Halutaan myydä
Omistaja/Yrittäjä ravintola- ja hotellialalle, Kummelgrund Oy Ab, Kristiinankaupunki

Kohdenumero FK505
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Majoitusyritys, hotellit
Sijainti Pohjanmaa
Halutaan myydä tai vuokrata: Hotelliravintola Kummelgrund Oy Ab, Kristiinankaupunki
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Majoitus- ja ravintolayritys Hotelli-ravintola
Sijainti Pohjanmaa

Upealla paikalla Kristiinankaupungin Skaftungin kylässä sijaitseva hotelli- ravintolakiinteistö etsii sitoutunutta yrittäjää tai yrittäjäparia, ravintola-, hotelli- ja tapahtuma-alan osaajaa, ottamaan haltuun Kummelgrund Oy Ab:n liiketoiminta itsenäisenä yrittäjänä, joko omistajana, vuokralaisena tai ostamaan kiinteistön.

Kummelgrund on tehty asiakkaille, jotka hakevat parasta, haluavat asua tasokkaissa puitteissa, arvostavat hyvää palvelua ja korkealaatuista ruokaa. Mikäli pystyt sitä tuottamaan, niin Kummelgrund on sinulle oikea paikka. Se on nykymuodossaan pieni ja intiimi, mutta kaavoitettu 1600 m2 lisärakennusoikeus antaa mahdollisuuden myös volyymiltään suurempaan liiketoimintaan.

Kummelgrund on entinen merivartioasema, joka on perusteellisesti, pieteetillä saneerattu vaativien kokousasiakkaiden tarpeita vastaavaksi. Viihtyisät, hyvin varustellut huoneet, keittiö ja ravintola, kokoustila Tornin neljännessä kerroksessa, panoraamaikkunoin takaavat ikimuistoisen kokous- tai juhlaelämyksen. Elämystä vahvistaa varsinainen vetonaula, luonto. Merellinen niemi takaa Kummelgrundille rauhan ja yksityisyyden. Heti suojaisan saariston takaa avautuva avomeri korostaa merellisyyttä. Luontopolku kallioisilla rannoilla ja laavu nuotiogrilleineen antavat mahdollisuuden päästä lähelle luontoa.
Luonnonläheisyys ja hiljaisuus ovat tunnusomaisia Kummelgrundille, mutta sinne on kuitenkin helppo tulla. Perille pääsee autolla asfaltoitua tietä pitkin, veneellä tulevia varten on merkitty veneväylä ja kiireisille helikopteritasanne.

Vaasa, Pori ja Seinäjoki sijaitsevat vain runsaan 100 km etäisyydellä ja alueella on valtava määrä yrityksiä kokous, koulutus ja edustustarpeineen, sekä muita potentiaalisia asiakkaita kuten perhejuhlia ja kesäaikaan mökkiläisiä ja turisteja. Ne kaikki tarvitsevat palvelua, jota Kummelgrund voi niille tarjota. Se on jo nyt lajissaan ainutlaatuinen seutukunnalla ja sinun kehitysideoittesi jälkeen nykyistä houkuttelevampi. www.kummelgrund.fi -kotisivulta aukenee facebook esittelyvideo.

Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä!
Kysy lisää kohteesta jättämällä yhteystietosi.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kannattava autokorjaamo Varsinais-Suomessa

Myydään kannattava ja pitkään toiminut autokorjaamo Varsinais-Suomalaisessa pikkukaupungissa. Vakiintunut asiakaskunta ja erinomainen liikepaikka. Myydään eläköitymisen takia....

Katso lisätiedot

Luotettava suurempien kiinteistöjen sähköurakointeihin erikoistunut sähköasennusyritys

Pirkanmaan alueen sähköurakointeihin erikoistunut kasvava sähköasennusyritys. Voivat tehdä kaikenlaisia sähkötöitä. Asiakkaita ovat olleet pääasiassa rakennusalan yritykset, muut yritykset ja mm. kunnat ja kaupungit ja muutamia vakiintuneita tehdas kokoluokan yrityksiä. Näinollen kokemusta on niin julkisen sektorin töistä kuin asuntotuotannon kohteistakin. Yritys on tehnyt myös taloyhtiöille sähköhuoltoa....

Katso lisätiedot

Tosi tilaisuus nopealle maanrakennusalalta!

Nyt tilaisuus nopealle sijoittajalle tai kasvuhakuiselle maanrakentajalle / infrarakentajalle. Pahassa likviditeettikriisissä oleva tunnettu useita kymmeniä vuosia toiminut infrarakentamisen ammattilainen Lounais-Suomesta etsii uutta omistajaa, joka pystyisi auttamaan nykyisessä kassakriisissä ja varmentamaan yritystoiminnan jatkuvuuden. Yrityksen hinta on vain symbolinen. Yrityksen oikaistu tasearvo on positiivinen. Pikainen käyttöpääoman tarve on kuitenkin merkittävä tällä hetkellä. Eli nyt mahdollisuu...

Katso lisätiedot

Robottihitsaukseen erikoistunut laite- ja kokoonpanovalmistaja

Keskiraskas konepaja, joka valmistaa alihankintana laiteosia ja kokoonpanoja pääasiassa ulkopuolisille asiakkaille mutta myös emoyhtiön tarpeisiin. Asiakassuhteet ovat pääosin pitkäaikaisia ja luottamuksellisia....

Katso lisätiedot