Halutaan myydä
Käyttövalmis mobiilialan verkkokauppa

Kohdenumero FK53753
Hintapyyntö 2 250
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Uusimaa
Myydään muuttuneen elämäntilanteen vuoksi mobiilialan verkkokauppa. Huomioithan, että verkkokauppa on startup-vaiheessa ja valmiina käynnistettäväksi, näin ollen verkkokaupalla ei ole minkäänlaista liikevaihtoa tällä hetkellä.

Noin vuosi sitten rakennettu verkkokauppa, jolla voi saavuttaa erittäin hyviä tuloksia sijoitukseen nähden. Liiketoimintamalli on erittäin kannattava ja kuluttajille hyvin ajankohtainen nykymaailmassa.

Soveltuu hyvin sivutoimiseksi yritykseksi. Mahdollisuus kansainväliseen kasvuun. Tuotteet eivät vaadi isoa varastotilaa, joten myyminen onnistuu vaikka kotoa käsin tai drop shipping -periaatteella jolloin koko varastotilaa ei tarvita.

Hintaan sisältyy verkkokauppa, kaksi verkkotunnusta ja opastus alkutaipaleella.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Alusta: WordPress + WooCommerce
Monien mahdollisuuksien kauppa ja verkkokauppa-alusta. Paljon laajentumismahdollisuuksia.

Tutustu verkkokauppaan osoitteessa: www.screen365.fi tai www.screen365.ee. Verkkokauppa on saatavilla kahdella kielellä ja tarvittaessa niitä voi lisätä.

Verkkokaupassa on tällä hetkellä 304 tuotetta (276 panssarilasia, 26 suojakoteloa, 1 usb-kaapeli ja 1 usb-virtalähde) kummallakin kielellä.

Tuotteiden päivittäminen verkkokauppaan on helppoa. Verkkokauppa mahdollistaa paljon erilaista dataa, mm. myynti-, hyvitys-, tuote- ja osastoraportteja. Verkkokauppa on rakennettu tärkeitä asioita unohtamatta kuten hakukoneoptimointia ja käyttäjäystävällisyyttä. Alustavien testien perusteella jo pelkkä kevyt hakukoneoptimointi on osoittanut toimivuutensa.

Panssarilasin sisäänosto hinta n. 1-2 euroa ja suositeltu myyntihinta n. 8-14 euroa.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tarvittaessa opastamme liiketoiminnan alkuvaiheessa, meidän intresseihin kuuluu verkkokaupan uuden omistajan menestyminen.

Erinomainen ja edullinen vaihtoehto aloittavalle verkkokauppiaalle avaimet käteen periaatteella!

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, niin ole rohkeasti yhteydessä yhteydenottolomakkeen kautta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Huipputuottava energiaratkaisujen myyntiin ja toteutukseen keskittyvän yrityksen liiketoiminta

Myydään Länsi-Suomessa toimivan todella hyvätuottoisen energiaratkaisujen myyntiin ja asennuksiin keskittyvän menestyksekkään yrityksen liiketoiminta tarjousten perusteella. Talotekniikka-alan yritys myy ja toteuttaa energiaratkaisuprojektit yksityishenkilöille, yrityksille ja taloyhtiöille eri toteutustavoilla niin lämmitykseen kuin viilennykseen liittyen. Yritys hyödyntää asentamissaan energiaratkaisuissaan yleisimpiä tunnettuja ja haluttuja ekologisia energiaratkaisuja. Yritys myös huoltaa laaja- alaise...

Katso lisätiedot

Kankaiden ja käsityölankojen vähittäis- ja tukkuketjut Virossa.

Myydään kaksi yritystä jotka liittyvät toisiinsa (samat omistajat ja johtajat, yhteinen varasto- ja myyntitila).Yhden yrityksen päätoiminta on kankaiden ja ompeluvälineiden vähittäis- ja tukkumyynti, joka on toiminut vuodesta 1991. Enemmistö valikoima kankaista on eurooppalaisten valmistajien kankaita Saksasta, Italiasta, Espanjasta, Belgiasta ja Hollannista. Toisen yrityksen perustoimiala on käsityölankojen ja neulonnan apuvälineiden vähittäis- ja tukkumyynti.  Yhtiö on alansa markkinajohtaja.Yhtiöillä on ...

Katso lisätiedot

Kansainvälisesti kilpailukykyisten elektroniikkateollisuuden koneiden ja laitteiden valmistus.

Yrityksellä on omaan suunnitteluun pohjautuvia elektroniikkateollisuuden koneita ja laitteita, joita se valmistaa ja markkinoi globaalisti. Valmistus tapahtuu Suomessa ja asiakkaat ovat ympäri maailmaa. Yritys on omassa segmentissään hyvinkin kilpailukykyinen, vaikka se joutuukin kilpailemaan isoja monikansallisia yrityksiä vastaan markkinoilla....

Katso lisätiedot

Elektroniikkalaitteita valmistava yritys Länsi-Suomessa

Ainutlaatuinen tilaisuus ostaa itselleen huippukannattava yritys jolla on uniikki tuoteperhe ja todella vahva asema markkinoilla. ...

Katso lisätiedot