Halutaan myydä
Kauneudenhoitoalan liiketoiminta

Kohdenumero FK60883
Hintapyyntö 30 000
Liikevaihto 140 000
Toimiala Parturi, kampaamo
Sijainti Keski-Suomi
Henkilöluku 4
Parturi-kampaamo, jossa mahdollisuudet pyörittää myös kosmetologi-, ripsienpidennys, yms. palveluita

Varasto 7000€ - ammatti ja jälleenmyyntituotteita
Asiakasrekisteri, kassajärjestelmä, nettikauppa, sometilit, brändi - avaimet käteen periaatteella
Kalusteet - 5 peilipaikkaa, tuolia, Apple iMac läppäri, iPad, lämpökuivain, pesutorni, 2 ripsipetiä ja muuta irtaimistoa

Pääset nopeasti kiinni liiketoimintaan, säästyy aikaa ja rahaa, kun pohjatyö on jo tehty.

Liiketila 123m2, jossa neliöihin nähden edullinen vuokra 1200€/kk+alv.24%. Kiinteää vuokrasopimusta jäljellä vuosi - vuokrankorotuksia ei tänä aikana tule.

Yläkerrassa 5 peilipaikkaa, joista 2 tällä hetkellä vuokrattuna. Alakerrassa 3 huonetta, joista yksi on taukohuone, toinen soveltuu esim. kosmetologille tai ns. vastaavia palveluita tekevä.

Yrityksen henkilömäärä 4. Yrittäjä + 1 vuokratuolilainen + 2 sopimusyrittäjää, joista toinen osaiaikaisena

Palvelut ovat aina määrittyneet tekijöiden mukaan. Yrityksen brändi on kuin "pilvi" tai "sateenvarjo" jonka brändi kattaa alleen laajasti kauneudenhoito ja kauneuden hyvinvointipalveluita.

Tämän hetken palveluita ovat:
-hiukset
-meikki
-tyyli

Tyylipalvelut ovat omistajan tekemä palvelu, joten nämä poistuvat yrityskaupan toteuduttua, ellei toista tekijää sille löydetä.

Yrityksen brändi on itsenäinen, eikä tukeudu omistajaan. Yritys on toiminut historiassaan muutaman vuoden vuokratuolilaisten palveluilla ilman omistajan läsnäoloa.

Mahdollisuudet kehittymiseen ja laajentumiseen on olemassa nykyisessäkin liiketilassa.

Liikevaihto
2020 180 500€
2021 147 700€
2022 120 600€
2023 136 000€

Henkilökunta
2020 5
2021 4
2022 2,5 (yksi osa-aikainen)
2023 4

Asiakasrekisteri käsittää 1700 henkilön tiedot. 80% naisia, 20% miehiä. Nykyinen kohderyhmä 25-55 vuotiaita naisia.

Tavarantoimittajia on pääasiassa hiusalan tukkurit - Four reasons, Redken, Goldwell, Cutrin. Työskentelyyn tarvittavia välineitä - Palmikko, Kinnunen ja Velimark Oy.

Profiilikuvaus
Liiketoiminta tarjoaa asiakkaille ratkaisuja omaan tyyliin - hiusten, meikin, tyylin tai muun kauneuskäsitteen kautta. Palvelulla tarjotaan helppoutta, ei tarvitse päättää aina itse mitä tehdään ja miten tehdään ja helppous pyritään saamaan mukaan myös kotiin asti. Pääasiallisesti on kohdistettu 25-55-vuotiaille naisille. Palvelu on tarpeellinen, sillä vaikka se olisikin ulkoisesti tehtävä tyyliseikka, niin se tuntuu kaikilla myös sisäisesti helpottavina tunnetiloina.

Etsin liiketoiminnan ostajaa, jota kiinnostaa jatkaa yritystoimintaa näistä lähtökohdista. Yritystä ei tarvitse luoda alusta, vaan tunnettavuutta on luotu jo valmiiksi. Liiketoiminta on myynnissä mm. terveys- ja perhesyistä.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Sahateollisuuslaitteiden valmistus ja huolto

Yhtiö  omistaa kiinteistöjä ja tuotantorakennuksia, joissa se suunnittelee, valmistaa, myy ja huoltaa metsä- ja sahateollisuuslaitteita. Yrityksellä on kanta-asiakasverkosto: saha- ja puuteollisuusyrityksiä.Hyvän kokemuksen ja tunnustuksen ansiosta tällä toimialalla on mahdollisuus kasvaa sahateollisuuslaitteiden myynnissä vientimarkkinoilla ja/tai siirtyä siirtyä puun jälkikäsittelykoneiden tuotannon alalle.Myös biopolttoainekattilarakennusten rakentaminen on mahdollista aloittaa uudelleen yrityksen pitkäj...

Katso lisätiedot

Yksi viron vanhimmista ja tunnetuimmista vaatetusyhtiöistä

Yhtiön liikevaihto on yli 3 milj € vuodessa. Viime vuosina on uusittu lähes kaikki koneet ja laitteet. Tuoteiden laatu vastaa EU vaatimuksille – yli puolet tuotannosta myydään Pohjoismaissa ja muissa Euroopan maissa. Mahdolliset uudet asiakkaat ulkomailla: Japani, Espanja, Venäjä, Amerikka. Kotimarkkinoilla sopimukset kaikkien suurten kauppaketjujen kanssa.  ...

Katso lisätiedot

Korkealaatuisiin tuotteisiin erikoistunut perinteikäs leipomo omalla kahvilalla

Korkealaatuiset, lähtökohtaisesti lähellä tuotetuista raaka-aineista valmistetut tuoreet tuotteet, joita valmistavat alansa huippuosaajat!...

Katso lisätiedot

Yritys, jolla on kiinteistökehitysprojekti kylpyläkompleksin rakentamiseksi Tartumaalle

Yhtiö omistaa 5 hehtaarin kiinteistön, jonne on tarkoitus rakentaa kaksi kolmikerroksista 3 000 m2 rakennusta, joista toiseen tulevat kylpylä- ja saunakeskus ja toiseen parvekkeelliset huoneistot.Alueelle rakennetaan patikointi- ja lenkkeilypolut, julkinen uimaranta, kalastusmahdollisuudet, frisbeegolf, yhteinen grillaus- ja nuotioalue. Alueen osalta on saatettu voimaan asemakaava, rakennusten rakennussuunnitelmat ovat valmiina.Kiinteistö sijaitsee Tarton maakunnassa, 25 m Tartosta Jõhvin suuntaan....

Katso lisätiedot