Halutaan myydä
Rakennustoimintaa ja kalustemyyntiä harjoittava yritys omalla maahantuonnilla ja verkkokaupalla.

Kohdenumero FK62779
Hintapyyntö 199 000
Liikevaihto 1000000
Taseen loppusumma 190000
Toimiala Rakentaminen
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 9
Myydään rakennusalan monitoimiyritys joko kokonaan tai liiketoiminnat.

Yhtiöllä omaa maahantuontia, huipputyylikäs iso Showroom, vuokratut isot tyylikkäät varasto ja jakelu ja henkilöstötilat.

Yritykselle omaa ammattitaitoista henkilöstöä, ja kattavat yhteistyökumppani verkostot. Sekä valmiiksi neuvotellut maahantuontisopimukset.

Yrityksellä loistavat hankintakanavat ja sisäänostohinnat tukkuihin, ja jälleenmyyjiin oman maahantuonnin lisäksi.

Yhtiön omasta valikoimasta keittiöt, kiintokalusteet ja oheistarvikkeet keittiö ja kylpyhuoneremontteihin sekä kokonaisvaltaisiin huoneistoremontteihin, joko sellaisenaan tai asennettuna.

Yhtiö rakentanut kolme eri brändiä ja verkkosivut sekä verkkokaupan.

Nyt loistava mahdollisuus laajentaa toimintaa tai aloittaa yrittäjyys valmiilla paketilla.

Mahdollisuus ostaa myös merkittävä määrä kalustoa, joka mahdollistaa kaiken kattavan kalustemyynti sekä saneeraus ja rakentamispalvelut.

Käynnissä olevia projekteja ja useita isompia hankkeita putkessa.

Myynnin, markkinoinnin ammattilaiselle. Rakentamisen tai kalustemyynnin ammattilaiselle tai yritykselle joka haluaa kasvattaa toimintaansa kertaheitolla.

Yrityksen tai liiketoimintojen myynnin taustalla on yrittäjän uudet mahdollisuudet.

Yrittäjä valmis tukemaan uutta omistajaa pitkäänkin.

Kerrothan yhteydenottossa itsestäsi tai yrityksestäsi. Ei kiitos epämääräisiä yhteydenottoja.
Lisätietoja saa kysymällä, kun ostoaikeet on todellisia.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hyvin kannattava matkailu- ja majoitusalan yritys, jonka fokus on lyhytaikaisessa vuokrauksessa. Yritys sopii sijoituskohteeksi.

Hyvin varusteltujen lomakiinteistöjen lyhytaikaista vuokrausta. Suurin osa vuokraukseen ja vuokrattaviin kiinteistöihin kohdistuvista töistä teetetään paikallisilla alihankkijoilla. Kohde sopii myös sijoituskohteeksi tai majoituspalveluja tarjoavan suuremman yrityksen yhdeksi toimintahaaraksi. ...

Katso lisätiedot

Designhuonekalujen valmistaja, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa

Yritys perustettiin vuonna 2006 kahden huonekalualan yrityksen fuusiossa.Yritys valmistaa huippuluokan design-huonekaluja ja laivakalusteita erikoistilauksesta.Yrityksellä on lähes kahden vuosikymmenen kokemus erilaisten korjausrakentamisen tarpeisiin vastaavien designhuonekalujen valmistuksesta. Nykyään yhtiö työllistää Virossa yli 50 pätevää asiantuntijaa kaikilla toimialoilla, joilla on käytännön ymmärrys erilaisista materiaaleista ja intensiivinen kokemus kalusteiden ja huonekalujen valmistuksesta hotel...

Katso lisätiedot

Kannattava ja aseman omaava kattofirma, jolla kymmenien vuosien kokemus

Yritys tarjoaa rakennuttajille ja rakennusten kunnossapidosta vastaaville vesikattotyöt, kattohuollot sekä muut rakennusten ulkopuoliset vedeneristystyöt. Palvelut kattavat lähes kaikki katto- ja vedeneristystyöt kuten kattoremontit, huopakatto remontit, peltikatto remontit, uudiskohteet, katon korjaukset ja huoltotyöt, kattojen kuntokartoitukset, raportit ja muut asiantuntijatehtävät sekä pihakansien, siltojen ja sokkeleiden vedeneristykset. Yrityksen ydinmarkkina-alueena voidaan pitää Etelä- ja Lounais-Su...

Katso lisätiedot

CNC-koneistukseen erikoistunut menestynyt konepaja Etelä-Suomesta

Myydään vakavaraisen vuosikymmeniä toimineen hyvin menestyvän CNC-koneistukseen erikoistuneen konepajan osakekannan määräenemmistö pääomistajan eläköitymisen vuoksi.Yrityksessä osaavat työntekijät sekä nykyaikainen konekanta. Nämä yhdessä pitkäikäisten asiakassuhteiden kanssa mahdollistavat liiketoiminnan kyvykkyyden. Tarvittaessa kasvua voi hakea uusasiakashankinnasta tai kasvattamalla olemassa olevien asiakkuuksien myyntimääriä. ...

Katso lisätiedot