Halutaan myydä
Hierontaa jo 32v Tampereella

Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Terveydenhoito, sosiaaliala
Sijainti Pirkanmaa
Nyt tarjolla harvinainen tilaisuus ostaa 32-vuotta toiminnassa ollut hieronta alan yritys (kommandiittiyhtiö) Tampereella, Hoitola, joka on toiminut samassa paikassa koko toiminta-aikansa. Hoitoina on toteutettu hierontaa, jäsenkorjausta, vyöhyketerapiaa, shiatsu akupainantaa ja akupunktiota.
Yritys myydään eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Liiketoimintakauppa, myydään velaton yritys, hyvä maine sekä kalusto.
Firma toimii vuokra huoneistossa* (38 m2). Kaksi huonetta, odotustila, keittiötila, WC. Tilat kalustettuna. Varusteina mm. sähköinen hierontapöytä, hartiahierontateline ja matkahierontapöytä.
Tiloissa mahdollisuus työskennellä 1-2 henkilöä saman aikaisesti. Liikehuoneisto katutasossa ja sopii myös liikuntarajoitteisille. Eteisestä mahdollisuus jakaa tilat kahteen erilliseen työtilaan. Liiketilat päättyvän kadun varrella, jossa riittävästi kiekkopaikkoja (2-4t) parkkeeraukseen.
Myydään tarjouksen perusteella.

*Taloyhtiön kanssa on jo alustavasti neuvoteltu liiketilan käytön osalta vuokran maksun alkaminen vasta normaalitilaan palautumisen jälkeen.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.