Halutaan myydä
Myydään Helsingissä Kampin alueella sijaitseva kirpputori-tavaratalo!

Kohdenumero FK53832
Hintapyyntö 38 000
Toimiala Kirpputorit, antikat, käytetyn tavaran kauppa
Sijainti Uusimaa
Henkilöluku 2
Toimitila sijaitsee Helsingin Kampin alueella turistivirtojen varrella.

Tilaa on yhteensä n. 500 neliötä. Olemme toimineet samalla paikalla vuodesta 2005 lähtien. Hyvin 2-4 henkilöä työllistävä liiketoiminta.

Liiketoiminta sisältää tällä hetkellä 4 erilaista ja hyvintoimivaa konseptia. Kirpputorimyyntipaikkojen vuokrausta, All Inclusive -kokonaispalvelu asiakkaille, uuden tavaran kauppa sekä maahantuonti. Toiminta helposti muutettavissa.

Kauppaan kuuluu mm. mittojen mukaan käsinteetetyt kirpputorihyllyt/rekit sekä paljon piikkiseinää ja myymälän metallihyllyjä, sekä iso lukollinen valaistu lasivitriini.

Tästä on helppo jatkaa hyvämaineista liikettä, jossa on valmiina kalusteet ja tilat. Autamme tarvittaessa uutta yrittäjää alkuun.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pitkään menestyksekkäästi toiminut turkulainen LVI-alan perheyritys

Yritys tarjoaa monipuolisesti LVI-asennukset ja -korjaukset Turun talousalueella. Se on vakiinnuttanut asemansa markkinoilla ja pitkän toimintahistoriansa kautta sillä on runsaasti kanta-asiakkuuksia. Yritys toteuttaa alan asennuksia ja korjauksia pienistä yksityistalouksien tarpeista aina isoihin linjasaneerausprojekteihin. Yrityksellä on erittäin ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö. ...

Katso lisätiedot

Hyvin kannattava matkailu- ja majoitusalan yritys, jonka fokus on lyhytaikaisessa vuokrauksessa. Yritys sopii sijoituskohteeksi.

Hyvin varusteltujen lomakiinteistöjen lyhytaikaista vuokrausta. Suurin osa vuokraukseen ja vuokrattaviin kiinteistöihin kohdistuvista töistä teetetään paikallisilla alihankkijoilla. Kohde sopii myös sijoituskohteeksi tai majoituspalveluja tarjoavan suuremman yrityksen yhdeksi toimintahaaraksi. ...

Katso lisätiedot

Uudellamaalla toimivan maarakennusyhtiön konevuokraustoiminnan liiketoiminta.

Yhtiö on tällä hetkellä keskittynyt Uudenmaan talousalueella maarakennuskoneitten vuokraukseen. Yhtiö palvelee infrarakentamisessa pitkäaikaisia asiakkaitaan vaativissa tie-, katu- ja kenttäprojekteissa. Yhtiöllä on käytössään erittäin ajanmukainen kalusto. Yhtiöllä on toimintaansa varten vuokrattuna riittävät toimitilat Uudellamaalla. Henkilöstö on ammattitaitoinen ja kokenut. Yhtiö käyttää lisäksi vakiintuneita yhteistyökumppaneita. Liiketoiminta on siirrettävissä kokonaan tai osittain. Hintapyyntö perus...

Katso lisätiedot

Rauhallinen ravintola kolmessa kerroksessa keskellä Tallinnan vanhaakaupunkia

Tallinnan vanhan kaupungin ravintola, joka avasi ovensa vuonna 2013. Menun avainsanat ovat moderni eurooppalainen keittiö, johon vaikuttavat Viro ja Skandinavia.  Ravintolalla on yhteistyösuhteita monien matkailuyritysten kanssa Virossa, Suomessa, Latviassa, Liettuassa, Venäjällä, Ranskassa, Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa.  Keväällä 2015 ravintola avasi Baltiassa ainutlaatuisen samppanjakellarin, valikoimassa yli 20 erilaista samppanjamerkkiä, joita voi nauttia ravintolassa paikan päällä tai ostaa mukana. S...

Katso lisätiedot