Halutaan myydä
Kannattava pienvarasto myynnissä Porvoossa

Kohdenumero FK59501
Hintapyyntö 1
Liikevaihto 115000
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Itä-Uusimaa
Henkilöluku 1
Hoi sijoittajat! Etsitkö tuotoa rahoillesi vai haluatko liittää pienvaraston osaksi toimivaa varastoketjua?

Kannattava varastobisnes on oivallinen sijoitus. Riskit ovat pienemmät kuin asuntosijoituksessa ja vaiva vähäisempi. Sen sijaan tuotto on suurempi.

Nyky-Suomessa riittää tavaraa. Kaikkea ei voi eikä halua kierrättää tai heittää pois. Lisäksi elämäntilanteet vaihtelevat, ja toisinaan on hyvä varastoida, kun ei heti tiedä, mitä tehdä. Varastojen tarve on ja pysyy.

Nyt olisi Itä-Uudellamaalla myynnissä kannattava pienvarasto, jonka pyörittämiseen ei tarvitse paljon henkilöstöä. Varaston voi ostaa ketjuun tai sitten sen voi säilyttää itsenäisenä. Nyt se on yksityisomistuksessa.

Myynnissä oleva Varastopark myydään liiketoiminnan sekä synnytetyn asiakaskunnan kera. Liiketoiminta tuottaa reilusti yli 10 % vuodessa.
Varastopark-konseptissa on kamerakulunvalvona sekä puheliovikulkujärjstelmät, joista voidaa seurata asiakkaiden käynnit.
Prepaid-liittymät eivät toimi, ja ilman asiakkaan tapaamista ei tehdä vuokrasopimusta. Jokaisen vuokraajan henkilökortit valokuvataan vuokrasopiḿuksen liitteeksi, ja pelkkää pankkitunnistetta ei hyväksytä, koska silloin ei voi tietää, kuka oikeasti vuokraa varaston. Käteistä rahaakaan ei vastaanoteta. Myydään siis turvallisuutta.

Neljän edellisen vuoden liikevaihdon keskiarvo on ollut reilusti yli 115 000 euroa.

Varastopark sijaitsee kiinteistöyhtiön omalla tontilla. Kiinteistöyhtiössä vastiken 1,90 e/neliömetri, mikä sisältää isännöinin ja muut yhtiöön kuuluvat maksut. Kaukolämpömaksut maksetaan erikseen kulutuksen mukaan. Ne ovat olleen noin 4000 e vuodessa.

Rakennusoikeutta voinee kiinteistöosakeyhtiön muilta omistajilta noin 100 krm2.

Myynnin kohteena ovat Kiinteistöosakeyhtiö Itätuulentien 9 osakkeet C1, C2, C3, C4 erilliskaupalla, joiden myötä tulevat vuokratilat asiakkaineen, täysine oikeuksineen, verkkosivut ja puhelinnumero. Kauppaan kuuluvat myös muunneltavat teräsrakenteiset vuokrakopit tiloissa C1, C2, C3, C4 sekö 1. ja 2. kerroksen teräsvälipohjat 250 kg/neliömetri, teräs- sekä puuportaat, kaksi pinkkanostinta, valvontalaitteet, kulunvalvonta- ja seurantajärjestelmät sekä vuokraustilan kalusteet.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä. Tulemme mielellämme esittelemään yritystä paikan päälle ja keskustelemaan.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta.

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta....

Katso lisätiedot

Johtava kiinnitystarvikkeiden tukku- ja vähittäismyynti

Yhtiön päätoimiala on kiinnitystarvikkeiden tukku- ja vähittäismyynti. Yhtiön asiakkaita ovat rautakaupat, rakennusliikkeet ja teollisuusyritykset Virossa ja Latviassa. Yhtiön hyvin varustetut myymälät sijaitsevat Viron suurissa kaupungeissa. Myymälät palvelevat sekä vähittäis- että tukkuasiakkaita....

Katso lisätiedot

Chicagowood - Kannattava puunjalostuskoneita myyvä yritys Pohjanmaalla (toiminta siirrettävissä minne tahansa)

- Yritys on erikoistunut puuntyöstökoneiden ja -linjojen hankintaan (esim. huutokauppojen kautta), niiden kunnostamiseen ja myyntiin.- Koneet myydään erittäin hyvällä voittomarginaalilla eri Internet-portaalien kautta....

Katso lisätiedot

Siivousliiketoiminta Savossa

Yrityksellä siivousliiketoimintaa Savossa keskikokoisessa kaupungissa. Yrittäjän oma työpanos rajallinen. Aktiiviselle yrittäjälle hyvät mahdollisuudet kehittää kannattavaa liiketoimintaa. Nykyisellä 150.000 euron liikevaihdolla siivoustoiminnan oikaistu käyttökate noin 30.000 euroa....

Katso lisätiedot