Halutaan myydä
Käyttövalmis mobiilialan verkkokauppa

Hintapyyntö 2 250
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Uusimaa
Myydään muuttuneen elämäntilanteen vuoksi mobiilialan verkkokauppa. Huomioithan, että verkkokauppa on startup-vaiheessa ja valmiina käynnistettäväksi, näin ollen verkkokaupalla ei ole minkäänlaista liikevaihtoa tällä hetkellä.

Noin vuosi sitten rakennettu verkkokauppa, jolla voi saavuttaa erittäin hyviä tuloksia sijoitukseen nähden. Liiketoimintamalli on erittäin kannattava ja kuluttajille hyvin ajankohtainen nykymaailmassa.

Soveltuu hyvin sivutoimiseksi yritykseksi. Mahdollisuus kansainväliseen kasvuun. Tuotteet eivät vaadi isoa varastotilaa, joten myyminen onnistuu vaikka kotoa käsin tai drop shipping -periaatteella jolloin koko varastotilaa ei tarvita.

Hintaan sisältyy verkkokauppa, kaksi verkkotunnusta ja opastus alkutaipaleella.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Alusta: WordPress + WooCommerce
Monien mahdollisuuksien kauppa ja verkkokauppa-alusta. Paljon laajentumismahdollisuuksia.

Tutustu verkkokauppaan osoitteessa: www.screen365.fi tai www.screen365.ee. Verkkokauppa on saatavilla kahdella kielellä ja tarvittaessa niitä voi lisätä.

Verkkokaupassa on tällä hetkellä 304 tuotetta (276 panssarilasia, 26 suojakoteloa, 1 usb-kaapeli ja 1 usb-virtalähde) kummallakin kielellä.

Tuotteiden päivittäminen verkkokauppaan on helppoa. Verkkokauppa mahdollistaa paljon erilaista dataa, mm. myynti-, hyvitys-, tuote- ja osastoraportteja. Verkkokauppa on rakennettu tärkeitä asioita unohtamatta kuten hakukoneoptimointia ja käyttäjäystävällisyyttä. Alustavien testien perusteella jo pelkkä kevyt hakukoneoptimointi on osoittanut toimivuutensa.

Panssarilasin sisäänosto hinta n. 1-2 euroa ja suositeltu myyntihinta n. 8-14 euroa.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tarvittaessa opastamme liiketoiminnan alkuvaiheessa, meidän intresseihin kuuluu verkkokaupan uuden omistajan menestyminen.

Erinomainen ja edullinen vaihtoehto aloittavalle verkkokauppiaalle avaimet käteen periaatteella!

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, niin ole rohkeasti yhteydessä yhteydenottolomakkeen kautta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.