Halutaan myydä
Myydään tunnettu sisustus- ja puutarhasomisteidenkauppa hyvällä liikepaikalla.

Kohdenumero FK63713
Hintapyyntö 149 000
Toimiala Vähittäis- ja tukkukaupat, maahantuojat, edustukset
Sijainti Etelä-Savo
Pikkirillin patsaspihan tuntenevat kaikki Viitostietä Juvan kohdalla ajaneet. Patsaspihalla on esillä satoja toinen toistaan näyttävämpiä patsaita, suihkulähteitä ja somisteita, joiden joukosta löytyy suosikki joka pihaan. Patsaskaupan yhteydessä toimii kesäkahvio, jonka valikoimassa on makeita ja suolaisia leivonnaisia sekä belgialaisia vohveleita. Pikkirillin verkkokaupassa on myös laaja valikoima mukeja, huonetuoksuja ja muita sisustustuotteita.

Yrityksellä on maahantuontia jo vuodesta 1996 lähtien, kuten Euroopan suurin betonipatsaiden ja suihkulähteiden valmistaja Stor, Euroopan suurin posliinimukien valmistaja Könitz sekä lasikuitu- ja muovipatsaiden valmistaja Kis, jonka asiakkaita ovat mm. McDonalds.
Tukkumyyntiasiakkaita tällä hetkellä aktiivisia noin 15

Pikkirilli kahvila on laajuudeltaan 180 m2, mistä 16 asiakaspaikkaa sisällä ja 48 asiakaspaikkaa ulkona. Sisälle on mahdollista laittaa 24 asiakaspaikkaa lisää. Sisällä koneellinen ilmastointi, mikä mahdollistaa esim. grillikioskitoiminnan. Lämmitys: sähkö sekä ilmalämpöpumppu.
Tontilla rakennusoikeutta on jäljellä noin 1530 m2. Laaja ulkoalue mikä mahdollistaa ottaa myyntiin muita edustuksia esim. ulkorakennuksien myymisen tai vaikka taimimyymälän. Asvaltoitu alue noin 500 m2.

Yrityksellä on myös verkkokauppa, jossa on noin 500 erilaista tuotetta. Verkkokauppa on helposti laajennettavissa ympärivuotisilla tuotteilla.
Erinomainen näkyvyys 5-tielle, missä kulkee noin 13 000 ajoneuvoa vuorokaudessa. Pikkirilliin on muodostunut paljon kanta-asiakkaita, jotka ostavat vuosittain. Tällä hetkellä Pikkirilli on avoinna huhtikuusta lokakuuhun.

Yritys etsii uutta omistajaa. Yrityskauppa sisältää varaston, kaluston, verkkokaupan ja kumppanuudet, hinta 149 000 € (ilman tonttia). Tontin ja kiinteistön hinta on 189 000 €.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pitkään menestyksekkäästi toiminut turkulainen LVI-alan perheyritys

Yritys tarjoaa monipuolisesti LVI-asennukset ja -korjaukset Turun talousalueella. Se on vakiinnuttanut asemansa markkinoilla ja pitkän toimintahistoriansa kautta sillä on runsaasti kanta-asiakkuuksia. Yritys toteuttaa alan asennuksia ja korjauksia pienistä yksityistalouksien tarpeista aina isoihin linjasaneerausprojekteihin. Yrityksellä on erittäin ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö. ...

Katso lisätiedot

Kylärafla Kannon ravintolaliiketoiminta, joka sijaitsee Högforsin ruukkialueella Karkkilassa

Tarjolla on tyylikäs, täydessä toimintavalmiudessa oleva, vahvan paikallisen brändin omistava ja suositulla Högforsin ruukin alueella sijaitseva Kylärafla Kannon ravintolaliiketoiminta. Högforsin ruukkialue on trendikäs, suosittu sekä kulttuurihistoriallisesti arvokas toimintaympäristö. Ravintola on koko perheelle suunnattu ja se on tarjonnut käsityönä sekä rakkaudella tehtyä bistroruokaa ja street foodia. Teemana on ollut luoda oman kylän olohuone kauniissa tiloissa Högforsin ruukkialueella ja koskireittie...

Katso lisätiedot

Viro- ja EU-asiakkaita palveleva verkkokauppayritys, joka käyttää vientimyyntikanavia.

Yritys välittää tavaroita asiakkaille verkkokaupan ostoympäristön kautta tehden yhteistyötä useiden eri Euroopan maiden suurten ja pienten jakelijoiden, yhteistyökumppaneiden kanssa, pystyen tarjoamaan asiakkailleen (jotka ovat yksityishenkilöitä, pieniä, keskisuuria ja suuria yrityksiä) ja valtion laitokset) yli 2,7 miljoonaa erilaista kodinkonetta, elektroniikkaa ja tietotekniikkatuotetta reaaliajassa.Suurimmat tavararyhmät ovat kodinkoneet (pesukoneet, jääkaapit, keittiökoneet), näytöt, kuulokkeet, hiire...

Katso lisätiedot

Erilaisten lääketieteellisten apuvälineiden myynti, vuokraus ja konsultointi

Yhtiön päätoimialana on ortoosi-, trauma-, hoito- ja sairaanhoitolaitteiden maahantuonti ja jälleenmyynti loppukäyttäjille ja hoitolaitoksille (sairaalat, hoito-, ja kuntoutuslaitokset). Yrityksen päätoimialue on Tallinna ja Harjumaa. Yrityksellä on myymälä Tallinnassa ja verkkokauppa....

Katso lisätiedot