Halutaan myydä
HUIPPURAVINTOLAN LIIKETOIMINTA NYT HILJAISESSA MYYNNISSÄ KAUPPAKESKUS ITIKSEN RAVINTOLAMAAILMASSA!

Kohdenumero FK64840
Hintapyyntö 199 000
Liikevaihto 650000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Uusimaa
Henkilöluku 8
Meillä on ilo tarjota sinulle yhden Suomen suurimman ja tunnetuimman ostoskeskus Itiksen ravintolamaailmassa sijaitsevaa ravintolan liiketoimintaa, kalusteita (ja myös haluttaessa brändiä sekä työntekijöitä). Osoite on Itäkatu 1 (Itäkeskuksen kauppakeskus), 00930 Helsinki (2. kerros). Itiksen kävijämäärät ovat noin 13 miljoonan asiakkaan tietämillä (2020) ja pysköintipaikkoja löytyy n. 3000 parkkipaikkaa.

Ravintola sijaitsee Itiksen ravintolamaailmassa 2. kerroksessa. Asiakasvirrat ovat todella hyviä kyseiselle ravintola paikalle. Omistaja on tehnyt mittavat n. 250 000 euron investoinnit ravintolan sisustuksen ja keittiön osalta. Kyseinen ravintola sijaitsee aivan ensimmäisenä ravintolatilana tultaessa Itiksen toisen kerroksen kulku silloilta ravintolamaailmaan. Liiketilassa käy etenkin lounasaikaan ja viikonloppuisin paljon väkeä. Itiksen toiseen kerrokseen on valmistumassa hieno remontti muutaman kuukauden sisällä, jolloin myös kaiteet uusitaan tyylikkäiksi ja yläkerran toiminnallisuutta parannetaan. Tämä tulee lisäämään asiakasvirtoja elpyvän Suomen talouden osalta. Tämä ravintola on todellinen helmi fiksulle ravintolayrittäjälle!

Liiketilan pinta-ala on n. 274 m2. Asiakaspaikkoja sisällä on n. 160. Vuokra tässä liiketilassa on tällä hetkellä n. 23 700 euroa €/kk (sis. alv 24 %) sekä vesi kulutuksen mukaan.


Nyt myydään liiketoiminta ja kalusto. Hintapyyntö on alueeseen ja kalustoon nähden kohtuullinen 199 000 euroa. Liiketoiminnasta voi myös esittää tarjouksia.


Tämän kana, burger/siipityyppisen ravintolan kotisivut löydät täältä: http://www.speakeasy.fi/itis/menu/


Ilmoita, jos haluat käydä katsomassa liiketilan. Annan mielelläni lisätietoa. Käynnit vain sopimuksen mukaan. Tästä liiketoiminnasta kannattaa tehdä tarjous!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Huikeiden mahdollisuuksien vapaa-ajankeskus, majoitus-, ravintola- ja liikuntamahdollisuuksin!

Tässä yrityksessä on viimevuosien aikana fiksattu puitteita aktiivisesti ja ympäristö tekemiselle on nyt kunnossa. Kaikenlaisia mahdollisuuksia on ympäristö täynnä. On maastopyöräreitit, on SUP-lautailua on saunat, majoitus ja ruuat. Lisäksi naapuritontille on työn alla uusi golfkenttä! Golfin sisäharjoitteluhalli vieressä jo on, samoin jäähalli, pesiskenttä ja yleisurheilukenttä. Tekemisen laadusta kertoo yli 450.000€ sovittu tilauskanta!Katso kohteen esittelyvideo täällä...

Katso lisätiedot

Myydään kannattava metalliteollisuusyritys Koillismaalla. Liikevaihto noin miljoona euroa.

Yhtiön toimiala on konepaja, koneistus, hitsaus, raskaskonealan tarvikemyynti, hydrauliikka-alan asennus ja huolto, teräsmyynti, hydrauliikkatarvikemyynti.  Yrityksellä on oma tuote....

Katso lisätiedot

Muovi-injektiomuottien valmistusliiketoiminta

Yhtiö valmistaa injektiomuotteja asiakkaiden tarpeisiin alkaen prototyyppien valmistuksesta aina suursarjoihin erityisesti teollisuus ja autoteollisuudelle. ...

Katso lisätiedot

Monipuolinen ja arvostettu ikkuna- ja julkisivutuotteiden valmistaja

Yritys toimii monipuolisesti ikkuna- ja julkisivutuotteiden valmistajana. Päämyyntikohteena on yrityksen puuikkunatuotanto, mutta koko yrityksen kaupasta voidaan hyvin keskustella. Yrityksen toimitilat ovat myös myytävänä, mutta ne voidaan jättää kaupan ulkopuolellekin.Tuotteet ovat hyvin laadukkaita ja  niillä voidaan toteuttaa hyvin yksilöllisiä ja räätälöityjä ja monipuolisia ratkaisuja asiakkailleAsiakkaille toimitetaan tuotteet pääosin asennettuina. Vakiotuotteille on kehitetty verkkokauppa-alusta, mut...

Katso lisätiedot