Halutaan myydä
Osta menestyvä ja erottuva autohuolto- ja kustomointiliiketoiminta mahdollisuudella päästä osaksi varaosa- ja automaahantuontiliiketoimintaa.

Kohdenumero FK66119
Hintapyyntö 90 000
Liikevaihto Myytävän liiketoiminnan liikevaihto osuus 60 000
Toimiala Autojen ehostus ja sisätilojen puhdistus
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Etsitkö loistavaa mahdollisuutta liiketoiminnan laajentamiseen autoalan ammattilaisena? Myymme yrityksemme hyvämaineisen autohuolto- ja kustomointiliiketoimintamme uudelle, kasvuhaluiselle omistajalle. Oletko se sinä?

YRITYKSEMME HISTORIA:
Olemme menestyksekkäästi toimineet Suomessa kahden vuoden ajan, tasaisesti kasvaen koronavuosien vaikeuksista huolimatta. Yrityksemme pääasiallinen toiminta perustuu autojen maahantuontiin, huoltoon, korjaukseen sekä kustomointiin. Nyt suuntaamme katseemme ulkomaille ja myymme paikkasidonnaisen huolto-, korjaus- ja kustomointiliiketoimintamme, keskittyen täysin maahantuontiin.

MITÄ TARJOAMME SINULLE:
- Toimiva liiketoiminta vakiintuneella asiakaskunnalla (Suomessa ja Baltiassa).
- Hyvä maine sekä loistavat yhteistyökontaktit.
- Laadukkaat työkalut.
- Mahdollisuus päästä osaksi Baltian, Lähi-idän, Aasian ja Amerikan varaosa- sekä automaahantuontiliiketoimintaa.
- Kolmen kuukauden konsultointi, tuki ja sparraus edelliseltä yrittäjältä tai mahdollinen osakkuus sinun tarpeen mukaan. Tämä on sinulle arvokas mahdollisuus saada tukea liiketoiminnan kasvattamiseen, asiakaspalveluun, maahantuontiin ja autojen kustomointiin, joka on meidän ydinosaamistamme.

HINTA JA TULEVAISUUS:
Hinta perustuu liiketoiminnan tuottoon, vakiintuneeseen asiakaskuntaan, kasvupotentiaaliin ja laitteistoon. Ottaen huomioon, että liiketoimintamme kolmas vuosi on vasta alkamassa, suurin kasvu on vielä edessäpäin. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus saada "avaimet käteen" -paketti sekä tukea uuden yritystoiminnan käynnistämiseen tai olemassa olevan liiketoiminnan kasvattamiseen autoalalla.

Jos olet kiinnostunut tästä tilaisuudesta, ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan ja selvitetään yhdessä, mikäli tämä mahdollisuus on sinua varten!

Puhelin: +971 58 534 7970
WhatsApp: +358 44 0127970
Sähköposti: [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kasvava ja perinteikäs ICT-alan yritys Pohjanmaalla

Internet-, tuki- ylläpitopalveluita tarjoava yritys, jolla on myös laite- ja ohjelmistomyyntiä....

Katso lisätiedot

Upean merinäköalan ja upeita auringonlaskuja tarjoava ravintola yksityissatamassa lähellä Tallinnaa

Pieneltä näyttävä talo kätkee ravintolan lisäksi yksityistilaisuuksiin tarkoitetun salin jopa 40 hengelle, saunaosaston, 4 hotellihuonetta enintään 8 hengelle ja sikarihuone herroille.Vuokrasopimus on voimassa tammikuuhun 2024 asti.Vuokra on 30 000 euroa vuodessa. Hoitokulut yhteensä 30 000 euroa vuodessa....

Katso lisätiedot

Verkko- ja älypuhelinsovellus automaattiseen työajanlaskentaan, joka on kehitysvaiheessa

Verkkopohjainen ajanotto ja Android-alustalle pohjautuva sovellus on valmistunut.Toiminta Internet-pohjaista, eli rajattomat markkinat. Yrityksen fyysisellä sijainnilla ei ole strategista merkitystä.Valitettavasti omistajilla ei ollut tarpeeksi rahoitusta projektin loppuun saattamiseen voidakseen aloittaa tuotteen markkinoinnin.Tärkeimmät keskeneräiset työt: Androidin modernisointi, iOS:n loppukehitys, markkinointi....

Katso lisätiedot

Pitkään toiminut autopurkamo hyvällä sijainnilla myynnissä!

Myydään Turun talousalueella pitkään toiminut autopurkamo ja varaosamyyntiin keskittynyt yhtiö.Asiakaskunta koostuu sekä yksityisasiakkaista että yrityksistä (B2B myynnin osuus noin 90 %). Toiminta työllistää tällä hetkellä yrittäjän ja 2 muuta ammattitaitoista työntekijää. Yrityksen työntekijät jatkavat työtä mielellään myös uuden omistajan kanssa.Kauppahinta koostuu lähinnä kiinteistöstä sekä isosta vaihto-omaisuudesta. Lisäksi trukki, vaihtolavat, pumppukärryt, pyöräkuormaaja, työkalut ja muu irtaimisto ...

Katso lisätiedot