Halutaan myydä
Kauneushoitola

Kohdenumero FK60184
Hintapyyntö 30 000
Toimiala Kauneudenhoito
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1
Myynnissä Kauneushoitola Salon Lady Chair.

Kauneudenhoitola Salon Lady Chair sijaitsee Helsingissä tunnelmallisessa Punavuoressa osoitteessa Albertinkatu 10.

Liike toimii mainiosti!
Aloita helposti yrittäjänä Punavuoren valmiissa hoitolassa. Sijainti on erittäin loistava; aina riittää asiakkaita ja liike tunnetaan hyvästä laadusta ja palvelusta! Vakiintunut asiakaskunta.

Yrittäjä jatkaisi kauneushoitolani toimintaa. Hoitolassa on 24 m2 ja lisäksi toinen kerros, jossa lähes 20 m2. Halutessa yläkertaan voi laittaa SPAn, hierontapaikan, tatuointi tms. Edullinen vuokra! Uusi kaunis ja miellyttävä sisustus.
Noin kolme vuotta sitten on tehty putki- ja tänä vuonna keväällä tehty pintaremontti, ja uusi kalustettu.
Hoitolassa on kaikki tarpeelliset varusteet, joten toiminnan voi aloittaa välittömästi. Kauppaan kuuluu valmis yritys joka toiminut 18 vuotta, kaikki kalusteet, laiteet, jne. eli myyn kaikki yhtenä kokonaisuutena.

Minulla on sinulle kaikki valmiina:
-nettisivut ja domain www.salonladychair.fi
-sosiaalisen median kanavat (Facebook, Instagram)
-Timma-ajanvarausjärjestelmä
-logo
-sähköposti
- kalusteet
-laitteet
- (uv/led-uuni)
- timanttihiontalaite
-ultraäänilaitetta
-Thalgon silmäympäryslaite
-höyry
-pora (jalkapora)
-Afrodite yksi moottorinen hoitopöytä
-asiakkaita
-Yms.
Lisää ja kaikki tietoa saat kauppakirjasta.

Sinulla on upea mahdollisuus jatkaa ja kasvattaa jo toimivaa olemassa olevaa kauneudenalan yritystä. Olen itse toiminut tässä jo 11 vuotta yrittäjänä, edellinen oli toiminut 8 vuotta.

Käytössä ovat tuotteet Biodroga, Environ, FILORGA, Sesderma, OPI, Thalgo ja Iloiset varpaat.

Tällä hetkellä hoitolassa tehtäviä hoitoja ovat mm: kasvo- käsi- jalkahoidot, hieronnat, ripsienpidennykset, kestotaivutukset, kulmien ja ripsien värjäykset, OPI geelikynnet( kestolakkaus), meikkaukset, vahaukset ja sokeroinnit, laitehoidot, täyteainehoidot.
Jos olet kiinnostanut soittaa minulle vastaan sinun kysymyksen.
P. 0443339090


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Suosittu raisiolainen Aito-Grilli Oy

Aito-Grilli Oy:llä on omistuksessaan erinomaisella sijainnilla oleva toimitila, jossa se harjoittaa grilli-/lounasravintolatoimintaa. Sillä on monipuolinen valikoima myös oheistuotteita tarjolla. Lisäksi paikalla on anniskeluoikeudet.Tiloissa on asiakaspaikkoja niin sisällä kuin katetulla ulkoterassillakin.Yritys on erittäin suosittu omalla alueellaan ja yksi sen kilpailueduista onkin strategisesti onnistunut sijainti.Toimintaa on harjoitettu pitkään ja se on vakiinnuttanut toimintansa tasolle, joka on selk...

Katso lisätiedot

Metalli- ja muovituotteiden valmistaja

Yrityksen tuotteita ovat mm. (ruuvi)korkit, metalliset kierrekorkit, pussit yhdessä suurimmista riippumattomien metallisten ryöstölaatikoiden valmistajista jne. viini-, alkoholi- ja elintarvikepakkausalalle. Yrityksellä on hyvin kehittynyt tuotantolinja, johon on hiljattain lisätty EU-rahoitteisia kokoonpanolinjoja.95 % myynnistä tulee viennistä Ranskaan, Italiaan, Saksaan, Etelä-Amerikkaan jne. Yritys on kasvanut orgaanisesti keskimäärin 25 %:lla, minkä odotetaan jatkuvan myös tulevina vuosina.Äskettäin on...

Katso lisätiedot

Tunnettu ja menestyksekäs kaihdinalan myyntiyhtiö Kaihdin Sampo Oy Tampereella

Tunnetut tuotemerkit, myös suunnittelu ja asennus....

Katso lisätiedot

Pitkään menestyksekkäästi toiminut ammattilaistyökalujen valmistaja ja tukkukauppa

Varsinais-Suomessa pitkään toiminut laadukkaiden käsityökalujen valmistaja ja tukkukauppa myytävänä. Yrityksen tuotteet on suunnattu erityisesti ammattilaiskäyttöön. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu kestämään kovaa käyttöä. Korkea laatutaso onkin yrityksen toiminnan ydin.Yrityksellä on laaja jälleenmyyntiverkosto, jota kautta tuotteiden myynti tapahtuu kattavasti ympäri Suomen. Lisäksi osa tuotteista menee vientiin. Yrityksen toimintatavat ja prosessit on kehitetty pitkälle ja mahdollistavat tulevaisu...

Katso lisätiedot