Halutaan myydä
Ravintola-Pitseria Hyvinkäällä

Kohdenumero FK56836
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Uusimaa
Henkilöluku 1
Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 18 tammikuuta 00:53
Lisätiedot Myydään ravintola Hyvinkään keskusta-alueelta,Valtakatu 1, asemalle n. 700m, vieressä suosittu Willa-kauppakeskus.
-Ravintolassa 24-asiakaspaikkaa, looshipenkit, vastaostettu MG Gastro-2 kerroksinen pitsauuni, parila, rasvakeitin, sekä 5 -jääkaappia.
-Ravintolan edustalla kahdella suunnalla tilaa terassille, 25 asiakaspaikkaa. Kylmä-sekä kuumabuffet.
-Asiakas -wc ja henkilökunnan wc. Ravintola toiminut nykyisellä omistajalla 8-vuotta, vakituinen asiakaskunta.
-Molemmat ruoan verkkotilauspalvelut, Voltti ja Foodora ovat käytössä. Ravintolasalin seinällä iso taulu-TV. Baaritiski. 2-jääkaappia juomille.
-Tilassa on 8-vuotta sitten tehty keskusilmastointi, taikinakone ja kaikki luvat ovat kunnossa.
-Vuokra 1000,.e kk+ sähkö mittarilukeman mukaan n. 500 e/kk, vesi sisältyy vuokraan.
-Ravintola on ollut nykyisellä omistajalla 8-vuotta ja tiloissa on toiminut ravintola 20-vuotta.

-Ravintolan lähellä on suosittuja yökerhoja sekä muita liikkeitä mm. varaosaliike sekä R-kioski. Ravintolalla on oma parkkipaikka autolle sekä pieni varastohuone.

-Soita tai tule käymään paikanpäällä tutustumaan jos haluat lisätietoja, sovitaan hinnasta ja liiketoiminnan myynnistä. ---Suosittelen että itse näet omin silmin onko paikka mielesi mukainen. Olen paikalla joka päivä klo 14-22.00.
Ota yhteyttä ilmoittajaan Saman Farik 019-416800 s-posti [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Vaativia sisustusratkaisuja valmistava yritys, jolla oma erikoisosaamisalueensa

Yritys on alansa suomalainen edelläkävijä. Yhtiö suunnittelee ja toteuttaa kauniita ja ekologisesti kestäviä sisustusratkaisuja erikoisominaisuuksia vaativiin tiloihin, kuten toimistoihin, oppimisympäristöihin ja julkitiloihin. Tuotteet valmistetaan käsityönä yrityksen toimitiloissa omalla henkilöstöllä. Yrityksen erityistaitoihin pohjautuu osaaminen ja lupaus laadusta, joka kestää katsetta ja aikaa. Yritys tekee yhteistyötä useiden suomalaisten muotoilijoiden kanssa. ...

Katso lisätiedot

Ompelupalveluita tarjoava yritys, jolla on omat tuotantolaitokset

Yrityksellä on koneet ja osaaminen paksumpien kankaiden ja teknisten materiaalien ompelemiseen. Päätuotteita ovat lemmikkieläintarvikkeet, ensiapulaukut, lasikangastiivisteet. Liikevaihto maittain: Viro 65 %, Suomi 26 %, Ruotsi 9 %. Yrityksellä on tuotantoon tarvittavat laitteet/koneet, ammattitaitoinen työvoima sekä hyvässä kunnossa oleva rakennus. Yhtiö on taloudellisissa vaikeuksissa. Myyntityöhön pitäisi panostaa enemmän....

Katso lisätiedot

Myydään kannattava kosmetiikka-alan maahantuontiyritys

Yritys on toiminut menestyksekkäästi jo 15 vuoden ajan pääkaupunkiseudulla, mutta sen liiketoiminta on siirrettävissä tarvittaessa. Tuotteet ovat laadukkaita ja tunnettuja kosmetiikkabrändejä. Asiakkaisiin kuuluvat muun muassa tavaratalot ja marketit, laivayhtiöt sekä apteekit. Yritys toimii käytännössä yhden henkilön voimin....

Katso lisätiedot

Perinteikäs kello- ja kultasepänliike kaupungin keskustassa Pirkanmaalla

Erinomainen kannattavuus perustuu pitkäkestoisiin asiakassuhteisiin ja hyvään asiakaspalveluun.Liikevaihto muodostuu pääosin valmiiden tuotteiden myynnistä, sekä alan tuotteiden korjauksesta.Päämiehinä alan tukkuliikkeet Suomessa.Yrityksen asiakkaita ovat pääasiassa pirkanmaalaiset yksityiset, yritykset ja yhteisöt....

Katso lisätiedot