Halutaan myydä
Kauneudenhoitoalan liiketoiminta

Kohdenumero FK60883
Hintapyyntö 30 000
Liikevaihto 140 000
Toimiala Parturi, kampaamo
Sijainti Keski-Suomi
Henkilöluku 4
Parturi-kampaamo, jossa mahdollisuudet pyörittää myös kosmetologi-, ripsienpidennys, yms. palveluita

Varasto 7000€ - ammatti ja jälleenmyyntituotteita
Asiakasrekisteri, kassajärjestelmä, nettikauppa, sometilit, brändi - avaimet käteen periaatteella
Kalusteet - 5 peilipaikkaa, tuolia, Apple iMac läppäri, iPad, lämpökuivain, pesutorni, 2 ripsipetiä ja muuta irtaimistoa

Pääset nopeasti kiinni liiketoimintaan, säästyy aikaa ja rahaa, kun pohjatyö on jo tehty.

Liiketila 123m2, jossa neliöihin nähden edullinen vuokra 1200€/kk+alv.24%. Kiinteää vuokrasopimusta jäljellä vuosi - vuokrankorotuksia ei tänä aikana tule.

Yläkerrassa 5 peilipaikkaa, joista 2 tällä hetkellä vuokrattuna. Alakerrassa 3 huonetta, joista yksi on taukohuone, toinen soveltuu esim. kosmetologille tai ns. vastaavia palveluita tekevä.

Yrityksen henkilömäärä 4. Yrittäjä + 1 vuokratuolilainen + 2 sopimusyrittäjää, joista toinen osaiaikaisena

Palvelut ovat aina määrittyneet tekijöiden mukaan. Yrityksen brändi on kuin "pilvi" tai "sateenvarjo" jonka brändi kattaa alleen laajasti kauneudenhoito ja kauneuden hyvinvointipalveluita.

Tämän hetken palveluita ovat:
-hiukset
-meikki
-tyyli

Tyylipalvelut ovat omistajan tekemä palvelu, joten nämä poistuvat yrityskaupan toteuduttua, ellei toista tekijää sille löydetä.

Yrityksen brändi on itsenäinen, eikä tukeudu omistajaan. Yritys on toiminut historiassaan muutaman vuoden vuokratuolilaisten palveluilla ilman omistajan läsnäoloa.

Mahdollisuudet kehittymiseen ja laajentumiseen on olemassa nykyisessäkin liiketilassa.

Liikevaihto
2020 180 500€
2021 147 700€
2022 120 600€
2023 136 000€

Henkilökunta
2020 5
2021 4
2022 2,5 (yksi osa-aikainen)
2023 4

Asiakasrekisteri käsittää 1700 henkilön tiedot. 80% naisia, 20% miehiä. Nykyinen kohderyhmä 25-55 vuotiaita naisia.

Tavarantoimittajia on pääasiassa hiusalan tukkurit - Four reasons, Redken, Goldwell, Cutrin. Työskentelyyn tarvittavia välineitä - Palmikko, Kinnunen ja Velimark Oy.

Profiilikuvaus
Liiketoiminta tarjoaa asiakkaille ratkaisuja omaan tyyliin - hiusten, meikin, tyylin tai muun kauneuskäsitteen kautta. Palvelulla tarjotaan helppoutta, ei tarvitse päättää aina itse mitä tehdään ja miten tehdään ja helppous pyritään saamaan mukaan myös kotiin asti. Pääasiallisesti on kohdistettu 25-55-vuotiaille naisille. Palvelu on tarpeellinen, sillä vaikka se olisikin ulkoisesti tehtävä tyyliseikka, niin se tuntuu kaikilla myös sisäisesti helpottavina tunnetiloina.

Etsin liiketoiminnan ostajaa, jota kiinnostaa jatkaa yritystoimintaa näistä lähtökohdista. Yritystä ei tarvitse luoda alusta, vaan tunnettavuutta on luotu jo valmiiksi. Liiketoiminta on myynnissä mm. terveys- ja perhesyistä.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

uusien puutuotteiden tuoteoikeudet

Yritys on suunnitellut useampia uusia puumateriaaleisin rakentuvia tuotteita, joiden tuoteoikeudet ollaan myymässä. Keksijä on eläkkeellä, eikä halua lähteä itse markkinoimaan yrityksiä. Yrittäjä voi toimia tarvittaessa tuotteiden tuotannon alihankkijaana. Tuoteoikeudet hankkimalla ostaja saa edullisesti nopean lähdön uusiin tuotteisiin, joiden pohjalla on suosien tuumiminen ja kokeilut. Sopii hyvin ostajalle, jolla on valmiit myyntikanavat ja/tai tuotantokapasiteettia. Tuotteiden markkinapotentiaali on pit...

Katso lisätiedot

Vahvasti kasvu-uralla oleva kannattavasti toimiva maanrakennus/paalutus alan yritys

Yrityksellä on vuosien mittainen kokemus omalta erikoisalaltaan ja yhtiö on panostanut voimakkaasti niin henkilöstönsä osaamiseen kuin tekniseen resurssiinsa. Näin yritys on saavuttanut todella vahvan markkina-aseman ja omalla segmentillään sen voidaan todeta olevan merkittävä toimija Suomen markkinoilla.Markkina-alueena voidaan pitää koko Suomea.Yrityksen liikevaihto on kasvanut jatkuvasti ja kasvulle odotetaan myös jatkoa. Kuluva tilikausi on lähtenyt liikkeelle mukavasti ja toteutuma osoittaa kasvutavoit...

Katso lisätiedot

Tuottava tamperelainen ruokaravintola nyt edullisesti

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, herkullisista tuotteista ja ystävällisestä asiakaspalvelusta....

Katso lisätiedot

Myynnissä Kurikan Kiinteistöyhtiö Männistö Oy

Kiinteistöyhtiö sijaitsee Etelä-Pohjanmaan maakunnan alueella Kurikassa hyvien liikenneyhteyksien varrella kaupungin keskustassa. Kiinteistössä aikaisemmin toimineen teollisen tehtaan jälkeen tilat on saneerattu vastaamaan useiden vuokralaisten tarpeita. Tilat soveltuvat moneen käyttöön ja ne ovat helposti muutettavissa käyttötarpeen mukaan. Kiinteistön rakennusala on noin 3 700 m2 ja kerrosala n. 4 300 m2. Kiinteistöstä on yli 60 % vuokrattuna. Kaikki kiinteistön tilat ovat lämpöiset ja kaukolämmön piiris...

Katso lisätiedot