Halutaan myydä
Kauneushoitola

Kohdenumero FK60184
Hintapyyntö 30 000
Toimiala Kauneudenhoito
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1
Myynnissä Kauneushoitola Salon Lady Chair.

Kauneudenhoitola Salon Lady Chair sijaitsee Helsingissä tunnelmallisessa Punavuoressa osoitteessa Albertinkatu 10.

Liike toimii mainiosti!
Aloita helposti yrittäjänä Punavuoren valmiissa hoitolassa. Sijainti on erittäin loistava; aina riittää asiakkaita ja liike tunnetaan hyvästä laadusta ja palvelusta! Vakiintunut asiakaskunta.

Yrittäjä jatkaisi kauneushoitolani toimintaa. Hoitolassa on 24 m2 ja lisäksi toinen kerros, jossa lähes 20 m2. Halutessa yläkertaan voi laittaa SPAn, hierontapaikan, tatuointi tms. Edullinen vuokra! Uusi kaunis ja miellyttävä sisustus.
Noin kolme vuotta sitten on tehty putki- ja tänä vuonna keväällä tehty pintaremontti, ja uusi kalustettu.
Hoitolassa on kaikki tarpeelliset varusteet, joten toiminnan voi aloittaa välittömästi. Kauppaan kuuluu valmis yritys joka toiminut 18 vuotta, kaikki kalusteet, laiteet, jne. eli myyn kaikki yhtenä kokonaisuutena.

Minulla on sinulle kaikki valmiina:
-nettisivut ja domain www.salonladychair.fi
-sosiaalisen median kanavat (Facebook, Instagram)
-Timma-ajanvarausjärjestelmä
-logo
-sähköposti
- kalusteet
-laitteet
- (uv/led-uuni)
- timanttihiontalaite
-ultraäänilaitetta
-Thalgon silmäympäryslaite
-höyry
-pora (jalkapora)
-Afrodite yksi moottorinen hoitopöytä
-asiakkaita
-Yms.
Lisää ja kaikki tietoa saat kauppakirjasta.

Sinulla on upea mahdollisuus jatkaa ja kasvattaa jo toimivaa olemassa olevaa kauneudenalan yritystä. Olen itse toiminut tässä jo 11 vuotta yrittäjänä, edellinen oli toiminut 8 vuotta.

Käytössä ovat tuotteet Biodroga, Environ, FILORGA, Sesderma, OPI, Thalgo ja Iloiset varpaat.

Tällä hetkellä hoitolassa tehtäviä hoitoja ovat mm: kasvo- käsi- jalkahoidot, hieronnat, ripsienpidennykset, kestotaivutukset, kulmien ja ripsien värjäykset, OPI geelikynnet( kestolakkaus), meikkaukset, vahaukset ja sokeroinnit, laitehoidot, täyteainehoidot.
Jos olet kiinnostanut soittaa minulle vastaan sinun kysymyksen.
P. 0443339090


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Lounasravintola ja catering-palvelu myynnissä Seinäjoella

Lounasravintola tarjoaa arkipäivisin puhtaista raaka-aineista valmistettua maistuvaa kotiruokaa. Monipuolinen vaihtuva noutopöytä tarjoaa runsaan salaattipöydän ja jälkiruuan. Myynnissä myös kahvia, pullaa ja virvokkeita. Lounasasiakkaita päivittäin n. 150 - 200.Catering-palvelut ovat osa liiketoimintaa. Tilauksesta on järjestetty mm. häitä, syntymäpäiviä, yritystilaisuuksia, pikkujouluja ja muistotilaisuuksia. Jokainen tilaisuus on erilainen ja palvelu toteutetaan vankalla ammattitaidolla asiakkaan toivoma...

Katso lisätiedot

Aktiivisten ja passiivisten RFID järjestelmien valmistus

....

Katso lisätiedot

Pitkän historian omaava toimistotarvikeliike Turun naapurikunnassa

Yrityksellä on pitkäaikaiset, vuosikymmenten mittaiset, kontaktit merkittäviin tavarantoimittajiin ja sitä kautta sen tarjonta on monipuolista ja laadukasta (tunnetut tuotemerkit ja yli 3000 tuotenimikettä).Liiketila sijaitsee aivan kaupungin kaupallisessa keskustassa katutasolla, jossa sen tavoitettavuus on hyvä.Myymälän lisäksi yrityksellä on toimiva verkkokauppa, joka mahdollistaa markkina-alueen paikallisuutta isomman koon.Toimintaa on pyörittänyt yksi palkattu henkilö, joskin nykyisin yrityksen omistaj...

Katso lisätiedot

Uudellamaalla tasaisessa kasvussa oleva, kannattava ja hyvämaineinen erikoisvaraosien verkkokaupan liiketoiminta. Myös osakekauppa voi tulla kyseeksi. Jos sinulla on kivijalkakauppa ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa tai aloittaa verkkoliiketoiminnan, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava pohja, jota uuden yrittäjän on helppo toimia tai lähteä kehittää lisää.

Yhtiön päätoiminta on myydä varaosia innokkaille elämäntapa harrastajille. Yhtiö on käytännössä ainut toimija Suomessa omalla tuotealalla. Yhtiön myynnistä yli 90 % tapahtuu oman nykyaikaisen verkkokaupan kautta. Koska suurin osan myynnistä tapahtuu verkkokaupan kautta, liiketoiminta on täysin siirrettävissä. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business että mahdollisuus elää erittäin innokkaiden harrastajien kanssa. Pääsyy myyntiin on yrittäjän halu löytää osaavan jatkajan, joka varmistaa, että hän...

Katso lisätiedot