Halutaan myydä
Verkkokauppa, puhdas juomavesi

Kohdenumero FK54464
Hintapyyntö 6 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Myydään verkkokaupan liiketoiminta, domainit, varasto tällä hetkellä n. 1000 €. Verkkokaupan varaston voit perustaa mihin osoitteeseen tahansa. Sivusto on tarkoitettu suomalaisille, joten sijoituspaikkasi voi olla missä tahansa Suomessa. Verkkokauppa on ollut osa isompaa verkkokaupparyhmää, mutta sitä voi pienimuotoisena aloittaa myös sellaisenaan. Tarjoamme hyvän ja todella edullisen verkkokauppa-alustan, jota on myös helppo itse päivittää.
Mitä tarvitset ? Sopivan, kuivan varastotilan, 20-40 neliötä tai mieluimmin enemmän, sillä kasvua tulee nopeasti.
Mitä myyt verkkokaupassa? Tarvikkeita puhtaan veden tuottamiseen suoraan hanasta ilman kemikaaleja. Erikoisala terveys- ja hyvinvointisektorille, jolla on valtava potentiaali. Puhdas vesi ei ole itsestään selvyys edes Suomessa. Kaivovedet, järvivedet, vanhat putkistot, vesilaitosten virheet ja onnettomuudet, kaikki aiheuttavat jatkuvasti kehittyvää tai akuuttia terveysriskiä. Puhdistuslaitteita myös suuressa mittakaavassa, teollisuudelle, elintarviketuotannolle, vesilaitoksille.
Jos olet vesijohtoalan ammattilainen, voit tehdä tästä erikoisosaamisalueen ja myydä sekä laitteet että asennuspalvelun omalle toiminta-alueellesi. Jos teet pelkkää tarvikekauppaa, yksityisten asiakkaiden lisäksi voit tehdä tukkukauppaa koko Suomeen.
Mistä hankit tavarat? Kaikki tuotteet tulevat Suomen ulkopuolelta. Katemarginaali on hyvä, kertatilausten ei tarvitse olla kovin isoja ja toimitusaika on kohtuullinen.
Miten opit tuotteet ja liiketoiminnan? Annamme peruskoulutuksen sekä tuotteille että tavaran hankinnalle kuin myös tarvittaessa verkkokauppatoiminnoille. Jonkinlainen tekniikan yleistuntemus auttaa alkuun, sekä tietysti tietokoneen käyttökokemus. Juuri uudistettu, nykyaikainen verkkokauppa, joka voidaan siirtää omalle domainillesi. Emme myy yritystä vaan liiketoiminnan, voit liittää toiminnan olemassaolevaan yritykseen tai perustaa uuden.




Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Ei paikkakuntasidonnainen, siirrettävissä oleva, elektroniikka ja sähköalan tuotteiden valmistaja

Yritys on kehittänyt kansainvälisestikin kilpailukykyisen tuotteen, jonka valmistus on sen omissa käsissään. Kotimaan markkinoilla yritys huolehtii myös myynnistä ja markkinoinnista, mutta vientimarkkinoilla sillä on apunaan iso eurooppalainen toimija, joka markkinoi tuotetta vientimarkkinoilla.Yritys jatkaa tuotekehitystyötä ja ylläpitää näin kilpailukykyään. Sen ydinkilpailijat ovat lähinnä kolme isoa ulkomaista alan toimijaa, joiden tuotteisiin nähden yrityksen tuotteilla on selkeitä kilpailuetuja....

Katso lisätiedot

Myytävänä menestyvän kodinkonekauppaa harjoittavan yrityksen osakekanta

Myytävänä pitkään toimineen menestyvän kodinkonekauppaa harjoittavan yrityksen osakekanta.Yhtiö toimii muutamalla paikkakunnalla harjoittaen lähinnä kodintekniikan vähittäismyyntiä.Yrityksen toiminta ja talous ovat vahvalla pohjalla sekä yhtiön tulevaisuuden näkymät ovat hyvät.Yritys myydään pääomistajan eläköitymisen vuoksi mutta osa pienosakkaista jatkaa mielellään työntekoa uuden omistajan apuna, samoin kuin koko muu ammattitaitoinen henkilöstä.Tässä siis mielenkiintoinen mahdollisuus kodintekniikasta ki...

Katso lisätiedot

Digi-painotalo nykyaikaisilla laitteilla.

Digi-painotalo, jonka tavoitteena on tarjota nopeita, käteviä ja laadukkaita painoratkaisuja yritysasiakkaille kohtuulliseen hintaan. Yritys valmistaa pääasiassa mainosprinttejä, erilaisia ​​tarroja, esitteitä, käyttöohjeita ja erikoisratkaisuja.Yrityksen taloudellinen tilanne on hyvä - varoja on riittävästi materiaalien hankintaan ja tarvittaessa voidaan investoida myös uusien laitteiden hankintaan.Yritys toimii kompaktina ja tehokkaana tiiminä, jossa on alansa ammattilaisia.85 % asiakkaista on kanta-asiak...

Katso lisätiedot

Puusepänliiketoiminta, jolla on kymmenien vuosien toimintahistoria

Puusepänliike valmistaa yksilöllisiä puusepäntuotteita vaativiin projekteihin. Puutuotteita valmistetaan asiakkaiden erikoistarpeisiin ja useimmiten arkkitehdin tai sisustussuunnittelijan suunnitelmien mukaan. Tuotteet ovat aina yksilöllisiä, varta vasten kohteeseen valmistettuja.Liiketoiminnan kannattavuus on hyvä ja se tarjoaa uudelle omistajalle vuosikymmenten aikana valmiiksi rakennetun toimivan kokonaisuuden, jolla on valmiiksi hyvä tunnettuus, kassavirta sekä hyvät asiakkaat.Myynnissä oleva puusepänli...

Katso lisätiedot