Halutaan myydä
Lapsiperheiden verkkojulkaisu / verkkolehti

Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Kustannustoiminta
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1-2
* Etsitään yrittämisestä kiinnostuneita osakkaita 1-3 henkilöä, jotka ovat valmiita antamaan oman työpanoksensa ja osaamisensa uuden yrityksen kehittämiseen *

Askarteluideat.fi on uusi, sähköinen koko perheen askartelulehti, joka ilmestyy joka toinen kuukausi. Jokaisesta numerosta löytyy 50 erilaista ja inspiroivaa ohjetta koko perheelle sekä kouluissa ja päiväkodeissa toteutettavaksi. Ohjeiden mukana on myös video-ohjeita, joiden avulla mallien tekeminen on helppoa ja hauskaa.

Askarteluideat on uusi julkaisu, josta on ilmestynyt kaksi numeroa ja kolmas tulee ulos tammikuussa. Lehden sisältöä kehitetään jatkuvasti ja tammikuussa kehityksen alla ovat valokuvat, jotka kuvataan ammattilaisen toimesta. Vaikka lehti on uusi (ja vielä aika kotikutoinen), on se saanut jo laajan lukijakunnan, paljon hyvää palautetta sekä kiinnostusta. Erityisesti korona-aika on luonut tarpeen erilaisella tekemiselle kotona oman perheen kesken, ja Askarteluideat tuovat siihen osaltaan ideoita. Käsillä tekeminen myös kehittää lasten ajattelua, koordinaatiota ja keskittymiskykyä, ja on hyvää vastapainoa älylaitteille.

Tarjoamme ideoiden ja ohjeiden lisäksi myös asiakkaan halutessa tarvikepaketin mallien toteuttamiseen, joka toimitetaan postitse ennen lehden ilmestymistä.

Etsimme yrittäjyydestä ja kädentaidoista innostuneita tai kustannusalaa tuntevia apukäsiä mukaan toiminnan kehittämiseen. Toivomme, että pystyt ainakin osa-aikaisesti antamaan oman työpanoksesi yrityksen ja lehden kehittämiseen. Voit olla hyvä ilmoitus-/kumppanimyyjä, valokuvaaja, innokas askartelija, some-markkinoija, nettisivujen/verkkokaupan ammattilainen tai jotain muuta, josta uskoisit olevan meille hyötyä. Tärkeää on, että olet myös mukava työkaveri, yhteistyökykyinen, kannat vastuuta, et luovuta helposti ja sinun kanssa on helppo työskennellä.

Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee kaksi henkilöä, joiden apuna on mallien tekijöitä ja AD. Tarkoituksenamme on laajentua kieliversioin ulkomaille ensi vuoden aikana.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.