Halutaan myydä
Myydään teollisuusyritys, jolla omia patentoituja tuotteita

Kohdenumero FK54725
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto alle 1 Meuroa
Toimiala Metallituotteiden valmistus
Sijainti Koko Suomi
Myydään teollisuusyritys, jolla omia patentoituja tuotteita

Yritys valmistaa tuotteita rakennus-, LVI- ja sähköteollisuuden tarpeisiin. Markkinan koko on kasvava putkiremonttien, sähköremonttien, energiasaneerauksien ja uudisrakentamisen mukaisesti.

Yrityksellä on laaja asiakaskunta, kattava valmistus- ja toimittajaverkosto sekä vahvasti kasvava asema markkinoilla. Yritys tekee suoraa b2b-kauppaa mm. suurten rakennusliikkeiden kanssa.

Tuotteiden vientimahdollisuudet ovat erinomaiset sekä nopeasti toteutettavissa. Tuotteille on jo kysyntää mm. Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa.

Yrityksen toiminta ei ole paikkaan sidonnainen, sen voi siirtää osaksi omaa tuotantoa.

Tässä yrityksessä on upea mahdollisuus jo toimivalle yritykselle lisätä myyntiä tai laajentaa tuote- ja markkina-aluettaan.

Myös Aloittavalle yrittäjälle tai yritystoiminnasta kiinnostuneelle tässä on loistava mahdollisuus päästä helposti omilla tuotteilla merkittävän kokoiseen markkinaan kiinni.

Yritys myydään kokonaan tai osittain.

Kysy lisätietoja


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Megazone-lasertaisteluja tarjoava yhtiö Kuopiossa

Myydään Adrenaliinia ja jännitystä tarjoava Megazone, joka sijaitsee Kuopiossa.Megazone on Megahauska futuristinen lasertaistelupeli. Pelaajat varustetaan huipputeknologiaan perustuvilla peliliiveillä ja vaarattomilla, mutta upeilla laseraseilla. Pelialueena toimii labyrinttimainen, UV-valoin valaistu hämärä kaupunkitaistelurata, jossa pelaajat keräävät pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla. Pelin tunnelmaa nostavat ympärillä leijuva usva, pimeyttä halkovat vihreät lasersäteet sekä tausta...

Katso lisätiedot

Arvostettu, kansainvälisestikin toimiva laadukkaiden metalli- ja muoviosien valmistaja

Toiminta muodostuu metallin levyosatöistä ja koneistuksesta, sekä muovin ruiskupuristus- ja kokoonpanotöistä merkittäville suomalaisille ja kansainvälisille konevalmistajille. Yhtiöllä merkittävät toimittajasopimukset johtaviin alan asiakkaisiin....

Katso lisätiedot

Myynnissä Keski-Suomen Koneistamo Oy

Keski-Suomen Koneistamo Oy on vuonna 1987 perustettu lastuavaan työstöön erikoistunut vahvan osaamisen konepaja.Toimialana ovat teollisuuden ja kunnossapidon metallialihankintatyöt, dynaamiset tasapainotukset, termiset pinnoitukset ja kuljetuskaluston moottorikoneistukset. Yritys tekee autopuolen moottorikoneistuksia, raskaan kaluston koneistuksia sekä moottoripyörien koneistuksia.Yritys on erikoistunut tasapainotuksiin ja tekee kardaanien, nivelakseleiden, kampiakseleiden sekä erilaisten puhaltimien tasapa...

Katso lisätiedot

Pitkän historian omaava työvaatteiden ja erikoistuotteiden verkkokauppa- ja maahantuontiyritys myytävänä!

Myydään Varsinais-Suomessa toimiva pitkän historian omaava työvaatteiden ja erikoistuotteiden verkkokauppa- ja maahantuontiyritys. Yritys on toiminut viimeiset vuodet yhden ulkopuolisen työntekijän ja sivutoimisen yrittäjän toimesta verkkokauppana, sekä pienimuotoisesti myös kivijalkakauppana.Verkkokauppa-alusta ja koko tiedonhallintajärjestelmä on tehty kokonaan uusiksi keväällä 2020. Valikoimissa on lähinnä keittiö- ja hoitoalan varusteita, jalkineita sekä logomerkkauksiin tarkoitettuja vapaa-ajan vaattei...

Katso lisätiedot