Halutaan myydä
Kotileipomo Etelä-Pohjanmaalla

Kohdenumero FK61495
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 60 000
Toimiala Leipomot
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 1
Toteuta unelmasi – valmiin asiakaskunnan omaava kotileipomo

Tämä tilaisuus ei toistu. Yritys ollut paikkakuntansa ainoa kotileipomo. Yrityksen menestyksestä kertoo sen pitkään, yli 35 vuotta jatkunut toiminta. Toiminta sopii niin kokeneelle ammattilaiselle kuin nuorelle alkavalle yrittäjälle. Luopuva yrittäjä auttaa alkuun, kunnes jää eläkkeelle tai muutoin sovitun ajan kuluttua. Yrityksessä ei ole muita työntekijöitä. Yrityksen vuosiliikevaihto on ollut noin 60 000 € ja tulos positiivinen.

Yritys toimitti säännöllisesti tuotteita päivittäistavarakauppaan. Pääosa liikevaihdosta tuli sieltä. Lisäksi eri tilaisuuksiin tehtävät suolaiset ja makeat leipomotuotteet tuoneet merkittävää lisää myyntiin. Tuotteita myyty myös suoraan leipomosta, mutta sen osuus kokonaismyynnistä ei ole kovin suuri.

Toimitilan koko on noin 90 m2 ja se sijaitsee omakotitalon yhteydessä. Omakotitalo on hyväkuntoinen ja sijaitsee rauhallisella alueella. Ensisijaisesti sekä liiketoiminta kalustoineen että omakotitalo myytäisiin yhtenä kokonaisuutena. Asuinmahdollisuuden vuoksi yritys sopii myös muualta paikkakunnalle muuttavalle.

Liiketoimintakauppaan kuuluu kalusto ja varasto. Kalustoon kuuluu mm. Kemperin pullanpyörittäjä, Metoksen vispain, Metoksen taikinakoneita 2 kpl, kaulauskone, Metoksen uuneja, pakastin, kylmiö, juomakaappi, nostatushuone, Bomadan sulatuskone, rasvakeittimet, pesukone, työtasot, hillottajat ja muuta pienempää keittiö- ja leipomovälinettä. Lisäksi kauppaan kuuluu yrityksen asiakasrekisteri ja yrityksen käytössä olleet puhelinnumerot. Kauppa voidaan toteuttaa myös osakekauppana.
Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Suosittu lounaspaikka Tampereen keskustassa

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, herkullisista tuotteista ja ystävällisestä asiakaspalvelusta....

Katso lisätiedot

Nopeasti kasvava puuntyöstölaitteita ja -työkaluja myyvä yritys

Vuonna 2013 perustettu puuntyöstölaitteita ja-työkaluja myyvä yritys. Myynnin lisäksi yritys tarjoaa käsityökalujen ja -laitteiden huolto- ja korjauspalveluita. Yritys on saavuttanut markkinoilla tunnettuutta juuri myymällä ja pitämällä varastoa vain laadukkaampien tuotteiden segmentissä. Pääasiallinen myyntitoiminta tapahtuu myymälän kautta. Tällä hetkellä kaikki tarvittavat laitteet ovat saatavilla, eikä välitöntä investointitarvetta ole. Yleisvaraston ja muutaman avainbrändin varaston kasvattaminen kaksi...

Katso lisätiedot

Autohuollon ammattilainen HUOM! Motonet korjaamo Seinäjoella realisoidaan pois.

Loistava mahdollisuus (aloittelevalle) autohuollon ammattilaiselle. Ensimmäisen vuoden pieni tappio on nyt käännetty hyvään positiiviseen tulokseen. Resurssipulan takia nykyinen omistaja haluaa nopeasti eroon tästä ja hinta on sen mukainen. Tätä helpompaa starttia uuden yrittäjän on vaikeaa löytää.Yhtiö tarjoaa kaikkien merkkien autohuolto Motonet-korjaamobrändin alla ja sen lisäksi myös rengashuoltoa ja -hotellia....

Katso lisätiedot

Terveystuotteiden jakelija sairaaloille

Yhtiö toimii kansainvälisten äitiystuotteiden jakelijana sairaaloille Benelux-maiden alueella. Yhtiöllä yli 10 vuoden toimintahistoria....

Katso lisätiedot