Halutaan myydä
Sisustamisen ja rakentamisen verkkokauppa/ maahantuonti Suomessa

Kohdenumero FK60859
Hintapyyntö 115 000
Liikevaihto 384000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään sisustamisen ja rakentamisen verkkokauppa sekä maahantuontia ja projektikauppaa harjoittavan yrityksen liiketoiminta.

Yritys on toiminut jo vuodesta 2010 ja toiminta-alue koko Suomi.

Tuomme maahan asiakkaillemme korkealuokkaisia erikoistuotteita rakentamisen ja sisustamisen viimeistelyyn.

Asiakkaitamme ovat suuret urakoitsijat ja merkittävät talonvalmistajat sekä suuret rautakaupat ja yksityiset kuluttajat, jotka etsivät korkealuokkaisia erikoistuotteita tai mittatilauskokonaisuuksia sisustamiseen ja rakentamisen viimeistelyyn.

Vakiotuotteiden lisäksi hankimme asiakkaillemme erikoistuotteita erilaisiin projekteihin keski-Euroopassa olevien yhteistyökumppaneiden kautta. Olemme kumppanina useissa hotelliprojekteissa niin urakoitsijoille kuin suunnittelijoille eri tuoteryhmillä kuten laseissa ja niiden helajärjestelmissä, kylpytilojen profiileissa ja muissa erikoistuotteissa.

Vuoden 2021 liikevaihto oli 384 000 € ja liiketoiminta on kannattavaa.

Luottoluokitus AAA, kuulumme Suomen Vahvimpiin ja meillä on Platinium sertifikaatti.

Yrityksen toimintaa on harjoittanut 1 henkilö. Ostokohde soveltuu jo olemassa olevalle yritykselle, joka haluaa laajentaa/ täydentää olemassa olevaa tuotevalikoimaa. Se soveltuu myös erinomaisesti yhdelle tai useammalle yksityishenkilölle, joka haluaa yrittäjäksi ja lähteä liikkeelle valmiilla tuoteportfoliolla, jakelukanavilla ja vakioasiakkailla.

Myyntiin, markkinointiin ja verkkokaupan kehittämiseen ulkomaanmyyntiin panostamalla liiketoiminnan kasvulle on rajattomat mahdollisuudet.

Yrityksellä on uusin verkkokauppa alusta Magento 2, joka on nopeiden kehittyvä verkkokaupan alusta maailmassa. Sivustomme toimii suomen, englannin ja saksan kielillä.

Lisätietoja: 040 480 8274


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Erikoistyökaluihin erikoistunut maahantuontia harjoittava yritys jolla oma toimiva verkkokauppa ja valmis jälleenmyyjäverkosto.

Erikoistyökaluja, jotka osittain maailman uutuuksia. Oma maahantuonti ja jakelu jälleenmyyjäverkostolle ja ammattilaisille....

Katso lisätiedot

Rauhallinen ravintola kolmessa kerroksessa keskellä Tallinnan vanhaakaupunkia

Tallinnan vanhan kaupungin ravintola, joka avasi ovensa vuonna 2013. Menun avainsanat ovat moderni eurooppalainen keittiö, johon vaikuttavat Viro ja Skandinavia.  Ravintolalla on yhteistyösuhteita monien matkailuyritysten kanssa Virossa, Suomessa, Latviassa, Liettuassa, Venäjällä, Ranskassa, Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa.  Keväällä 2015 ravintola avasi Baltiassa ainutlaatuisen samppanjakellarin, valikoimassa yli 20 erilaista samppanjamerkkiä, joita voi nauttia ravintolassa paikan päällä tai ostaa mukana. S...

Katso lisätiedot

Myydään puutuotteisiin ja piharakennuksiin erikoistunut yritys

Yhtiön päätoimialana on valmistaa puutuotteita vapaa-ajan käyttöön sekä erilaisia piharakennuksia. Yrityksellä on kaiken kaikkiaan kolme liiketoiminta-aluetta, jotka tukevat toinen toistaan. Osa tuotteista myydään Suomessa jälleenmyyjien kautta.Yrityksen tuotantolaitteisto ja oma tuotantohalli mahdollistavat liiketoiminnan merkittävän kasvattamisen. Tämä on tilaisuutesi ostaa yritys, joka on valmis seuraavaan kasvuvaiheeseensa. Valmis yrityskokonaisuus tarjoaa mahdollisuuden aloittaa yrittäjyys tai laajenta...

Katso lisätiedot

Hää- ja juhlapukujen erikoisliikkeet Tartossa ja Tallinnassa

Viron laajin juhlapukujen ja häävaatteiden salonki avattiin vuonna 2007. Yhtiö tarjoa erinomaisen valikoiman morsiuspukuja ja juhla-asuja sekä naisille että miehille. Yhtiöllä on 2 näyttelytilaa vuokratiloissa - Tartossa ja Tallinnassa. Salongit on sisustettu viihtyisästi ja tyylikkäästi. Asiakkaat - enimmäkseen paikalliset hääparit, mutta merkittävä osa asiakkaista on myös suomalaiset. Salonkien markkinaosuus Virossa on 25%. Myynnissä on salonkien liiketoiminta, sekä varasto (ostohinnan ollessa noin 250 0...

Katso lisätiedot