Halutaan myydä
HUIPPURAVINTOLAN LIIKETOIMINTA NYT HILJAISESSA MYYNNISSÄ KAUPPAKESKUS ITIKSEN RAVINTOLAMAAILMASSA!

Kohdenumero FK64840
Hintapyyntö 199 000
Liikevaihto 650000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Uusimaa
Henkilöluku 8
Meillä on ilo tarjota sinulle yhden Suomen suurimman ja tunnetuimman ostoskeskus Itiksen ravintolamaailmassa sijaitsevaa ravintolan liiketoimintaa, kalusteita (ja myös haluttaessa brändiä sekä työntekijöitä). Osoite on Itäkatu 1 (Itäkeskuksen kauppakeskus), 00930 Helsinki (2. kerros). Itiksen kävijämäärät ovat noin 13 miljoonan asiakkaan tietämillä (2020) ja pysköintipaikkoja löytyy n. 3000 parkkipaikkaa.

Ravintola sijaitsee Itiksen ravintolamaailmassa 2. kerroksessa. Asiakasvirrat ovat todella hyviä kyseiselle ravintola paikalle. Omistaja on tehnyt mittavat n. 250 000 euron investoinnit ravintolan sisustuksen ja keittiön osalta. Kyseinen ravintola sijaitsee aivan ensimmäisenä ravintolatilana tultaessa Itiksen toisen kerroksen kulku silloilta ravintolamaailmaan. Liiketilassa käy etenkin lounasaikaan ja viikonloppuisin paljon väkeä. Itiksen toiseen kerrokseen on valmistumassa hieno remontti muutaman kuukauden sisällä, jolloin myös kaiteet uusitaan tyylikkäiksi ja yläkerran toiminnallisuutta parannetaan. Tämä tulee lisäämään asiakasvirtoja elpyvän Suomen talouden osalta. Tämä ravintola on todellinen helmi fiksulle ravintolayrittäjälle!

Liiketilan pinta-ala on n. 274 m2. Asiakaspaikkoja sisällä on n. 160. Vuokra tässä liiketilassa on tällä hetkellä n. 23 700 euroa €/kk (sis. alv 24 %) sekä vesi kulutuksen mukaan.


Nyt myydään liiketoiminta ja kalusto. Hintapyyntö on alueeseen ja kalustoon nähden kohtuullinen 199 000 euroa. Liiketoiminnasta voi myös esittää tarjouksia.


Tämän kana, burger/siipityyppisen ravintolan kotisivut löydät täältä: http://www.speakeasy.fi/itis/menu/


Ilmoita, jos haluat käydä katsomassa liiketilan. Annan mielelläni lisätietoa. Käynnit vain sopimuksen mukaan. Tästä liiketoiminnasta kannattaa tehdä tarjous!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Loistavalla paikalla Vammalan keskustassa 548 m2 liiketila katutasossa, esim ravintolaksi

Rakennus on rakennettu 1985, se on tältä osalta yksikerroksinen liiketalo ja sijaitsee omalla tontilla Vammalan keskustassa. Huoneistossa on aiemmin toiminut monipuolinen iltaravintola ja baari, tiloissa on hieno esiintymislava ja -kalustus (valaistus, äänentoisto). Kiinteistökaupan yhteydessä on mahdollisuus saada veloituksetta muutakin ravintolatoimeen liittyvää kalustusta. Aloittavaa ravintolayrittäjää autetaan mahdollisuuksien mukaan tarvittaessa, kohtuullisessa määrin (n. 20 tuntia) esim. toimittaja- j...

Katso lisätiedot

CNC-koneistukseen erikoistunut menestynyt konepaja Etelä-Suomesta

Myydään vakavaraisen vuosikymmeniä toimineen hyvin menestyvän CNC-koneistukseen erikoistuneen konepajan osakekannan määräenemmistö pääomistajan eläköitymisen vuoksi.Yrityksessä osaavat työntekijät sekä nykyaikainen konekanta. Nämä yhdessä pitkäikäisten asiakassuhteiden kanssa mahdollistavat liiketoiminnan kyvykkyyden. Tarvittaessa kasvua voi hakea uusasiakashankinnasta tai kasvattamalla olemassa olevien asiakkuuksien myyntimääriä. ...

Katso lisätiedot

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut säiliöt

Yritys valmistaa ruostumattomasta teräksestä valmistettuja säiliöitä ja laitteita pääasiassa räätälöityinä tuotteina. Asiakasryhmiin kuuluu teollisuus, kemian- ja lääketeollisuus sekä juoma- ja elintarviketeollisuus....

Katso lisätiedot

Aktiivisten ja passiivisten RFID järjestelmien valmistus

....

Katso lisätiedot