Halutaan myydä
Omistaja/Yrittäjä ravintola- ja hotellialalle, Kummelgrund Oy Ab, Kristiinankaupunki

Kohdenumero FK505
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Majoitusyritys, hotellit
Sijainti Pohjanmaa
Halutaan myydä tai vuokrata: Hotelliravintola Kummelgrund Oy Ab, Kristiinankaupunki
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Majoitus- ja ravintolayritys Hotelli-ravintola
Sijainti Pohjanmaa

Upealla paikalla Kristiinankaupungin Skaftungin kylässä sijaitseva hotelli- ravintolakiinteistö etsii sitoutunutta yrittäjää tai yrittäjäparia, ravintola-, hotelli- ja tapahtuma-alan osaajaa, ottamaan haltuun Kummelgrund Oy Ab:n liiketoiminta itsenäisenä yrittäjänä, joko omistajana, vuokralaisena tai ostamaan kiinteistön.

Kummelgrund on tehty asiakkaille, jotka hakevat parasta, haluavat asua tasokkaissa puitteissa, arvostavat hyvää palvelua ja korkealaatuista ruokaa. Mikäli pystyt sitä tuottamaan, niin Kummelgrund on sinulle oikea paikka. Se on nykymuodossaan pieni ja intiimi, mutta kaavoitettu 1600 m2 lisärakennusoikeus antaa mahdollisuuden myös volyymiltään suurempaan liiketoimintaan.

Kummelgrund on entinen merivartioasema, joka on perusteellisesti, pieteetillä saneerattu vaativien kokousasiakkaiden tarpeita vastaavaksi. Viihtyisät, hyvin varustellut huoneet, keittiö ja ravintola, kokoustila Tornin neljännessä kerroksessa, panoraamaikkunoin takaavat ikimuistoisen kokous- tai juhlaelämyksen. Elämystä vahvistaa varsinainen vetonaula, luonto. Merellinen niemi takaa Kummelgrundille rauhan ja yksityisyyden. Heti suojaisan saariston takaa avautuva avomeri korostaa merellisyyttä. Luontopolku kallioisilla rannoilla ja laavu nuotiogrilleineen antavat mahdollisuuden päästä lähelle luontoa.
Luonnonläheisyys ja hiljaisuus ovat tunnusomaisia Kummelgrundille, mutta sinne on kuitenkin helppo tulla. Perille pääsee autolla asfaltoitua tietä pitkin, veneellä tulevia varten on merkitty veneväylä ja kiireisille helikopteritasanne.

Vaasa, Pori ja Seinäjoki sijaitsevat vain runsaan 100 km etäisyydellä ja alueella on valtava määrä yrityksiä kokous, koulutus ja edustustarpeineen, sekä muita potentiaalisia asiakkaita kuten perhejuhlia ja kesäaikaan mökkiläisiä ja turisteja. Ne kaikki tarvitsevat palvelua, jota Kummelgrund voi niille tarjota. Se on jo nyt lajissaan ainutlaatuinen seutukunnalla ja sinun kehitysideoittesi jälkeen nykyistä houkuttelevampi. www.kummelgrund.fi -kotisivulta aukenee facebook esittelyvideo.

Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä!
Kysy lisää kohteesta jättämällä yhteystietosi.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Viroon rekisteröity ilmailuyritys, joka tarjoaa erilaisia ​​lentotöitä helikoptereilla

Yhtiö omistaa Robinson 44 Raven I -helikopterin.Viron liikennelautakunta on myöntänyt yhtiölle EASA AOC -lentoluvat (matkustajakuljetukset) ja erityistyöluvat SPO (korkean riskin lennot). Yhtiön AOC-, SPO-luvat ovat myös Suomen, Latvian ja Liettuan ilmailuviranomaisten hyväksymiä.SPO:n suunnassa päätehtävät ovat voimalinjojen tarkastukset, puiden oksien sahauslennot voimalinjojen läheltä, erilaiset ripustusmuovin nostotoimenpiteet, hätälennot, valokuva- ja kuvauslennot. AOC:n suunnan päätyöt ovat taksi- ja ...

Katso lisätiedot

Kannattava padel-liiketoiminta, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Uudellamaalla

Yhtiö tarjoaa Uudenmaan alueella puitteet padelin pelaamiseen sekä mahdollisuuden lajin valmennukseen.Hallin sijainti keskusta-alueella mahdollistaa helpon saapumisen niin omilla, kuin julkisilla kulkuvälineilläkin.Toimintaa harjoitetaan vuokratiloissa, joihin on investoitu merkittävästi luotaessa toiminnan harjoittamiseen soveltuvat tasokkaat puitteet.Palveluihin kuuluvat myös golf-simulaattorit, A-oikeudellinen kahvio, välinemyynti, valmennus, tapahtumat ja seurayhteistyö.Uusi omistaja voi pyörittää liike...

Katso lisätiedot

Myydään Koskut Burgerin liiketoiminta kiinteistöineen Jalasjärveltä

Nyt myynnissä loistavalla sijainnilla olevan grillin liiketoiminta sekä kiinteistö tontteineen. Kiinteistö on kooltaan n. 180 m2 ja tontti 2 ha. Liikekiinteistöön on oma liittymä kolmostieltä.Grilli tarjoaa keittolounasta, grilliannoksia, virvokkeita ja tietenkin kahvia makean purtavan kera. Asiakaspaikkoja on sisätiloissa 50 henkilölle ja ulkona terassilta löytyy lisätilaa kymmenelle henkilölle.Tässä on erinomainen tilaisuus vaikkapa yrittäjähenkiselle pariskunnalle lähteä grilliyrittäjäksi. Nykyisellään t...

Katso lisätiedot

Myynnissä yritys joka tarjoaa laaja-alaisia lastensuojelun palveluita

Oletko intohimoinen yrittäjä tai sijoittajaa, joka haluaa jatkaa arvokasta lastensuojelun liiketoimintaa. Yritys tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa huostaanotetuille, kiireellisesti tai avohuollon sijoitetuille peruskouluikäisille lapsille.Yritys tarjoaa laaja-alaisia lastensuojelun palveluita, jotka jakautuvat sijaishuollon ja avohuollon palveluihin. Palveluihin kuuluvat perhetyö, tukihenkilötyö, valvotut tapaamiset ja ympärivuorokautinen hoito. Asiakaspalvelu on yrityksen toiminnan sydämessä, ja kaikki yr...

Katso lisätiedot