Halutaan myydä
Myydän osa yrityksestä

Kohdenumero FK65366
Hintapyyntö 35 000
Liikevaihto 55 000
Taseen loppusumma 30 000
Toimiala Muu toimiala
Sijainti Etelä-Suomi
Henkilöluku 1-4
Tervehdys,

Toivottavasti tämä viesti tavoittaa sinut hyvissä merkeissä. Olen Arslan Khataev, tapahtumanjärjestäjä, ja haluaisin esitellä sinulle mahdollisuuden olla osa jotain todella ainutlaatuista – F2F Event.

F2F Event räjäytti pankin ensimmäisellä kerrallaan 4.11.2023 Urhea hallissa Helsingissä. Somevaikuttajien 'Misfits' ottelut, huippuartistien esiintymiset kehässä ja naurattavat hetket stand-up koomikon tahdissa tekivät siitä tapahtuman, joka jäi kaikkien mieleen. Tämä ei ole vain tapahtuma – se on kokemus.

Miksi tämä on niin poikkeuksellinen tilaisuus? Se ei ole vain tapahtuma, vaan mahdollisuus olla osa jotain, mitä Suomessa ei ole nähty aiemmin. Olemme todellakin panostaneet tähän, ja nyt etsimme luotettavaa kumppania, joka näkee tämän tapahtuman potentiaalin.

Tarvitsemme sinut mukaan tähän matkaan. Uskomme vahvasti, että tällainen tapahtuma voi olla suuri menestys, ja haluamme, että olet siinä mukana. Tulemme tarjoamaan mahdollisuuden ostaa sisään 35 000€:lla, ja tästä eteenpäin tienaamme yhdessä.

Tämä ei ole vain sijoitus tapahtumaan, vaan mahdollisuus olla rakentamassa jotain ainutlaatuista ja suurta. Jos olet kiinnostunut, voimme järjestää tapaamisen ja keskustella yksityiskohdista tarkemmin.

Odotamme innolla mahdollisuutta tehdä yhdessä historiaa F2F Eventin kanssa.

Ystävällisin terveisin,
Arslan Khataev
Borz Promotion tmi
Puh: +358409697331


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Erikoispuusepäntehdas Etelä-Suomessa

Erikoispuusepäntehdas on erikoistunut julkisten tilojen sisustamiseen.Toimintaa on kehitetty vuosien mittaan uusimalla konekantaa, keskittymällä laatuun ja ympäristöystävällisyyteen materiaaleissa sekä hukkamateriaalin minimoimiseen.Nopea palvelu, laadukkaat tuotteet ja palvelut sekä korkea osaaminen lisättynä korkeaan toimitusvarmuuteen ovat myyntivaltteja....

Katso lisätiedot

Alueellaan hyvin tunnettu pitkään toiminut puusepänliike etsii uutta omistajaa

Pitkään toiminut kasvava ja menestynyt puusepänliike Etelä-Suomessa etsii uutta omistajaa viemään liiketoimintaa seuraavalle tasolle. Yrityksellä on useita hyviä B2B-asiakkuuksia sekä lisäksi yritys palvelee tapauskohtaisesti myös yksityisiä kuluttajia. Yrityksen liiketoiminta kasvoi ja tuloskunto parani vuonna 2023 ja alkanut vuosi 2024 on myös lähtenyt nousujohteisesti käyntiin. Tuote- ja palveluvalikoima on kattava. Nopea palvelu, laadukkaat tuotteet ja palvelut sekä korkea osaaminen lisättynä korkeaan t...

Katso lisätiedot

Liikuntavammaisten ja ikääntyvien ihmisten apuvälineiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys myynnissä

Yritys on valtakunnallisesti pitkään toiminut liikuntavammaisten ja ikääntyneiden ihmisten apuvälineiden maahantuoja ja myyjä. Yritys toimii Etelä-Suomessa mutta myyntialue kattaa koko Suomen.Pitkästä historiasta johtuen yrityksellä on laaja asiakaskunta omine jakelijoineen sekä kauppasuhteet myös julkishallinnollisiin toimijoihin sosiaali- ja terveysalalla valmiina hyödynnettäväksi. Asiakkaita ovat mm. sairaalat, jakelijat sekä myös yksityiset ihmiset.Yritys myydään terveysongelmien vuoksi mutta yrittäjät ...

Katso lisätiedot

Kannattava metallirakenteiden valmistaja, jolla omat tuoteet ja omat toimitilat.

Kannattava metallirakenteiden valmistaja, jolla omat tuoteet ja omat toimitilat....

Katso lisätiedot