Halutaan myydä
Toiminnassa oleva pikaruokaravintola ja majoitustoiminta

Kohdenumero FK61299
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Kioskit, grillit
Sijainti Lappi
Vuokrataan grilli/ravintola +rivitalohuoneistot. (myös myynti mahdollinen)

Kyseessä kannattava ja erittäin tunnettu pikaruokaravintola kolarissa. Grillin vieressä Ylläsjoen rannalla saunallisia majoitushuoneistoja (6kpl 2mh, oh+ tupakeittiö, wc, suihku ja sauna) . Ovat suosittuja yöpymispaikkoja niin turisteille, kuin työmiehillekin, paikkakunnalla hyvin vähän muita majoituspaikkoja.

Sijaitsee valtatien varrella vilkkaasti liikennöidyllä paikalla. Juna asemalle (päätepysäkki) 300 m. Ruotsin rajan tuntumassa. Ylläkselle 30km.

Vakiintunut asiakaskunta, vuosi vuodelta kasvava liikevaihto, johon edes korona ei ole vaikuttanut, vaikkakin aukioloja on lyhennetty, ja yksi päivä viikossa pidetty kiinni. Tässä olisi valmiina kaikki, mutta myös paljon kehitettävää vieläkin myynnin kasvattamiseksi.

Toiminut nykyisen yrittäjän johdolla vuodesta -09, ensimmäiset 5 vuotta "vanhassa" rakennuksessa, jonka käydessä pieneksi, purettiin se uuden suuremman rakennuksen tieltä, Uusi 180 m2 kiinteistö avattu siis 2014. Asiakaspaikkoja n. 40-50+ terassit.

Tästä hyvä tilaisuus alkaa itsenäiseksi yrittäjäksi ja työllistää itseä sekä muita.Täydellinen paketti. Koneet, laitteet, kalusteet, toimivat majoitushuoneistot.
Ei muita grillejä/ pikaruokaravintoloita paikkakunnalla!
Paljon mahdollisuuksia laajentaa toimintaa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Liikuntavammaisten ja ikääntyvien ihmisten apuvälineiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys myynnissä

Yritys on valtakunnallisesti pitkään toiminut liikuntavammaisten ja ikääntyneiden ihmisten apuvälineiden maahantuoja ja myyjä. Yritys toimii Etelä-Suomessa mutta myyntialue kattaa koko Suomen.Pitkästä historiasta johtuen yrityksellä on laaja asiakaskunta omine jakelijoineen sekä kauppasuhteet myös julkishallinnollisiin toimijoihin sosiaali- ja terveysalalla valmiina hyödynnettäväksi. Asiakkaita ovat mm. sairaalat, jakelijat sekä myös yksityiset ihmiset.Yritys myydään terveysongelmien vuoksi mutta yrittäjät ...

Katso lisätiedot

Pitkään toiminut autopurkamo hyvällä sijainnilla myynnissä!

Myydään Turun talousalueella pitkään toiminut autopurkamo ja varaosamyyntiin keskittynyt yhtiö.Asiakaskunta koostuu sekä yksityisasiakkaista että yrityksistä (B2B myynnin osuus noin 90 %). Toiminta työllistää tällä hetkellä yrittäjän ja 2 muuta ammattitaitoista työntekijää. Yrityksen työntekijät jatkavat työtä mielellään myös uuden omistajan kanssa.Kauppahinta koostuu lähinnä kiinteistöstä sekä isosta vaihto-omaisuudesta. Lisäksi trukki, vaihtolavat, pumppukärryt, pyöräkuormaaja, työkalut ja muu irtaimisto ...

Katso lisätiedot

CNC-koneistukseen erikoistunut menestynyt konepaja Etelä-Suomesta

Myydään vakavaraisen vuosikymmeniä toimineen hyvin menestyvän CNC-koneistukseen erikoistuneen konepajan osakekannan määräenemmistö pääomistajan eläköitymisen vuoksi.Yrityksessä osaavat työntekijät sekä nykyaikainen konekanta. Nämä yhdessä pitkäikäisten asiakassuhteiden kanssa mahdollistavat liiketoiminnan kyvykkyyden. Tarvittaessa kasvua voi hakea uusasiakashankinnasta tai kasvattamalla olemassa olevien asiakkuuksien myyntimääriä. ...

Katso lisätiedot

Erinomaisen tuottava ja hyvin hoidettu muovituotteiden valmistaja Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, nopeasta toiminnasta, joustavuudesta ja luotettavuudesta....

Katso lisätiedot