Halutaan myydä
Etsitään osakasta/sijoittajaa

Kohdenumero FK59762
Hintapyyntö 10 000
Liikevaihto 35000
Toimiala Rakentaminen
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 2
Hei.
Kiinnostaisiko sinua olla osana nopeasti kasvavassa keittiöasennus yrityksessä jonka sopimuskumppaneina löytyy suomen suurimpia kalustetoimittajia ?
Nyt sinulla olisi tähän mahdollisuus...
Töiden lisääntyessä...
Etsimme osakasta/ sijoittajaa kasvavaan keittiöremontteja/myyntiä tekevälle yritykselle, jonka palvelukonseptille on suurta kysyntää markkinoilla.
Yrityksellä on palkattua työvoimaa yrittäjän lisäksi yksi vakituinen työntekijä sekä laaja verkosto muiden osa-alueiden rautaisia ammattilaisia.
Yrittäjällä sekä työntekijällä on vuosikymmenten kokemus rakennusalan eri sektoreista.
Toteutamme laaja alaisia keittiöremontti kokonaisuuksia niin kuluttaja kun yritys asiakkaillemme alusta loppuun asti sisältäen LVI työt.
Heräsikö kiinnostus...
Kerromme mielellään lisää..
Kerro osaamisestasi ja kokemuksestasi, otamme sinuun yhteyttä.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Huipputuottoisen lounasravintolan osakekanta myynnissä!

Myytävänä todella hyvätuottoinen menestyvä iso lounasravintola Eteläisestä Suomesta loistavalla sijainnilla. Sisustus ja ravintolan koneet sekä kalusto ovat modernit ja hyvässä kunnossa. Päivittäin tarjottavien lounasannosten määrä on noin 700 kpl.Nykymuodossaan erinomaisessa kunnossa oleva lounasravintola tarjoaa uudelle omistajalle sellaisenaan toimivan ja tuottoisan liiketoiminnan mutta halutessaan toimintaa voi myös laajentaa esim. aukioloaikoja pidentämällä tai catering ja noutoruoka-palveluiden avulla...

Katso lisätiedot

Myydään tunnettu auto- ja konekorjaamo Länsi-Lapista

Auto- ja konekorjaamo tarjoaa laajan valikoiman palveluita niin henkilöautoille, työkoneille kuin moottorikelkoillekin. Yrityksen toimiala kattaa ajoneuvot ja koneet, mukaan lukien traktorit ja suuremmat maatalouskoneet. Pienkoneiden korjausta ei juurikaan tehdä.Yrityksen palvelutarjonta sisältää kaiken määräaikaishuolloista ja korjauksista vian etsintään ja varaosamyyntiin. Autojen osalta korjaamo huoltaa ja korjaa useita eri merkkejä ja malleja, mukaan lukien henkilö- ja pakettiautot sekä matkailuautot. P...

Katso lisätiedot

Vaativia sisustusratkaisuja valmistava yritys, jolla oma erikoisosaamisalueensa

Yritys on alansa suomalainen edelläkävijä. Yhtiö suunnittelee ja toteuttaa kauniita ja ekologisesti kestäviä sisustusratkaisuja erikoisominaisuuksia vaativiin tiloihin, kuten toimistoihin, oppimisympäristöihin ja julkitiloihin. Tuotteet valmistetaan käsityönä yrityksen toimitiloissa omalla henkilöstöllä. Yrityksen erityistaitoihin pohjautuu osaaminen ja lupaus laadusta, joka kestää katsetta ja aikaa. Yritys tekee yhteistyötä useiden suomalaisten muotoilijoiden kanssa. ...

Katso lisätiedot

Kuormaus & Kuljetus Juvonen Oyn arvokas upea kiinteistö isolla tontilla ja hyvät laadukkaat työkoneet Hämeenkyrössä hyvien yhteyksien varrelta!

Varsinainen liiketoiminta on loppunut jokin aika sitten, mutta kalusto ja halli on jäänyt firmalle. Nyt nämä tarjotaan mahdollisuutena uudelle yrittäjälle. Soveltuu upeasti monenlaiseen käyttöön. Halli on läpiajettava isoin ovin ja rasvamontulla. Kalusto soveltuu maansiirtoon ja vaikkapa auraustöihin....

Katso lisätiedot