Halutaan myydä
Myydään teollisuusyritys, jolla omia patentoituja tuotteita

Kohdenumero FK54725
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto alle 1 Meuroa
Toimiala Metallituotteiden valmistus
Sijainti Koko Suomi
Myydään teollisuusyritys, jolla omia patentoituja tuotteita

Yritys valmistaa tuotteita rakennus-, LVI- ja sähköteollisuuden tarpeisiin. Markkinan koko on kasvava putkiremonttien, sähköremonttien, energiasaneerauksien ja uudisrakentamisen mukaisesti.

Yrityksellä on laaja asiakaskunta, kattava valmistus- ja toimittajaverkosto sekä vahvasti kasvava asema markkinoilla. Yritys tekee suoraa b2b-kauppaa mm. suurten rakennusliikkeiden kanssa.

Tuotteiden vientimahdollisuudet ovat erinomaiset sekä nopeasti toteutettavissa. Tuotteille on jo kysyntää mm. Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa.

Yrityksen toiminta ei ole paikkaan sidonnainen, sen voi siirtää osaksi omaa tuotantoa.

Tässä yrityksessä on upea mahdollisuus jo toimivalle yritykselle lisätä myyntiä tai laajentaa tuote- ja markkina-aluettaan.

Myös Aloittavalle yrittäjälle tai yritystoiminnasta kiinnostuneelle tässä on loistava mahdollisuus päästä helposti omilla tuotteilla merkittävän kokoiseen markkinaan kiinni.

Yritys myydään kokonaan tai osittain.

Kysy lisätietoja


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Menestyvä kuljetusliike eteläisessä Suomessa

Yritys on pitkään toiminut perheyritys, joka on vuosien mittaan kasvanut nykyiseen kokoonsa. Markkinat antavat mahdollisuuden edelleen kasvattaa volyymia kannattavasti. Toiminnan tukena on ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö sekä erinomaiset asiakassuhteet. Yrityksellä on useita merkittäviä ja monipuolisia asiakkaita. Toiminta on keskittynyt eteläiseen Suomeen, jossa yrityksellä on useita toimipaikkoja. Kaikki yrityksen toimitilat ovat vuokratiloja ja ne soveltuvat nykyiseen toimintaan hyvin. Ajoneuvo...

Katso lisätiedot

Menestyvä, luotettava ja hyvämaineinen konevuokraamo, jolla laaja ja monipuolinen vuokrakonekanta

Monipuolinen konevuokraamo, jolla laaja valikoima rakentamiseen ja teollisuuteen sopivia vuokralaitteita. Laitteet toimitetaan tarvittaessa asiakkaille. Yritys tarjoaa myös vaihtolavapalvelua....

Katso lisätiedot

Kylmäjärjestelmiin ja jäähdytykseen erikoistunut konepaja, jolla globaalit markkinat.

Yritys on kylmäkonepaja, joka on erikoistunut erityisesti laivojen kylmäjärjestelmiin, varastokylmään ja prosessijäähdytykseen.  Se suunnittelee ja valmistaa uusia kylmäkoneita sekä vastaa niiden asennuksista, ylläpidosta ja huolloista. Yritys tarjoaa toimivia ratkaisuja niin osa- kuin kokonaistoimituksina avaimet käteen -periaatteella. Tavoitteena on suunnitella järjestelmiä, joita on helppo ylläpitää ja päivittää. Yrityksellä on vuosikymmenten mittainen historia sen erikoisosaamisalueeseen suunnittelusta...

Katso lisätiedot

Muovi-injektiomuottien valmistusliiketoiminta

Yhtiö valmistaa injektiomuotteja asiakkaiden tarpeisiin alkaen prototyyppien valmistuksesta aina suursarjoihin erityisesti teollisuus ja autoteollisuudelle. ...

Katso lisätiedot