeelliset varusteet, ja toiminnan voi aloittaa välittömästi.

Kauppaan sisältyy valmis yritys, joka on toiminut noin 20 vuotta, kaikki kalusteet, laitteet ja muut tarvittavat välineet. Sinulle on valmiina myös:
- Timman kautta toimiva verkkosivu www.salonladychair.fi
- Sosiaalisen median kanavat
- Logo
- Sähköposti
- Asiakaskunta

Olet oikeutettu jatkamaan ja kasvattamaan jo toimivaa kauneusalaa. Yritykselläni on vankka 12 vuoden historia yrittäjänä, ja edellinen omistaja pyöritti sitä 8 vuotta.

Nykyään hoitolassamme tarjotaan monipuolisia hoitoja, kuten kasvo-, käsi- ja jalkahoidot, hieronnat, ripsienpidennykset, kestotaivutukset, kulmien ja ripsien värjäykset, OPI-geelikynnet (kestolakkaus), sokeroinnit ja laitehoidot. Hinta on neuvoteltavissa.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja vastaan mielelläni kysymyksiisi.
Puhelin: 0443339090


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Voittoa tavoitteleva hammaslääketieteen yritys

Yhtiö on perustettu vuonna 2006 ja sen päätoimiala on hammaslääketieteen kokonaispalvelujen tuottaminen. Kokeneiden hammaslääkäreiden, potilasystävällisten hintojen ja keskeisen sijainnin ansiosta noussut yhdeksi suosituimmista hammasklinikoista, josta saa apua kaikkiin hammasongelmiin. Kaikki tilat, kalusteet ja koneet ovat tällä hetkellä moitteettomassa kunnossa ja niitä huolletaan jatkuvasti. Työntekijöiden keskuudessa vallitsee myönteinen asenne viime vuosien kehitykseen nähden (työolojen parantaminen s...

Katso lisätiedot

Yrityksille ja yksityishenkilöille täyden palvelun pesulapalvelua ja kuivapesuratkaisua tarjoava yhtiö

Yhtiön päätoimialana on tarjota yrityksille ja yksityishenkilöille täyden palvelun pesulapalvelua ja kuivapesuratkaisua. Yrityksen kannattavuuden parantamiseksi yhtiön tuotantoa on tehostettu, volyymeja lisätty, palveluiden hintoja on sopeutettu (palveluhintojen nostamisen muodossa) ja kustannuksia on leikattu kilpailijoita alhaisempien kustannusten saavuttamiseksi.  Tuotanto on saatettu vastaamaan Euroopan unionin tiukkoja vaatimuksia, jotta pesulapalvelu voidaan tarjota ammattitaidolla oikealla toteutukse...

Katso lisätiedot

Myynnissä viihtyisä seurusteluravintola Jyväskylän keskustassa

Jyväskylän keskustassa hyvällä sijainnilla olevan viihtyisän seurusteluravintolan liiketoiminta etsii uutta aktiivista omistajaa liiketoiminnalleen.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman investointitarvetta. Paikasta voi helposti myös kehittää omaan liiketoimintakonseptiin soveltuvan version pienillä kustannuksilla. Paikka sopii hyvin niin uudelle yrittäjälle kuin yritystoimintaa jo harjoittavalle kokeneemmalle alan toimijalle. Liiketoiminta myydään tarjousten perusteella! ...

Katso lisätiedot

Koko Suomen alueella toimiva kiertotalousyritys erikoisalana sisäpurkutyöt

Yrityksen asiakkaina ovat yksityiset rakennusliikkeet, rakennuttajat ja yksityiset kuluttaja-asiakkaat.Liiketoiminnan tarkoitus on edistää kestävää kehitystä, materiaalien uusiokäyttöä, raaka-aineiden lajittelua.Purkaminen ja lajittelu tehdään ympäristöä kunnioittaen ja sääntöjä noudattaen....

Katso lisätiedot