Halutaan myydä
Freezly OÜ - 3D EVENT CAMERA

Kohdenumero FK57666
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 10000 EUR
Taseen loppusumma 15000 EUR
Toimiala Mainostoimisto, markkinointi
Sijainti Koko Suomi
Yrityksen myynti - Freezly
Mikä on Freezly?
3D-kamera
Freezly on kamerajärjestelmä, jonka avulla on mahdollista luoda teknisesti korkealaatuisia 3D valokuvia. Järjestelmään kuuluu 16 peilikameraa, jotka samanaikaisesti ottavat kuvia eri kulmista. Näistä 16 kuvasta muodostuu heti kuvaamisen jälkeen 3D-valokuva.
Esimerkkejä: www.freezly.ee

Sosiaalinen media
Freezlyn 3D valokuvia on helppo jakaa sosiaalisessa mediassa tai lähettää sähköpostiosoitteeseen. Se on helppo ja mukava tapa tarjota hyvää fiilistä ja hauskaa ryhmätoimintaa. Freezly sopii hyvin asiakastapahtumiin, avajaisiin, joulupitoihin, syntymäpäiväjuhliin ja moniin muihin tilaisuuksiin.

Kehykset ja 3D esineet
Jokaista tilaisuutta varten muotoilemme 3D valokuville myös ainutlaatuisen kehyksen, lisäämme logon, erilaisia elementtejä tai 3D esineitä.

Henkilökohtainen sähköpostin muotoilu
Kaikilla valokuvien ottajilla on mahdollisuus lähettää 3D valokuvat omaan sähköpostiosoitteeseen. Me muotoilemme lähetettävän sähköpostin haluamasi kaavan mukaiseksi, lisäämme vaikkapa logoja, tarvittavaa tietoa tai muita tarjouksia. Sähköpostit lähetetään HTML muodossa.

Valokuvien tulostus
Lisäpalveluna tarjoamme mahdollisuutta tulostaa korkealaatuisia valokuvia eli
asiakas saa mukanaan 3D valokuvan lisäksi kauniin kuvan laminoidulla valokuvapaperilla.

Yrityksen hinta: 15’000 eur
Tapahtuma Virossa 600 eur / Suomessa 1000 eur
info: www.freezly.ee
Tel. +372 56634353
[email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Erikoistunut rakennusalan töitä Turun talousalueella tekevän yrityksen liiketoiminta myynnissä

Rakennusalan erikoistöihin kannattavasti panostanut yritys myy valmiin kasvavan ja hyvätuottoisen liiketoiminnan sopivalle ostajalle. Liiketoiminta pyörii hyvin ja rakennusalan yleinen alamäki ei ole vaikuttanut yrityksen toimintaan. Tällä hetkellä tilauskanta yltää loppuvuoteen asti.Ajanmukainen uudehko ja hyvässä kunnossa oleva kalusto on valmiina ja isompia investointeja ei siis tarvita. Tietysti mahdolliset normaaliin kasvuun tarvittavat investoinnit tulevat eteen kasvun jatkuessa nykyisenlaisena. Asiak...

Katso lisätiedot

Loistavalla paikalla Akaan Viialan keskustaliiketila 508,5 m2, toiminut ravintolana.

Kiinteistö Oy Viialan Torikulma Oy, osakkeet 9-4298, oikeuttavat 508,5 m2 toimitilan hallintaan....

Katso lisätiedot

Metallialan yritys, jolla on erittäin pitkä historia ja vankka asiakaskunta

Päätoimialana on erilaisten metallirakenteiden ja niiden osien valmistus. Esim. teräsrakenteiden, kuljettimien, ruuvikuljettimien ja muiden tuotteiden valmistus; alumiinin ja ruostumattoman teräksen tuotteiden valmistus.Päätuotannon lisäksi asiakkaille tarjotaan erilaisia ​​metallitöihin liittyviä palveluita: hitsaus, sorvaus, kierteitys, jyrsintä, taivutus, poraus jne.Asiakkaita ovat pellettitehtaat ja muovinjalostajat sekä muut tuotantoyhtiöt.Yrityksellä on noin 220 erilaista asiakasta.Kaikki työntekijät ...

Katso lisätiedot

Todella kannattava tunnettu ravintolakokonaisuus myytävänä saaristossa!

Erinomaisesti menestyvä sekä hyvin tunnettu ja arvostettu saaristolaishenkinen seurusteluravintola palveluineen myynnissä. Ympäröivä saaristo on jo itsessään varsinainen asiakasmagneetti ja sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella lisää asiakasmäärää. Yritys on varsin tunnettu ja asiakkaita tulee kauempaakin nauttimaan sen palveluista ja tapahtumista kesäaikaan. Ravintola on toiminut menestyksekkäästi jo toistakymmentä vuotta. Omistajat eivät enää työskentele ravintolan operatiivisessa toiminnassa. Kesäaika...

Katso lisätiedot