Halutaan myydä
Kotileipomo Etelä-Pohjanmaalla

Kohdenumero FK61495
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 60 000
Toimiala Leipomot
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 1
Toteuta unelmasi – valmiin asiakaskunnan omaava kotileipomo

Tämä tilaisuus ei toistu. Paikkakuntansa ainoa kotileipomo. Yrityksen menestyksestä kertoo sen pitkään, yli 35 vuotta jatkunut toiminta. Toiminta sopii niin kokeneelle ammattilaiselle kuin nuorelle alkavalle yrittäjälle. Luopuva yrittäjä auttaa alkuun, kunnes jää eläkkeelle tai muutoin sovitun ajan kuluttua. Yrityksessä ei ole muita työntekijöitä. Yrityksen vuosiliikevaihto on noin 60 000 € ja tulos positiivinen.

Yritys toimittaa säännöllisesti tuotteita päivittäistavarakauppaan. Pääosa liikevaihdosta tulee sieltä. Lisäksi eri tilaisuuksiin tehtävät suolaiset ja makeat leipomotuotteet tuovat merkittävää lisää myyntiin. Tuotteita myydään myös suoraan leipomosta, mutta sen osuus kokonaismyynnistä ei ole kovin suuri.

Toimitilan koko on noin 90 m2 ja se sijaitsee omakotitalon yhteydessä. Omakotitalo on hyväkuntoinen ja sijaitsee rauhallisella alueella. Ensisijaisesti sekä liiketoiminta kalustoineen että omakotitalo myytäisiin yhtenä kokonaisuutena. Asuinmahdollisuuden vuoksi yritys sopii myös muualta paikkakunnalle muuttavalle.

Liiketoimintakauppaan kuuluu kalusto ja varasto. Kalustoon kuuluu mm. Kemperin pullanpyörittäjä, Metoksen vispain, Metoksen taikinakoneita 2 kpl, kaulauskone, Metoksen uuneja, pakastin, kylmiö, juomakaappi, nostatushuone, Bomadan sulatuskone, rasvakeittimet, pesukone, työtasot, hillottajat ja muuta pienempää keittiö- ja leipomovälinettä. Lisäksi kauppaan kuuluu yrityksen asiakasrekisteri ja yrityksen käytössä olleet puhelinnumerot. Kauppa voidaan toteuttaa myös osakekauppana.
Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Erinomaisen tuottava ja hyvin hoidettu muovituotteiden valmistaja Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, nopeasta toiminnasta, joustavuudesta ja luotettavuudesta....

Katso lisätiedot

Henkilöliikenneyhtiön liiketoiminta Pohjois-Suomessa

Yhtiö on toiminut erittäin kannattavasti ja tehnyt vuosia hyvää tulosta vakiintuneella ja tehokkaasti johdetulla toimintatavalla. Yhtiö liikennöi kaupunkiliikennettä, tilausmatkoja Suomessa ja Euroopassa ja hoitaa alueellaan sopimus ja koululaisliikennettä. Lisäksi yhtiö harjoittaa taksiliiketoimintaa ja on alueensa KELA-auktorisoitu kuljetusyhtiö....

Katso lisätiedot

Tapahtumalaitteiden vuokraus ja myynti

Yrityksen päätoiminta on yritysinventaarion vuokraaminen, myynti ja asennus.Yhtiö vuokraa ja asentaa pääasiassa esiintymislavoja ja katsomoita erilaisiin ulkoilmatapahtumiin. Varastossa on myös telttoja. Yrityksen sesonkiaika on touko-syyskuussa, mutta kohteita on myös talvella.Viron markkinoilla on saavutettu vankka asema ja vuodesta 2022 lähtien on ollut kasvavaa kiinnostusta myös Suomen suunnasta. Yritys on hyvässä kunnossa. Kalusto on uuden veroista ja kanta-asiakaspiiri on muodostunut. Ensimmäiset asia...

Katso lisätiedot

Akku- ja autolasiliiketoiminta

Yritys myy akkuja ja vaihtaa autojen laseja. Sijainti kasvukeskuksessa. Yrityksen oikaistu käyttökate 800 000 euron liikevaihdolla 100-150 000 euroa....

Katso lisätiedot