Halutaan myydä
Osta menestyvä ja erottuva autohuolto- ja kustomointiliiketoiminta mahdollisuudella päästä osaksi varaosa- ja automaahantuontiliiketoimintaa.

Kohdenumero FK66119
Hintapyyntö 90 000
Liikevaihto Myytävän liiketoiminnan liikevaihto osuus 60 000
Toimiala Autojen ehostus ja sisätilojen puhdistus
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Etsitkö loistavaa mahdollisuutta liiketoiminnan laajentamiseen autoalan ammattilaisena? Myymme yrityksemme hyvämaineisen autohuolto- ja kustomointiliiketoimintamme uudelle, kasvuhaluiselle omistajalle. Oletko se sinä?

YRITYKSEMME HISTORIA:
Olemme menestyksekkäästi toimineet Suomessa kahden vuoden ajan, tasaisesti kasvaen koronavuosien vaikeuksista huolimatta. Yrityksemme pääasiallinen toiminta perustuu autojen maahantuontiin, huoltoon, korjaukseen sekä kustomointiin. Nyt suuntaamme katseemme ulkomaille ja myymme paikkasidonnaisen huolto-, korjaus- ja kustomointiliiketoimintamme, keskittyen täysin maahantuontiin.

MITÄ TARJOAMME SINULLE:
- Toimiva liiketoiminta vakiintuneella asiakaskunnalla (Suomessa ja Baltiassa).
- Hyvä maine sekä loistavat yhteistyökontaktit.
- Laadukkaat työkalut.
- Mahdollisuus päästä osaksi Baltian, Lähi-idän, Aasian ja Amerikan varaosa- sekä automaahantuontiliiketoimintaa.
- Kolmen kuukauden konsultointi, tuki ja sparraus edelliseltä yrittäjältä tai mahdollinen osakkuus sinun tarpeen mukaan. Tämä on sinulle arvokas mahdollisuus saada tukea liiketoiminnan kasvattamiseen, asiakaspalveluun, maahantuontiin ja autojen kustomointiin, joka on meidän ydinosaamistamme.

HINTA JA TULEVAISUUS:
Hinta perustuu liiketoiminnan tuottoon, vakiintuneeseen asiakaskuntaan, kasvupotentiaaliin ja laitteistoon. Ottaen huomioon, että liiketoimintamme kolmas vuosi on vasta alkamassa, suurin kasvu on vielä edessäpäin. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus saada "avaimet käteen" -paketti sekä tukea uuden yritystoiminnan käynnistämiseen tai olemassa olevan liiketoiminnan kasvattamiseen autoalalla.

Jos olet kiinnostunut tästä tilaisuudesta, ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan ja selvitetään yhdessä, mikäli tämä mahdollisuus on sinua varten!

Puhelin: +971 58 534 7970
WhatsApp: +358 44 0127970
Sähköposti: [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Megazone-lasertaisteluja tarjoava yhtiö Kuopiossa

Myydään Adrenaliinia ja jännitystä tarjoava Megazone, joka sijaitsee Kuopiossa.Megazone on Megahauska futuristinen lasertaistelupeli. Pelaajat varustetaan huipputeknologiaan perustuvilla peliliiveillä ja vaarattomilla, mutta upeilla laseraseilla. Pelialueena toimii labyrinttimainen, UV-valoin valaistu hämärä kaupunkitaistelurata, jossa pelaajat keräävät pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla. Pelin tunnelmaa nostavat ympärillä leijuva usva, pimeyttä halkovat vihreät lasersäteet sekä tausta...

Katso lisätiedot

Viherrakennusyritys, joka suunnittelee sekä rakentaa pihoja pääkaupunkiseudulla

Yhtiö on viherrakentamisen ammattilainen, joka suunnittelee sekä rakentaa piha-alueita pääkaupunkiseudulla. Palvelutarjontaan kuuluvat myös pihojen hoitotyöt.Asiakkaat ovat pääosin pääkaupunkiseudulla toimivia isompia rakennusliikkeitä. Asiakkaina on myös kaupunkien ja kuntien viheryksiköitä. Toimivat ja luottamukselliset suhteet asiakkaisiin sekä muihin yhteistyökumppaneihin ovat olleet tärkeä tekijä yhtiön menestystarinassa.Yhtiöllä on pitkä historia alan hyvämaineisena ja luotettavana toimijana, jota ei ...

Katso lisätiedot

Varsinais-Suomessa todella pitkään toimineen tunnetun rengasliikkeen liiketoiminta myynnissä

Vuosikymmenten saatossa asiakkaiden luottamuksen saanut rengasliike hyvällä sijainnilla etsii liiketoiminnalle uutta jatkajaa. Yritys myy, huoltaa ja korjaa renkaita sekä lisäksi yrityksellä on useita satoja vakituisia rengashotelliasiakkaita. Asiakkaina on sekä yksityishenkilöitä että yritysasiakkaita.Yritys sopii hyvin uudelle yrittäjälle tai laajentamista tavoittelevalle yritykselle. Liiketoiminta myydään eläköitymisen ja sairauden vuoksi....

Katso lisätiedot

Alueellaan hyvin tunnettu pitkään toiminut puusepänliike etsii uutta omistajaa

Pitkään toiminut kasvava ja menestynyt puusepänliike Etelä-Suomessa etsii uutta omistajaa viemään liiketoimintaa seuraavalle tasolle. Yrityksellä on useita hyviä B2B-asiakkuuksia sekä lisäksi yritys palvelee tapauskohtaisesti myös yksityisiä kuluttajia. Yrityksen liiketoiminta kasvoi ja tuloskunto parani vuonna 2023 ja alkanut vuosi 2024 on myös lähtenyt nousujohteisesti käyntiin. Tuote- ja palveluvalikoima on kattava. Nopea palvelu, laadukkaat tuotteet ja palvelut sekä korkea osaaminen lisättynä korkeaan t...

Katso lisätiedot