Halutaan myydä
Kannattava pienvarasto myynnissä Porvoossa

Kohdenumero FK59501
Hintapyyntö 1
Liikevaihto 115000
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Itä-Uusimaa
Henkilöluku 1
Hoi sijoittajat! Etsitkö tuotoa rahoillesi vai haluatko liittää pienvaraston osaksi toimivaa varastoketjua?

Kannattava varastobisnes on oivallinen sijoitus. Riskit ovat pienemmät kuin asuntosijoituksessa ja vaiva vähäisempi. Sen sijaan tuotto on suurempi.

Nyky-Suomessa riittää tavaraa. Kaikkea ei voi eikä halua kierrättää tai heittää pois. Lisäksi elämäntilanteet vaihtelevat, ja toisinaan on hyvä varastoida, kun ei heti tiedä, mitä tehdä. Varastojen tarve on ja pysyy.

Nyt olisi Itä-Uudellamaalla myynnissä kannattava pienvarasto, jonka pyörittämiseen ei tarvitse paljon henkilöstöä. Varaston voi ostaa ketjuun tai sitten sen voi säilyttää itsenäisenä. Nyt se on yksityisomistuksessa.

Myynnissä oleva Varastopark myydään liiketoiminnan sekä synnytetyn asiakaskunnan kera. Liiketoiminta tuottaa reilusti yli 10 % vuodessa.
Varastopark-konseptissa on kamerakulunvalvona sekä puheliovikulkujärjstelmät, joista voidaa seurata asiakkaiden käynnit.
Prepaid-liittymät eivät toimi, ja ilman asiakkaan tapaamista ei tehdä vuokrasopimusta. Jokaisen vuokraajan henkilökortit valokuvataan vuokrasopiḿuksen liitteeksi, ja pelkkää pankkitunnistetta ei hyväksytä, koska silloin ei voi tietää, kuka oikeasti vuokraa varaston. Käteistä rahaakaan ei vastaanoteta. Myydään siis turvallisuutta.

Neljän edellisen vuoden liikevaihdon keskiarvo on ollut reilusti yli 115 000 euroa.

Varastopark sijaitsee kiinteistöyhtiön omalla tontilla. Kiinteistöyhtiössä vastiken 1,90 e/neliömetri, mikä sisältää isännöinin ja muut yhtiöön kuuluvat maksut. Kaukolämpömaksut maksetaan erikseen kulutuksen mukaan. Ne ovat olleen noin 4000 e vuodessa.

Rakennusoikeutta voinee kiinteistöosakeyhtiön muilta omistajilta noin 100 krm2.

Myynnin kohteena ovat Kiinteistöosakeyhtiö Itätuulentien 9 osakkeet C1, C2, C3, C4 erilliskaupalla, joiden myötä tulevat vuokratilat asiakkaineen, täysine oikeuksineen, verkkosivut ja puhelinnumero. Kauppaan kuuluvat myös muunneltavat teräsrakenteiset vuokrakopit tiloissa C1, C2, C3, C4 sekö 1. ja 2. kerroksen teräsvälipohjat 250 kg/neliömetri, teräs- sekä puuportaat, kaksi pinkkanostinta, valvontalaitteet, kulunvalvonta- ja seurantajärjestelmät sekä vuokraustilan kalusteet.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä. Tulemme mielellämme esittelemään yritystä paikan päälle ja keskustelemaan.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Viherrakennusyritys, joka suunnittelee sekä rakentaa pihoja pääkaupunkiseudulla

Yhtiö on viherrakentamisen ammattilainen, joka suunnittelee sekä rakentaa piha-alueita pääkaupunkiseudulla. Palvelutarjontaan kuuluvat myös pihojen hoitotyöt.Asiakkaat ovat pääosin pääkaupunkiseudulla toimivia isompia rakennusliikkeitä. Asiakkaina on myös kaupunkien ja kuntien viheryksiköitä. Toimivat ja luottamukselliset suhteet asiakkaisiin sekä muihin yhteistyökumppaneihin ovat olleet tärkeä tekijä yhtiön menestystarinassa.Yhtiöllä on pitkä historia alan hyvämaineisena ja luotettavana toimijana, jota ei ...

Katso lisätiedot

Tunnetun valmistajan ilmastointilaitteiden virallinen maahantuoja ja tuotemerkin edustaja Baltian maissa, Suomessa ja Georgiassa

Yhtiön päätoimiala on sähkölämmityslaitteiden (ilmalämpöpumput, sähkötakat jne.) tukkumyynti. Varasto sijaitsee Tallinnassa ja tullivarastot Riiassa, Klaipedassa, Chelmissa (Puola), Varnassa (Bulgaria). Tallinnassa on myös varaosavarasto sekä tekninen tuki ja insinöörejä. Yritys on toiminut 8 vuotta. Yrityksen yleinen kunto on hyvä, vuonna 2022 liikevaihdoksi suunnitellaan 8 miljoonaa euroa. Yhtiön osuus lämpöpumppumyyjistä Virossa on 21 %.Kaasun hintojen noususta johtuen ilma-vesilämpöpumppusektorin kysynn...

Katso lisätiedot

Tunnelmallisessa sekä perinteikkäässä ympäristössä sijaitseva majoitus- ja ravintolaliiketoiminta

Myynnissä oleva hotelli- ja ravintolaliiketoiminta sijaitsee keskeisellä paikalla Etelä-Suomessa. Ympäristö on tunnelmallinen, perinteikäs ja kulttuurihistoriallisesti merkittävä.Liiketoiminnan käytössä on useampia rakennuksia ja tilat tarjoavat mahdollisuuden elämykselliseen majoittumiseen, mieleenpainuvien juhlien, tilaisuuksien sekä kokouksien järjestämiseen ja nautinnollisiin ruokailuihin.Hotelli- ja ravintolapalveluita tarjotaan myös paikallisille kuluttajille ja yrityksille, mutta liiketoiminta on alu...

Katso lisätiedot

Oman tuotemerkin konepaja Satakunnassa

Yhtiö on kolmen vuosikymmenen ajan valmistanut omalla, tunnetulla tuotemerkillään maatalous-, puutarha ja lentokenttäalan laitteita ja koneita. Yhtiöllä on omat, nykyaikaiset toimitilat (1700 m2), jossa tuotantohallin ja varaston lisäksi on myös hiekkapuhaltamo ja maalaamo. Laitteita on koko ajan kehitetty oman tuotekehityksen toimesta ajanmukaisuus ja muuttuva lainsäädäntö huomioiden. Kotimaan markkinan lisäksi yrityksellä on vientiä. Yrityksellä on myös alihankintaa konepajatoiminnalle sekä kemiallisen me...

Katso lisätiedot