Halutaan myydä
Parturi-Kampaamo Kerimäen keskustassa etsii uutta toimijaa!

Kohdenumero FK65627
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Parturi, kampaamo
Sijainti Etelä-Savo
Etsitkö parturi-kampaamoa kauniista Savonlinnan Kerimäeltä? Pitkään toiminut ja hyvästä asiakastyytyväisyydestään tunnettu kampaamo Kerimäen keskustassa etsii uutta jatkajaa.

Liiketila sijaitsee keskeisellä ja helposti saavutettavissa olevalla paikalla Kerimäen ytimessä, tarjoten loistavan näkyvyyden ja esteettömän pääsyn liikkeeseen. Yrityksen asiakaskunta koostuu niin paikallisista, kuin etenkin sesonki aikoina turisteista ja mökkiläisistä.

N. 54 m² viihtyisä, valoisa ja hyvin varustettu liiketila toimii vuokratuissa tiloissa. Tällä hetkellä vuokra n. 500 € (sis. lämmityksen ja veden)

Yrityksen myynti sisältää kaiken tarvittavan liiketoiminnan jatkamiseen, laadukkaat hoitotuotteet, luotettavat toimittajasuhteet, yhteystiedot ja muut kalusteet ja tarvikkeet.

Jos olet suunnitellut parturi-kampaajaksi ryhtymistä alueella, olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä saadaksesi lisätietoja.

Yrittäjä puh. 015 542 451
Yritysvalmentaja Katja Remes puh. 044 417 4960 / [email protected]

Kerimäki on osa Savonlinnan kaupunkia ja on tunnettu ainutlaatuisesta luonnostaan ja historiallisista nähtävyyksistään, kuten maailman suurimmasta puukirkosta. Kerimäki on vireä ja kehittyvä maalaispitäjä n. 30 minuutin ajomatkan päässä Savonlinnasta. Vaikka se on pieni paikkakunta, Kerimäellä on vahva yhteisöllisyys ja se tarjoaa yrittäjille useita etuja.
https://visitsavonlinna.fi/kerimaki/


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kankaiden ja käsityölankojen vähittäis- ja tukkuketjut Virossa.

Myydään kaksi yritystä jotka liittyvät toisiinsa (samat omistajat ja johtajat, yhteinen varasto- ja myyntitila).Yhden yrityksen päätoiminta on kankaiden ja ompeluvälineiden vähittäis- ja tukkumyynti, joka on toiminut vuodesta 1991. Enemmistö valikoima kankaista on eurooppalaisten valmistajien kankaita Saksasta, Italiasta, Espanjasta, Belgiasta ja Hollannista. Toisen yrityksen perustoimiala on käsityölankojen ja neulonnan apuvälineiden vähittäis- ja tukkumyynti.  Yhtiö on alansa markkinajohtaja.Yhtiöillä on ...

Katso lisätiedot

Euroopassa ja Skandinaviassa tunnustettu massiivipuuhuonekalujen valmistaja

Yrityksen päätoimiala on massiivipuuhuonekalujen (mänty ja tammi) suunnittelu ja valmistus. Myös tuotenäytteiden valmistus ja uusien materiaalien/teknologioiden testaus.Suurin osa tuotevalikoimasta on massiivipuisia ruokailu-, olohuone- ja makuuhuonekalusteita.Yhtiön yhteistyökumppaneita ja myyntikanavia ovat suuret huonekaluliikkeet Saksassa ja Skandinaviassa (Tanska, Norja, Ruotsi). Myyntityö Saksassa ja Skandinaviassa järjestetty agenttien kanssa.Yhtiö omistaa nykyaikaiset tuotantorakennukset, lisäinves...

Katso lisätiedot

Arvometallien ja arvotuotteiden kaupankäynnin verkkopohjainen palveluntarjoaja

Yhtiö myy, ostaa ja jalostaa erilaisia arvometallituotteita. Tarjonta kattaa jalometallialan laajan palvelukokonaisuuden.Liiketoimintaa harjoitetaan erilaisia palvelukonsepteja sekä digitaalisia ratkaisuja laaja-alaisesti hyödyntäen. Liiketoimintamalli on kustannustehokas, digitaaliseen konseptiin perustuva ja pitkälle automatisoitu.Asiakkaita ovat pääosin kuluttajat, mutta myös kuolinpesät sekä yritykset.Yhtiö markkinoi päämäärätietoisesti sekä juuri oikeissa markkinakanavissa ja sovelletut markkinointikäy...

Katso lisätiedot

Myydään Koskut Burgerin liiketoiminta kiinteistöineen Jalasjärveltä

Nyt myynnissä loistavalla sijainnilla olevan grillin liiketoiminta sekä kiinteistö tontteineen. Kiinteistö on kooltaan n. 180 m2 ja tontti 2 ha. Liikekiinteistöön on oma liittymä kolmostieltä.Grilli tarjoaa keittolounasta, grilliannoksia, virvokkeita ja tietenkin kahvia makean purtavan kera. Asiakaspaikkoja on sisätiloissa 50 henkilölle ja ulkona terassilta löytyy lisätilaa kymmenelle henkilölle.Tässä on erinomainen tilaisuus vaikkapa yrittäjähenkiselle pariskunnalle lähteä grilliyrittäjäksi. Nykyisellään t...

Katso lisätiedot