Halutaan myydä
Kannattava pienvarasto myynnissä Porvoossa

Kohdenumero FK59501
Hintapyyntö 1
Liikevaihto 115000
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Itä-Uusimaa
Henkilöluku 1
Hoi sijoittajat! Etsitkö tuotoa rahoillesi vai haluatko liittää pienvaraston osaksi toimivaa varastoketjua?

Kannattava varastobisnes on oivallinen sijoitus. Riskit ovat pienemmät kuin asuntosijoituksessa ja vaiva vähäisempi. Sen sijaan tuotto on suurempi.

Nyky-Suomessa riittää tavaraa. Kaikkea ei voi eikä halua kierrättää tai heittää pois. Lisäksi elämäntilanteet vaihtelevat, ja toisinaan on hyvä varastoida, kun ei heti tiedä, mitä tehdä. Varastojen tarve on ja pysyy.

Nyt olisi Itä-Uudellamaalla myynnissä kannattava pienvarasto, jonka pyörittämiseen ei tarvitse paljon henkilöstöä. Varaston voi ostaa ketjuun tai sitten sen voi säilyttää itsenäisenä. Nyt se on yksityisomistuksessa.

Myynnissä oleva Varastopark myydään liiketoiminnan sekä synnytetyn asiakaskunnan kera. Liiketoiminta tuottaa reilusti yli 10 % vuodessa.
Varastopark-konseptissa on kamerakulunvalvona sekä puheliovikulkujärjstelmät, joista voidaa seurata asiakkaiden käynnit.
Prepaid-liittymät eivät toimi, ja ilman asiakkaan tapaamista ei tehdä vuokrasopimusta. Jokaisen vuokraajan henkilökortit valokuvataan vuokrasopiḿuksen liitteeksi, ja pelkkää pankkitunnistetta ei hyväksytä, koska silloin ei voi tietää, kuka oikeasti vuokraa varaston. Käteistä rahaakaan ei vastaanoteta. Myydään siis turvallisuutta.

Neljän edellisen vuoden liikevaihdon keskiarvo on ollut reilusti yli 115 000 euroa.

Varastopark sijaitsee kiinteistöyhtiön omalla tontilla. Kiinteistöyhtiössä vastiken 1,90 e/neliömetri, mikä sisältää isännöinin ja muut yhtiöön kuuluvat maksut. Kaukolämpömaksut maksetaan erikseen kulutuksen mukaan. Ne ovat olleen noin 4000 e vuodessa.

Rakennusoikeutta voinee kiinteistöosakeyhtiön muilta omistajilta noin 100 krm2.

Myynnin kohteena ovat Kiinteistöosakeyhtiö Itätuulentien 9 osakkeet C1, C2, C3, C4 erilliskaupalla, joiden myötä tulevat vuokratilat asiakkaineen, täysine oikeuksineen, verkkosivut ja puhelinnumero. Kauppaan kuuluvat myös muunneltavat teräsrakenteiset vuokrakopit tiloissa C1, C2, C3, C4 sekö 1. ja 2. kerroksen teräsvälipohjat 250 kg/neliömetri, teräs- sekä puuportaat, kaksi pinkkanostinta, valvontalaitteet, kulunvalvonta- ja seurantajärjestelmät sekä vuokraustilan kalusteet.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä. Tulemme mielellämme esittelemään yritystä paikan päälle ja keskustelemaan.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Ompelupalveluita tarjoava yritys, jolla on omat tuotantolaitokset

Yrityksellä on koneet ja osaaminen paksumpien kankaiden ja teknisten materiaalien ompelemiseen. Päätuotteita ovat lemmikkieläintarvikkeet, ensiapulaukut, lasikangastiivisteet. Liikevaihto maittain: Viro 65 %, Suomi 26 %, Ruotsi 9 %. Yrityksellä on tuotantoon tarvittavat laitteet/koneet, ammattitaitoinen työvoima sekä hyvässä kunnossa oleva rakennus. Yhtiö on taloudellisissa vaikeuksissa. Myyntityöhön pitäisi panostaa enemmän....

Katso lisätiedot

Myynnissä tasokas yökerholiiketoiminta Jyväskylän keskustassa

Tunnettu tasokas yökerho Jyväskylän keskustassa etsii uutta omistajaa liiketoiminnalleen.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman investointitarpeita. Olemassa olevat ammattitaitoiset työntekijät siirtyvät kaupan mukana uuden omistajan palvelukseen ja täten helpottavat liiketoiminnan tehokasta haltuunottoa.Paikka sopii hyvin jo yritystoimintaa harjoittavalle alan toimijalle mutta myös uudelle yrittäjälle. Liiketoiminta myydään tarjousten perusteella! ...

Katso lisätiedot

Erikoistyökaluihin erikoistunut maahantuontia harjoittava yritys jolla oma toimiva verkkokauppa ja valmis jälleenmyyjäverkosto.

Erikoistyökaluja, jotka osittain maailman uutuuksia. Oma maahantuonti ja jakelu jälleenmyyjäverkostolle ja ammattilaisille....

Katso lisätiedot

Yritys myy omia patentoituja metallituotteita kasvavaan markkinatarpeeseen

Yritys myy omia talotekniikkatuotteita rakennus-, LVIS- ja sähköteollisuuden tarpeisiin. Yritys on saanut hyvän tunnettavuuden ammattilaisten keskuudessa tuotteidensa ja toimitusvarmuuden ansiosta. Tuotteet ovat ohutlevy-/metallituotteita, helppokäyttöisiä ja asentajien suosimia.Markkinoiden koko on kasvava linjasaneerauksien, putki- ja sähköremonttien sekä energiasaneerauksien mukaisesti. Asiakkaita yrityksellä on laaja-alaisesti ympäri Suomea. Pääasialliset asiakkaat ovat suuret ja pienet urakointialan yr...

Katso lisätiedot