Halutaan myydä
Myynnissä persoonallinen ja tunnettu ruokaravintola nelostien varrella

Kohdenumero FK62271
Hintapyyntö 125 000
Liikevaihto 541 000
Taseen loppusumma 65 000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 5

Persoonallinen ja hyvämaineinen ravintola sijaitsee nelostien varrella. Ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa, anniskeluoikeudet sekä kaksi hyvin varusteltua kokous- / juhlakabinettia.

Yritys on ollut samojen yrittäjien omistuksessa vuodesta 1995 alkaen. Tänä aikana yritykselle on muodostunut pitkäaikainen sekä vahva asiakaskunta, joka muodostuu pääsääntöisesti nelostien kulkijoista. Samat asiakkaat palaavat ravintolaan vuosi toisensa jälkeen.

Liiketoiminnan jatkaminen onnistuu jouhevasti, sillä ravintolaan on tehty viime vuosina merkittäviä uudistuksia, mm. ravintolasalin kalusto on uusittu vuonna 2018. Yrityksessä toimii tällä hetkellä omistajan lisäksi neljä ammattitaitoista henkilöä. Myynnin syynä on eläköityminen.

Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti asiakkaiden parissa työskentelystä nauttivalle yrittäjäpariskunnalle. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän ravintolan liiketoimintaan erikseen sovittavalla tavalla.

Liiketoimintakaupan lisäksi nykyisen yrittäjän kanssa on mahdollista neuvotella liikekiinteistön (460 m2) ja tontin (0,5 ha) kaupasta. Samalla tontilla, yrittäjän vuokralaisena toimii polttoainejakelun kylmäasema ja sähkölatauspisteet kuudelle autolle tontin rajalla.

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen, jossa pääsette tutustumaan yritykseen paikan päällä!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Asfaltti- ja kiinteistöalan erikoisosaaja, jolla on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus

Yhtiöllä on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus ja se tarjoaa samanaikaisesti useampaa eri palvelua samoille asiakkaille, joka lisää sen kilpailuetua ja luo konkreettista lisäarvoa asiakkaille.Nuorekas kasvuyritys saavuttaa meneillään olevana tilikautena kautta aikain suurimman liikevaihtonsa.Palveluihin kuuluvat mm. kiinteistöjen asfaltin ja kattojen korjaus- sekä huoltotyöt ja erilaiset vesieristystyöt.Yhtiö on innovatiivinen uudistaja ja alan edelläkävijä, jonka tavoitteena on tuottaa asiakkaille merkittäv...

Katso lisätiedot

Yritys, jolla on kiinteistökehitysprojekti kylpyläkompleksin rakentamiseksi Tartumaalle.

Yhtiö omistaa 5 hehtaarin kiinteistön, jonne on tarkoitus rakentaa kaksi kolmikerroksista 3000 m2 rakennusta, joista toiseen tulevat kylpylä- ja saunakeskus ja toiseen parvekkeelliset huoneistot.Alueelle rakennetaan patikointi- ja lenkkeilypolut, julkinen uimaranta, kalastusmahdollisuudet, frisbeegolf, yhteinen grillaus- ja nuotioalue. Alueen osalta on saatettu voimaan asemakaava, rakennusten rakennussuunnitelmat ovat valmiina.Kiinteistö sijaitsee Tarton maakunnassa, 25 m Tartosta Jõhvin suuntaan....

Katso lisätiedot

Kaksi kannattavaa päiväkotia Etelä-Suomen kaupungissa, myydään yhdessä tai erikseen

Toimintansa vakiinnuttaneet päiväkodit sijaitsevat hyvillä alueilla, jonne tulossa uusia asuntoja ja asukkaita....

Katso lisätiedot

Rakennusalan erikoistyöt Keski-Suomessa

Yritys tekee vaativia erikoisrakennuskohteita, kuten siltakorjauksia (2/3). Lisäksi yritys tekee myös kiinteistöjen muutostöitä (1/3)....

Katso lisätiedot