Halutaan myydä
Kannattava pienvarasto myynnissä Porvoossa

Kohdenumero FK59501
Hintapyyntö 1
Liikevaihto 115000
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Itä-Uusimaa
Henkilöluku 1
Hoi sijoittajat! Etsitkö tuotoa rahoillesi vai haluatko liittää pienvaraston osaksi toimivaa varastoketjua?

Kannattava varastobisnes on oivallinen sijoitus. Riskit ovat pienemmät kuin asuntosijoituksessa ja vaiva vähäisempi. Sen sijaan tuotto on suurempi.

Nyky-Suomessa riittää tavaraa. Kaikkea ei voi eikä halua kierrättää tai heittää pois. Lisäksi elämäntilanteet vaihtelevat, ja toisinaan on hyvä varastoida, kun ei heti tiedä, mitä tehdä. Varastojen tarve on ja pysyy.

Nyt olisi Itä-Uudellamaalla myynnissä kannattava pienvarasto, jonka pyörittämiseen ei tarvitse paljon henkilöstöä. Varaston voi ostaa ketjuun tai sitten sen voi säilyttää itsenäisenä. Nyt se on yksityisomistuksessa.

Myynnissä oleva Varastopark myydään liiketoiminnan sekä synnytetyn asiakaskunnan kera. Liiketoiminta tuottaa reilusti yli 10 % vuodessa.
Varastopark-konseptissa on kamerakulunvalvona sekä puheliovikulkujärjstelmät, joista voidaa seurata asiakkaiden käynnit.
Prepaid-liittymät eivät toimi, ja ilman asiakkaan tapaamista ei tehdä vuokrasopimusta. Jokaisen vuokraajan henkilökortit valokuvataan vuokrasopiḿuksen liitteeksi, ja pelkkää pankkitunnistetta ei hyväksytä, koska silloin ei voi tietää, kuka oikeasti vuokraa varaston. Käteistä rahaakaan ei vastaanoteta. Myydään siis turvallisuutta.

Neljän edellisen vuoden liikevaihdon keskiarvo on ollut reilusti yli 115 000 euroa.

Varastopark sijaitsee kiinteistöyhtiön omalla tontilla. Kiinteistöyhtiössä vastiken 1,90 e/neliömetri, mikä sisältää isännöinin ja muut yhtiöön kuuluvat maksut. Kaukolämpömaksut maksetaan erikseen kulutuksen mukaan. Ne ovat olleen noin 4000 e vuodessa.

Rakennusoikeutta voinee kiinteistöosakeyhtiön muilta omistajilta noin 100 krm2.

Myynnin kohteena ovat Kiinteistöosakeyhtiö Itätuulentien 9 osakkeet C1, C2, C3, C4 erilliskaupalla, joiden myötä tulevat vuokratilat asiakkaineen, täysine oikeuksineen, verkkosivut ja puhelinnumero. Kauppaan kuuluvat myös muunneltavat teräsrakenteiset vuokrakopit tiloissa C1, C2, C3, C4 sekö 1. ja 2. kerroksen teräsvälipohjat 250 kg/neliömetri, teräs- sekä puuportaat, kaksi pinkkanostinta, valvontalaitteet, kulunvalvonta- ja seurantajärjestelmät sekä vuokraustilan kalusteet.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä. Tulemme mielellämme esittelemään yritystä paikan päälle ja keskustelemaan.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään kannattava metalliteollisuusyritys Koillismaalla. Liikevaihto noin miljoona euroa.

Yhtiön toimiala on konepaja, koneistus, hitsaus, raskaskonealan tarvikemyynti, hydrauliikka-alan asennus ja huolto, teräsmyynti, hydrauliikkatarvikemyynti.  Yrityksellä on oma tuote....

Katso lisätiedot

Myydään grillin liiketoiminta kiinteistöineen Etelä-Pohjanmaan alueelta

Nyt myynnissä loistavalla sijainnilla olevan grillin liiketoiminta sekä kiinteistö tontteineen. Kiinteistö on kooltaan n. 180 m2 ja tontti 2 ha. Liikekiinteistöön on oma liittymä kolmostieltä.Grilli tarjoaa keittolounasta, grilliannoksia, virvokkeita ja tietenkin kahvia makean purtavan kera. Asiakaspaikkoja on sisätiloissa 50 henkilölle ja ulkona terassilta löytyy lisätilaa kymmenelle henkilölle.Tässä on erinomainen tilaisuus vaikkapa yrittäjähenkiselle pariskunnalle lähteä grilliyrittäjäksi. Nykyisellään t...

Katso lisätiedot

Myydään tunnettu auto- ja konekorjaamo Länsi-Lapista

Auto- ja konekorjaamo tarjoaa laajan valikoiman palveluita niin henkilöautoille, työkoneille kuin moottorikelkoillekin. Yrityksen toimiala kattaa ajoneuvot ja koneet, mukaan lukien traktorit ja suuremmat maatalouskoneet. Pienkoneiden korjausta ei juurikaan tehdä.Yrityksen palvelutarjonta sisältää kaiken määräaikaishuolloista ja korjauksista vian etsintään ja varaosamyyntiin. Autojen osalta korjaamo huoltaa ja korjaa useita eri merkkejä ja malleja, mukaan lukien henkilö- ja pakettiautot sekä matkailuautot. P...

Katso lisätiedot

Tunnettu ja menestyksekäs kaihdinalan myyntiyhtiö Kaihdin Sampo Oy Tampereella

Tunnetut tuotemerkit, myös suunnittelu ja asennus....

Katso lisätiedot