Halutaan myydä
Ravintola-Pitseria Hyvinkäällä

Kohdenumero FK56836
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Uusimaa
Henkilöluku 1
Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 18 tammikuuta 00:53
Lisätiedot Myydään ravintola Hyvinkään keskusta-alueelta,Valtakatu 1, asemalle n. 700m, vieressä suosittu Willa-kauppakeskus.
-Ravintolassa 24-asiakaspaikkaa, looshipenkit, vastaostettu MG Gastro-2 kerroksinen pitsauuni, parila, rasvakeitin, sekä 5 -jääkaappia.
-Ravintolan edustalla kahdella suunnalla tilaa terassille, 25 asiakaspaikkaa. Kylmä-sekä kuumabuffet.
-Asiakas -wc ja henkilökunnan wc. Ravintola toiminut nykyisellä omistajalla 8-vuotta, vakituinen asiakaskunta.
-Molemmat ruoan verkkotilauspalvelut, Voltti ja Foodora ovat käytössä. Ravintolasalin seinällä iso taulu-TV. Baaritiski. 2-jääkaappia juomille.
-Tilassa on 8-vuotta sitten tehty keskusilmastointi, taikinakone ja kaikki luvat ovat kunnossa.
-Vuokra 1000,.e kk+ sähkö mittarilukeman mukaan n. 500 e/kk, vesi sisältyy vuokraan.
-Ravintola on ollut nykyisellä omistajalla 8-vuotta ja tiloissa on toiminut ravintola 20-vuotta.

-Ravintolan lähellä on suosittuja yökerhoja sekä muita liikkeitä mm. varaosaliike sekä R-kioski. Ravintolalla on oma parkkipaikka autolle sekä pieni varastohuone.

-Soita tai tule käymään paikanpäällä tutustumaan jos haluat lisätietoja, sovitaan hinnasta ja liiketoiminnan myynnistä. ---Suosittelen että itse näet omin silmin onko paikka mielesi mukainen. Olen paikalla joka päivä klo 14-22.00.
Ota yhteyttä ilmoittajaan Saman Farik 019-416800 s-posti [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään Lauhansarven Luontomatkailukeskus

Liiketoiminnat muodostuvat ravintolan toiminnasta, huviloiden vuokraustoiminnasta sekä Kangasjärven leirintäalueen liiketoiminnasta Tärkeä osa liiketoimintaa on majoitusmyynti, vuokraus ja hoito. Alueella on kahdeksan lomahuvilaa, joissa noin 50 vuodepaikkaa. Huvilat ovat ympärivuotisessa käytössä. Varaukset onnistuvat helposti verkkokaupan kautta.Ravintola valmistaa tilauksen mukaisia herkkuja juhliin, kokouksiin ja muihin ruokailuretkiin. Ravintolapalveluun kuuluu mm. sauna- ja mökkiruokailu, maastoruokai...

Katso lisätiedot

Myydään pitkän historian omaava lihanjalostusteollisuusyritys Pohjois-Italiasta

Yritys on keskittynyt salamin ja makkaran tuotantoon. Toinen tärkeä toimiala on tyypillisten italialaisten liha- ja kalaruokien tuotanto.Nykyään italialaiselle ruoalle ja "valmiille aterioille" on suuri kansainvälinen kysyntä.Vahvuudet:- Suuri tuotantokapasiteetti- Yrityksellä on pitkä historia (yli 50 vuotta)- Hyvä maine markkinoilla- Toimiva kokenut organisaatio...

Katso lisätiedot

Erinomaisesti menestyvä laiturivalmistaja myynnissä

Menestyvä puulaitureiden valmistaja ja avaimet käteen toimittaja myynnissä!Toistakymmentä vuotta laadukkaiden puisten laitureiden valmistukseen ja asennukseen ”avaimet käteen” –periaatteella keskittynyt yritys etsii uutta omistajaa. Yritys toimii valtakunnallisesti.Suuri osa myynnistä tapahtuu projektiluontoisesti. Osa laitureista toimitetaan myös ilman asennusta (tee-se-itse –laiturit). Yritys toimittaa asiakkailleen myös jonkin verran muita puurakenteita kuten terasseja ja piharakennelmia. Yrityksellä on ...

Katso lisätiedot

Voittoa tavoitteleva hammaslääketieteen yritys

Yhtiö on perustettu vuonna 2006 ja sen päätoimiala on hammaslääketieteen kokonaispalvelujen tuottaminen. Kokeneiden hammaslääkäreiden, potilasystävällisten hintojen ja keskeisen sijainnin ansiosta noussut yhdeksi suosituimmista hammasklinikoista, josta saa apua kaikkiin hammasongelmiin. Kaikki tilat, kalusteet ja koneet ovat tällä hetkellä moitteettomassa kunnossa ja niitä huolletaan jatkuvasti. Työntekijöiden keskuudessa vallitsee myönteinen asenne viime vuosien kehitykseen nähden (työolojen parantaminen s...

Katso lisätiedot