Halutaan myydä
Pääkaupunkiseudulla Sports Bar -ravintolan koko osakekanta. Ravintola sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Mall of Triplassa.

Kohdenumero FK65117
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 1 800 000
Taseen loppusumma 728 000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 11
Ravintola on osa isompaa ravintolaryhmää ja haluaa ensinnäkin löytää sopivan franchising yrittäjän. Ravintolalla on tunnettu Sports Bar nimi, joka on toiminut Triplassa jo neljä vuotta. Ravintolalla on a-oikeudet. Kauppaan kuuluu sekä irtaimisto että neljä vuotta vanha keittiö kalusteineen. Asiakastiloissa on ilmastointi, valvontakamerat ja kuva- sekä äänentoistolaitteet. Ravintolassa on 209 asiakaspaikkaa sekä kesällä 60 paikkainen terassi. Asiakastila on noin 400 neliötä, keittiö- ja varastotila on noin 200 neliötä. Tilan vuokrasopimus on 8 (4 v jäljellä) vuoden pituinen. Franchising sopimuksen pituus voidaan sopia 5-10 vuoden pituiseksi.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Viherrakennusyritys, joka suunnittelee sekä rakentaa pihoja pääkaupunkiseudulla

Yhtiö on viherrakentamisen ammattilainen, joka suunnittelee sekä rakentaa piha-alueita pääkaupunkiseudulla. Palvelutarjontaan kuuluvat myös pihojen hoitotyöt.Asiakkaat ovat pääosin pääkaupunkiseudulla toimivia isompia rakennusliikkeitä. Asiakkaina on myös kaupunkien ja kuntien viheryksiköitä. Toimivat ja luottamukselliset suhteet asiakkaisiin sekä muihin yhteistyökumppaneihin ovat olleet tärkeä tekijä yhtiön menestystarinassa.Yhtiöllä on pitkä historia alan hyvämaineisena ja luotettavana toimijana, jota ei ...

Katso lisätiedot

Autohuollon ammattilainen HUOM! Motonet korjaamo Seinäjoella realisoidaan pois.

Loistava mahdollisuus (aloittelevalle) autohuollon ammattilaiselle. Ensimmäisen vuoden pieni tappio on nyt käännetty hyvään positiiviseen tulokseen. Resurssipulan takia nykyinen omistaja haluaa nopeasti eroon tästä ja hinta on sen mukainen. Tätä helpompaa starttia uuden yrittäjän on vaikeaa löytää.Yhtiö tarjoaa kaikkien merkkien autohuolto Motonet-korjaamobrändin alla ja sen lisäksi myös rengashuoltoa ja -hotellia....

Katso lisätiedot

Aktiivisten ja passiivisten RFID järjestelmien valmistus

....

Katso lisätiedot

Hotellikiinteistö Helsingissä

Hyvällä paikalla sijaitseva keskisuuri hotelli, jossa hyvä käyttöaste. Runsaasti kokous- ym. tiloja....

Katso lisätiedot