Halutaan myydä
CSGO Virtuaaliesineiden Automaattinen Osto- ja Myyntipalvelu

Kohdenumero FK64488
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala ATK-ohjelmointi, ATK-ylläpito (ITC)
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 2
Myydään otsikon mukainen palvelu johon kuuluu mukaan:

- Selkeä koodi sekä dokumentaatio
- Kojun kuva sekä oikeudet siihen (Palvelun nimi siis on Skinikoju ja myynti tapahtuu "kojun" sisällä)
- Tuki palvelun käyttöönottoon
- Domaini ja sähköposti

Sivun ideana on, että ihmiset voivat myydä CS:GO virtuaaliesineensä sivuston pitäjille, automaattisesti ja ilman ihmiskontaktia. Eli botti hoitaa ostotapahtuman.

Botti määrittelee hinnat etukäteen. Hinnan määrittely on varmaan tärkein ja hankalin asia koko palvelussa, mutta se me ollaan mielestämme saatu hiottua todella toimivaksi. Hinta siis muodostuu lukuisista eri muuttujista ja määrittelemisessä tehdään monia eri tarkastuksia jotta sitä ei pystyisi manipuloimaan. Lukuja voi muokata haluamakseen mutta tällä hetkellä hinnat ovat noin 85-75% BUFF163 markkinapaikan 30 päivän keskihinnasta. Tässä siis otetaan huomioon myös esineen likviditeetti, joten siksi % vaihtelee. Hinnan määrittely vaatii Priceempire API tilauksen joka on 90-190€ kuukaudessa.

Myyntivaltiksi sivustolle olimme suunnitelleet sen, että asiakas saisi rahat heti tililleen. Eli hän voisi myydä esineitä vaikka keskellä yötä ja saisi rahat heti. Tätä tarjoaa moni eri maksupalvelu. Ja tietysti myös se, että esineet voi myydä ilman turhia neuvotteluita.

Tähän ei siis ole liitetty yritystä eli myydään vain muu kokonaisuus. Sivu ei ole täysin valmis vaan maksupalvelu sekä viimeistely puuttuu. Mutta esim. Sivun design, Steam botti, Steam login, Steam tavaraluettelo, hinnoittelu, database ja tapahtumien tallentaminen (logit) on valmiita.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Huippuosaamista ja -asiakkuuksia korjausrakentamiseen!

Myynnissä korjausrakentamisen huippuasiantuntijaorganisaatio asiakkaineen ja kalustoineen Uudellamaalla. Mahdollisuus kasvattaa omaa liiketoimintaa ostamalla valmis paketti tilauskantoineen. Yrittäjä itse jää mielellään töihin ja mahdollisesti osakkaaksi ostajayhtiöön. ...

Katso lisätiedot

Viherrakennusyritys, joka suunnittelee sekä rakentaa pihoja pääkaupunkiseudulla

Yhtiö on viherrakentamisen ammattilainen, joka suunnittelee sekä rakentaa piha-alueita pääkaupunkiseudulla. Palvelutarjontaan kuuluvat myös pihojen hoitotyöt.Asiakkaat ovat pääosin pääkaupunkiseudulla toimivia isompia rakennusliikkeitä. Asiakkaina on myös kaupunkien ja kuntien viheryksiköitä. Toimivat ja luottamukselliset suhteet asiakkaisiin sekä muihin yhteistyökumppaneihin ovat olleet tärkeä tekijä yhtiön menestystarinassa.Yhtiöllä on pitkä historia alan hyvämaineisena ja luotettavana toimijana, jota ei ...

Katso lisätiedot

Tunnettu Kauppapuutarha Hagelberg Oy, Kirkkonummi

Yrityksellä on pitkä vuosien mittainen historia ja sillä on käytössään toimintaansa varten hyvin soveltuvat ja ajantasaiset tuotantotilat sekä tarvittavat koneet ja laitteet.Yritys omistaa kiinteistön, jossa on vielä runsaasti rakennusoikeutta ja siten mahdollisuus laajentaa liiketoimintaa.Yrityksellä on vakiintunut henkilöstö, jonka ammattitaito on hyvä ja sitoutuminen yritykseen erinomainen.Asiakkaat muodostuvat pääosin vähittäiskaupoista, joihin yritys toimittaa suoraan tuotteensa omalla kuljetuskalustol...

Katso lisätiedot

Loistavalla paikalla Akaan Viialan keskustaliiketila 508,5 m2, toiminut ravintolana.

Kiinteistö Oy Viialan Torikulma Oy, osakkeet 9-4298, oikeuttavat 508,5 m2 toimitilan hallintaan....

Katso lisätiedot