Halutaan myydä
MYYTÄVÄNÄ RAVINTOLA ETELÄ-KARJALASSA

Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Etelä-Karjala
Pitkään toiminut ja kulttimaineen saavuttanut Konnunsuon baari on myytävänä. Vehreässä maalaismaisemassa sijaitseva ravintola on paikallisten olohuone, jonne kauempaakin saapuu myös ryhmämatka-asiakkaita nauttimaan hyvästä ruosta ja rennosta ilmapiiristä. Ravintolan lisäksi kiinteistössä on kokoustila sekä saunaosasto, jotka täydentävät perinteistä ravintolaliiketoimintaa. Konnunsuon baarin karaokeillat ovat saavuttaneet maakunnan laajuisen suosion ja tänne tullaan laulamaan kauempaakin. Ympäristö ja kiinteistö mahdollistavat erilaisten tilaisuuksien, vaikkapa pienimuotoisten festareiden järjestämisen.

Ravintolaliiketoiminnan lisäksi on myynnissä myös koko kiinteistö, joka koostuu reilun hehtaarin kokoisesta piha-alueesta sekä asuin- ja liikerakennuksesta. Ravintolan, kokoustilan ja saunan lisäksi rakennuksen toisessa kerroksessa on n. 100 neliön suuruinen, vaikkapa perhekäyttöön soveltuva asunto, joka on remontoitu melko hiljattain. Kaikkiaan rakennuksessa on käyttötilaa n. 355 m2. Salissa on n. 40 asiakaspaikkaa ja terassilla parikymmentä lisää, kokoustilaan mahtuu kerralla kymmenkunta samoin kuin saunaan. Ruoan valmistuskeittiö koneineen ja laitteineen sekä muu ravintolan varustus kuuluvat luonnollisesti kauppaan.

Tässä olisi erinomainen tilaisuus vaikka ammattilaispariskunnalle, jolla on ideoita luoda toimivasta kokonaisuudesta vieläkin toimivampi. Mahdollisuudet luoviin ratkaisuihin ovat tässä paikassa rajattomat.

Lisätietoja ja yhteydenotot
Eira Bekanov-Rastas
0400 719 459
konnunkeidas@outlook.com


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.