Halutaan myydä
Myydään tunnettu sisustus- ja puutarhasomisteidenkauppa hyvällä liikepaikalla.

Kohdenumero FK63713
Hintapyyntö 149 000
Toimiala Vähittäis- ja tukkukaupat, maahantuojat, edustukset
Sijainti Etelä-Savo
Pikkirillin patsaspihan tuntenevat kaikki Viitostietä Juvan kohdalla ajaneet. Patsaspihalla on esillä satoja toinen toistaan näyttävämpiä patsaita, suihkulähteitä ja somisteita, joiden joukosta löytyy suosikki joka pihaan. Patsaskaupan yhteydessä toimii kesäkahvio, jonka valikoimassa on makeita ja suolaisia leivonnaisia sekä belgialaisia vohveleita. Pikkirillin verkkokaupassa on myös laaja valikoima mukeja, huonetuoksuja ja muita sisustustuotteita.

Yrityksellä on maahantuontia jo vuodesta 1996 lähtien, kuten Euroopan suurin betonipatsaiden ja suihkulähteiden valmistaja Stor, Euroopan suurin posliinimukien valmistaja Könitz sekä lasikuitu- ja muovipatsaiden valmistaja Kis, jonka asiakkaita ovat mm. McDonalds.
Tukkumyyntiasiakkaita tällä hetkellä aktiivisia noin 15

Pikkirilli kahvila on laajuudeltaan 180 m2, mistä 16 asiakaspaikkaa sisällä ja 48 asiakaspaikkaa ulkona. Sisälle on mahdollista laittaa 24 asiakaspaikkaa lisää. Sisällä koneellinen ilmastointi, mikä mahdollistaa esim. grillikioskitoiminnan. Lämmitys: sähkö sekä ilmalämpöpumppu.
Tontilla rakennusoikeutta on jäljellä noin 1530 m2. Laaja ulkoalue mikä mahdollistaa ottaa myyntiin muita edustuksia esim. ulkorakennuksien myymisen tai vaikka taimimyymälän. Asvaltoitu alue noin 500 m2.

Yrityksellä on myös verkkokauppa, jossa on noin 500 erilaista tuotetta. Verkkokauppa on helposti laajennettavissa ympärivuotisilla tuotteilla.
Erinomainen näkyvyys 5-tielle, missä kulkee noin 13 000 ajoneuvoa vuorokaudessa. Pikkirilliin on muodostunut paljon kanta-asiakkaita, jotka ostavat vuosittain. Tällä hetkellä Pikkirilli on avoinna huhtikuusta lokakuuhun.

Yritys etsii uutta omistajaa. Yrityskauppa sisältää varaston, kaluston, verkkokaupan ja kumppanuudet, hinta 149 000 € (ilman tonttia). Tontin ja kiinteistön hinta on 189 000 €.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tori ja grillikioski keskellä Kuusamoa

Kuusamon Tori Oy on kuusamolainen yritys, jonka Auno Törmänen perusti vuonna 2010. Perustamisestaan alkaen Kuusamon torista grillipalveluineen tehtiin toimiva kaupungin sydän, jolla sijaitsee toripalveluiden lisäksi perinteinen grillikioski. Tori onkin kehittyvän Kuusamon keskipiste, jonka toritoiminta ja grilli ovat osa kuusamolaisuutta, jota kuusamolaiset ja turistit arvostavat.Kuusamon Tori Oy grilleineen tarjoaa asiakkaille kirjon toritoimintaa ja konstailemattomalla tavalla valmistettuja, perinteisiä g...

Katso lisätiedot

Euroopassa ja Skandinaviassa tunnustettu massiivipuuhuonekalujen valmistaja

Yrityksen päätoimiala on massiivipuuhuonekalujen (mänty ja tammi) suunnittelu ja valmistus. Myös tuotenäytteiden valmistus ja uusien materiaalien/teknologioiden testaus.Suurin osa tuotevalikoimasta on massiivipuisia ruokailu-, olohuone- ja makuuhuonekalusteita.Yhtiön yhteistyökumppaneita ja myyntikanavia ovat suuret huonekaluliikkeet Saksassa ja Skandinaviassa (Tanska, Norja, Ruotsi). Myyntityö Saksassa ja Skandinaviassa järjestetty agenttien kanssa.Yhtiö omistaa nykyaikaiset tuotantorakennukset, lisäinves...

Katso lisätiedot

Arvometallien ja arvotuotteiden kaupankäynnin verkkopohjainen palveluntarjoaja

Yhtiö myy, ostaa ja jalostaa erilaisia arvometallituotteita. Tarjonta kattaa jalometallialan laajan palvelukokonaisuuden.Liiketoimintaa harjoitetaan erilaisia palvelukonsepteja sekä digitaalisia ratkaisuja laaja-alaisesti hyödyntäen. Liiketoimintamalli on kustannustehokas, digitaaliseen konseptiin perustuva ja pitkälle automatisoitu.Asiakkaita ovat pääosin kuluttajat, mutta myös kuolinpesät sekä yritykset.Yhtiö markkinoi päämäärätietoisesti sekä juuri oikeissa markkinakanavissa ja sovelletut markkinointikäy...

Katso lisätiedot

Puutarhanhoitoalalla toimiva yritys, jonka päätoimialana on taimien, kukkasipulien, siementen ja puutarhatarvikkeiden postimyynti verkkokaupan kautta

Verkkokaupan myyntiä tukee puutarhan myyntitila Tarton maakunnassa, jota käytetään suurelta osin elävien kasvien ja ruukkukasvien varastotilana ja joka on avoinna vierailijoille kevät- ja kesäkaudella. Yksityishenkilöiden osuuden kokonaisasiakaskunnasta arvioidaan olevan noin 80 %. Yrityksellä on tunnettu brändi, laaja kanta-asiakasrekisteri ja riittävät varastot onnistuneeseen kauteen. Yrityksellä on suuri kehityspotentiaali huomioiden brändin tunnettuus ja asiakaspalaute. Mahdollisuus laajentaa myyntiä n...

Katso lisätiedot